Реклама
Реклама
Реклама

Армія загрожує "відповідним реагуванням" на захоплення Будинку офіцерів

Центральний будинок офіцерів здійснює свою діяльність в інтересах військовослужбовців

"Дії протестувальників, які сьогодні, 18 лютого, в Києві здійснили захоплення приміщення Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України, є незаконними і повинні бути негайно припинені!", - йдеться в повідомленні МОУ.

Читайте також На Інститутській Беркут з даху кидає в мітингувальників шифер, все затягнуто чорним димом Центральний будинок офіцерів є військовою частиною, підпорядкованої Міністерству оборони України. Діяльність закладу регламентується відповідним законодавством України.

Центральний будинок офіцерів здійснює свою діяльність в інтересах військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, ветеранів військової служби та членів їх сімей.

Керівництво Міністерства оборони України неодноразово заявляло про неможливість залучення Збройних Сил України в політичний конфлікт.

Своїми діями по захопленню військової частини ЗС України протестуючі провокують відповідне реагування з боку Міністерства оборони України.

Керівництво Міністерства оборони України вимагає від учасників протесту негайно звільнити Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України і надалі утриматися від дій, які носять провокаційний характер і можуть привести до загострення ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter