Реклама
Реклама
Реклама

»Як часто можна вживати алкоголь без шкоди для здоров'я

Добре, нехай Ви зрідка випиваєте, але не вважаєте себе алкоголіком і насправді таким не є Добре, нехай Ви зрідка випиваєте, але не вважаєте себе алкоголіком і насправді таким не є. Тоді скільки ж можна випити і як часто, щоб не завдати шкоди здоров'ю.

Фінські вчені задалися цим питанням і незабаром отримали конкретну відповідь. Як Ви знаєте, в Фінляндії проблема з алкоголем стоїть дуже гостро, тому фінська медицина дуже компетентна в цьому питанні. Почитайте статтю і зробіть для себе правильні висновки.

Групою вчених фінського інституту недавно було проведено незвичайне дослідження, в ході якого ними була встановлена ​​частота споживання алкоголю щодо показника шкідливого впливу на чоловічий організм. Дивно, але встановлення цього факту сприяло наглядове дослідження протягом двадцяти років, із залученням до того понад 2,5 тисячі представників сильної статі.

Як з'ясувалося, шкоди організму приносить не просто вживання алкоголю у великих кількостях, але і в досить малих, теж. Підвівши риску укладення даного дослідження, вчені відзначили, що переважний шкоди організму завдає часте споживання міцних напоїв, але в малих дозах. Іншими словами, якщо кожен день вживати алкоголь в мінімальних кількостях, шкода, що наноситься організму, буде дуже серйозним.

Найбільшу небезпеку, за твердженням медиків, викликає часте вживання легких напоїв алкогольного змісту, таких як пиво або вино. Вживане не менше двох разів на тижневий відрізок часу пиво істотно збільшує ризик утворення проблем з головним мозком у представників сильної статі, аж до розвитку симптомів порушення кровообігу.

http://globalscience.ru/article/read/23547/

схоже