Реклама
Реклама
Реклама

Пошта банк рефінансування кредитів інших банків

  1. Рефінанінсірованіе зовнішніх позик в «Пошта Банку»
  2. Які документи потрібні для рефінансування позик
  3. Рефінансування кредитів, додаткова інформація
  4. Що робити, якщо банки відмовляють?

Один з небагатьох, «Пошта банк» рефінансування кредитів інших банків пропонує з додатковою послугою - Гарантована ставка Один з небагатьох, «Пошта банк» рефінансування кредитів інших банків пропонує з додатковою послугою - Гарантована ставка. Є це вагомим перевагою або звичайною маркетинговим прийомом, і які фактичні умови надання коштів для перекредитування?

Рефінанінсірованіе зовнішніх позик в «Пошта Банку»

Якщо наявні боргові зобов'язання стали непосильними або позичальникові хотілося б об'єднати кілька діючих кредитів в один, «Пошта банк» охоче надає фізичним особам від 50 тис. Руб. до 1 мільйона з розстрочкою до 5 років. Чи вигідно це?

Єдиний коефіцієнт, що зазначений в пропозиції на офіційній сторінці «Пошта банку» - 14,9% річних.

Тим, хто цікавиться послугою незмінності ставки пропонується два варіанти оформлення, в залежності від запитуваної суми кредиту.

  • За 3,9% одноразово при позиці до 500 тис. Рублів
  • За 1% - до мільйона.

«Пошта банк» пропонує наступну схему: позичальник підключає до основного пакету рефінансування кредиту цю опцію, акуратно, без прострочень виплачує встановлені внески протягом 12 місяців, і тільки тоді послуга починає працювати на клієнта. На рахунок позичальника «Пошта банк» повертає різницю між ставками основний і гарантованої тільки після повного погашення кредиту. Вилка стандартна по сегменту - перекредитування пропонується від 14,9% до 29,5%, але про підвищених відсотках на сторінці з самим пропозицією інформації годі й шукати.

Цей момент привернув особливу увагу фінансових фахівців сервісу Лонбері, оскільки користувачам нашої платформи, призначається ставка відразу при оформленні кредиту. За її незмінність ніяких додаткових платежів не стягується. дізнатися подробиці

Які документи потрібні для рефінансування позик

Видача позик для перекредитування за правилами «Пошта банку» можлива, якщо користувач надає стандартний пакет документів - паспорт РФ, СНІЛС, ІПН, дані роботодавця, повна інформація та довідка про кредит, отриманий раніше в іншому банку або декількох. Попередньо анкету позичальника можна направити на розгляд онлайн.

Наявність повного комплекту документів не гарантує присвоєння найнижчої процентної ставки, рішення «Пошта банк» приймає на підставі результатів скорингової, автоматичної обробки даних. Це і пояснює періодичне відсутність логіки в прийнятті банком рішень про схвалення або відмову за заявками на позику.

Рефінансування кредитів, додаткова інформація

Сервіс взаємного кредитування Лонбері нагадує позичальникам: при виплаті поточного кредиту за ануїтетною схемою більше половини терміну ніякої фінансової вигоди від перекредитування немає.

Метод (рівними платежами) означає, що в перший період погашення банк уже отримав відсотки, а нову позику, залучений з іншого джерела, буде грунтуватися на аналогічній схемі.

Що робити, якщо банки відмовляють?

Будемо відверті, без явних причин отримати кілька відмов складно. Для схвалення рефінансування потрібно дуже хороша історія позичальника і повна відсутність прострочень по попереднім внескам.

Проте, в деяких банках пред'являються підвищені вимоги до позичальників, зокрема, за цільовими продуктам. У таких випадках рефінансування можна здійснити через звичайні споживчі позики готівкою або скористатися сервісами внебанковской сфери.

Звернення до фізичних осіб також можливо, за умови, що діяльність приватних інвесторів регламентується статутом інтерактивної платформи, яка несе відповідальність за законність фінансових угод між фізичними особами.

Наприклад, кошти, отримані від одного або декількох приватних інвесторів сервісу Лонбері, можна направити на рефінансування поточного позики. Термін видачі до 3 років дозволяє забезпечити комфортні платежі, можна об'єднати в один позику до трьох наявних зобов'язань.

Взяти в борг калькулятор рефінансування

Є це вагомим перевагою або звичайною маркетинговим прийомом, і які фактичні умови надання коштів для перекредитування?
Чи вигідно це?
Що робити, якщо банки відмовляють?