Реклама
Реклама
Реклама

Поліцейський в Києві розбив вилучений мотоцикл і пошкодив три автомобілі: нові подробиці

Буде проведена перевірка дій поліцейського, зокрема, чи мав він право сідати за кермо вилученого транспортного засобу згідно зі своїми посадовими інструкціями. Буде проведена перевірка дій поліцейського, зокрема, чи мав він право сідати за кермо вилученого транспортного засобу згідно зі своїми посадовими інструкціями

Поліцейський на мотоциклі потрапив в ДТП / Фото informator.ua

У Києві на Обухівській трасі поліцейський через відсутність прав вилучив у водія мотоцикл і під час транспортування скоїв ДТП, в результаті якого постраждали три автомобілі. Про це повідомила прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

Читайте також На Закарпатті поліцейське авто на великій швидкості вилетіло з траси в кювет (відео)

За її словами, поліцейський зупинив мотоцикл і при перевірці документів з'ясував, що водій має тільки техпаспорт на транспортний засіб, але не має водійського посвідчення. Після цього поліцейський вирішив транспортувати мотоцикл на КПП, щоб там скласти на водія адміністративний протокол і з'ясувати, чи мав цей чоловік право керувати мотоциклом, але під час транспортування сталося ДТП.

"Попередньо, поліцейський, який керував мотоциклом, не впорався з керуванням і протаранив автомобіль, який їхав попереду. В результаті були пошкоджені ще два транспортних засоби", - повідомила Блищик.

Наразі слідчо-оперативна група встановлює детальний механізм дорожньо-транспортної пригоди.

Блищик повідомила, що буде проведена перевірка дій поліцейського, а саме, чи мав він право сідати за кермо вилученого транспортного засобу відповідно до своїх посадових інструкцій.

Також вона зазначила, що мотоцикліст, якого зупинив поліцейський, сказав, що водійське посвідчення йому привезуть, після чого втік.

За словами представника поліції, стан поліцейського задовільний, він отримав удари і садна.

Як повідомляв УНІАН, раніше було опубліковано відео з місця інциденту . За даними очевидців, поліцейський на мотоциклі зачепив два автомобілі, ще один був пошкоджений бензобаком мотоцикла, який відлетів. ДТП сталося біля бази ФК "Динамо" в Конча-Заспі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter