Реклама
Реклама
Реклама

НТВ Плюс - реєстрація абонентського договору самостійно

  1. Підготовка до підключення «НТВ»
  2. Реєстрація абонентського договору НТВ Плюс
  3. Як зареєструвати договір онлайн самостійно

Телевізор став невід'ємною частиною життя практично всіх людей, які люблять фільми, стежать за новинами і обожнюю спортивні ігри. Але якщо ви зацікавлені в перегляді пакету телепрограм НТВ, то повинні зареєструватися, інакше не зможете нічого побачити. Саме питання реєстрації засмучує багатьох користувачів, які не розуміють, як саме вона здійснюється.

Але розібратися просто, достатньо прочитати інструкції і слідувати їм. Звичайно, можна скористатися послугами професіоналів, але це не обов'язково. Зареєструватися можна навіть не виходячи з дому, а провести всю цю процедуру дистанційно через інтернет. Але при первинному підключенні оформляється абонентський договір, до якого потрібно поставитися з особливою увагою. Його оформленням теж можна зайнятися через інтернет або зателефонувавши на номер гарячої лінії і поговорити з оператором. Після цього зможете дивитися платні канали.

Телевізор став невід'ємною частиною життя практично всіх людей, які люблять фільми, стежать за новинами і обожнюю спортивні ігри Підготовка до підключення «НТВ»

Перш ніж займатися договором та іншими нюансами, слід уточнити, чи підходить ваш населений пункт для установки обладнання. На жаль, покриття ще не таке велике, як хотілося б. Головне, щоб на території проходив сигнал одного з названих супутників, які працюють з НТВ:

  • Eutelsat 36В і «Експрес-АМУ1» - для зони мовлення НТВ-ПЛЮС Захід;

  • «Експрес-АТ2» - в зоні мовлення НТВ-ПЛЮС Далекий Схід;

  • «Експрес-АТ1» - в зоні мовлення НТВ-ПЛЮС Схід.

Все це можна зробити через інтернет, скориставшись супутниковими картами. Процес займає кілька хвилин, і якщо все нормально, можна купувати обладнання, встановлювати його і приступати до реєстрації договору, який дозволяє відкривати безліч можливостей.

Реєстрація абонентського договору НТВ Плюс

Щоб зареєструвати договір, в тому числі дистанційно, користувачеві потрібно мати певну інформацію. До списку необхідних даних відносяться такі відомості:

  • Номер абонентського договору;

  • Номер, вказаний на картці НТВ-ПЛЮС;

  • Прізвище, ім'я та по батькові абонента;

Номер абонентського договору;   Номер, вказаний на картці НТВ-ПЛЮС;   Прізвище, ім'я та по батькові абонента;

  • Дату укладення договору;

  • Адреса, за якою була проведена установка обладнання;

  • Контактний телефон або електронну адресу;

  • Яка цифрова приставка використовується для прийому сигналу, або модель ТВ-модуля;

  • Серійний номер приставки;

  • Яка підписка буде використовуватися - до цього пункту поставитися особливо відповідально, оскільки кожен варіант має свої особливості;

  • Дата, на яку оформляється початок роботи з телевізійним пакетом.

Крім того, користувачеві докладають різні способи, як зареєструвати договір:

  1. Якщо скористатися онлайн-формою через інтернет, зайшовши на офіційний сайт компанії.

  2. Перекласти відповідальність за оформлення всіх умов на оператора абонентської служби. Зв'язатися з ними можна за контактним номером телефону: 8 (495) 755-67-89 або 8-800-555-67-89.

  3. Скористатися сайтом, відправивши з електронної пошти запит з відсканованим договором на електронну адресу [email protected] . Але тільки прослідкуйте, щоб договір був уже заповнений, а інформація в ньому, була актуальною. При цьому реєстрація не буде миттєвою. Щоб її здійснити, потрібно почекати близько семи робочих днів з моменту надходження на пошту копії договору.

До речі, дату початку надання послуг можна змінити, якщо відправити запит або самостійно увійти на сайт До речі, дату початку надання послуг можна змінити, якщо відправити запит або самостійно увійти на сайт. Реєстрація договору може перенестися як на більш ближній термін, так і відсунути надання абонентських послуг по перегляду платного телебачення на відносно ранній термін. Це неймовірно зручно. Наприклад, якщо людина вирішила поїхати у відпустку. Щоб не платити за зайві тижні, на цей час можна відмовитися від платного телебачення та заощадити.

Як зареєструвати договір онлайн самостійно

Реєстрація схожа для різних моделей ресіверів і карт доступу НТВ Плюс, але відмінності є, в зв'язку з чим доведеться вказати яка саме модель використовується. В даному випадку ми будемо розглядати модуль CI +, тому дана інструкція може використовуватися для ресиверів, які підтримують даний модуль. Отже, дотримуємося наступної інструкції:

  1. Користувач повинен зайти на сайт НТВ Плюс, який знаходиться за цією адресою http://www.ntvplus.ru/ .

  2. Якщо не був створений особистий кабінет, реєструємо його, натискаючи на форму в верхньому лівому кутку, і вводимо потрібні дані. Тільки залишаємо порожніми поля, де вказують номер договору і номер смарт-карти.

  3. Зареєструвавшись, на вказану вами електронну адресу надсилають документ з подальшою схемою роботи, де вказується ваш тільки що зареєстрований логін і придуманий пароль. Там же буде посилання, на яку треба перейти, щоб активувати свою реєстрацію і працювати далі вже як повноцінний власник власного кабінету.

  4. Далі, переходимо в особистий кабінет і вибираємо вкладку «Зареєструвати договір», після чого приступаємо до процедури:

Далі, переходимо в особистий кабінет і вибираємо вкладку «Зареєструвати договір», після чого приступаємо до процедури:

  • Прочитавши правила, ставимо галочку навпроти пунктів: «З умовами абонентського договору згоден (на)» і «З правилами реєстрації згоден (на)»;

  • Потрібно заповнити поля з номером договору - це десятизначний номер, який є в паперовому варіанті договору;

  • Реєструємо смарт-карту, вказуючи номер, але без пробілів;

  • Пункт номера смарт-карти пакета «Сімейний» вказувати не треба;

  • У пункті з датою вказуємо сьогоднішнє число;

  • Вкажіть «Модуль умовного доступу CI + Viaccess» і його серійний номер.

  1. Заповнюємо розділ з особистою інформацією:

  • Пол, ПІБ, телефони і пошту;

  • Крім того, треба вписати адресу, де обладнання встановили, і куди доставляти кореспонденцію;

  • Також тут пропонується послуга виписок по особовому рахунку. Але вона платна;

  • Виберіть, яку підписку підключити.

Якщо все нормально, то договір зареєструють протягом доби, якщо на рахунку є кошти для оплати послуг Якщо все нормально, то договір зареєструють протягом доби, якщо на рахунку є кошти для оплати послуг. Інакше з'явиться заборгованість, і самостійно оформити підписку не вийде.

  1. Прив'яжіть договір до особистого кабінету, для цього заповнивши пропущені раніше відомості про номер договору і смарт-карти.

  2. Заповніть договір паперового формату та відправляємо першу сторінку рекомендованим листом або скан копію на електронну адресу компанії.

  3. Устаткування зареєструють і тоді їм можна користуватися.

Зображення на ресівері з'явиться десь через годину після того, як всі документи і договори будуть оформлені. Максимальний термін, що знадобиться для цієї процедури - 24 години. Якщо телебачення не працює, значить треба зателефонувати в службу підтримки і уточнити в чому справа.