Реклама
Реклама
Реклама

Акція до 8 березня в TufiShop: знижка на все і розіграш подарунку.

Наближається 8 березня - найулюбленіше свято для жінок будь-якого віку

Наближається 8 березня - найулюбленіше свято для жінок будь-якого віку. Пора підготувати подарунки разом з TufiShop, адже у нас святкова знижка -8% на весь * асортимент товарів, представлених в нашому інтернет-магазині! Це гарна новина для представниць прекрасної статі, які точно знають, що їм потрібно. Так що вибирайте улюблені товари, оформляйте замовлення і беріть участь в розіграші головного призу від TufiShop - подарункового сертифіката на 1500 грн!

Для тих же, хто шукає готовий подарунок коханій жінці на 8 березня, ми підготували спеціальні подарункові набори! Адже, як відомо, кожна жінка хоче завжди мати гарний вигляд: гарна зачіска, виразний макіяж, стильний манікюр, ніжна і гладка шкіра. Ми зібрали всі необхідні професійні засоби і упакували їх в красиві коробки - готове рішення подарунка для будь-якого гаманця. Подарувати красу стало ще простіше!

Отримай знижку -8% на весь * асортимент товарів, а також приймай участь у розіграші головного подарунка від TufiShop - подарункового сертифіката на 1500 грн!

Період проведення акції: з 21.02.18 по 08.03.18 (включно)

Де діє акція: інтернет-магазин TufiShop і виставковий зал TufiShop

* Знижка не надається на товари з категорій: подарункові сертифікати, обладнання, перукарські інструменти, губи, очі, обличчя; а також на всі товари ТМ NUB.

Діючі знижки інших акцій, розпродажів та картки клієнта - не сумуються.

Для участі в розіграші подарункового сертифіката TufiShop необхідно зробити одноразову покупку на суму від 1000 грн і оплатити її до 09.03.18. Для клієнтів виставкового залу необхідно додатково зареєструватися для участі в розіграші у менеджера в виставковому залі.

У розіграші можуть брати участь тільки покупці з України.

Переможець розіграшу буде визначено 9 березня 2018 року за допомогою сервісу Random.org. Відеозапис визначення переможця буде опублікована на офіційних сторінках TufiShop в Facebook: https://www.facebook.com/tufishop/ і Instagram: https://www.instagram.com/tufishop/

Переможець зможе отримати свій приз з 10 по 18 березня, в нашому шоурумі за адресою: м Київ, вул. Ванди Василевської, 13/1. Також ми можемо відправити приз «Нової поштою» або «Укрпоштою» окремо за рахунок одержувача, або разом з наступним замовленням на загальних умовах доставки замовлень.