Реклама
Реклама
Реклама

ФСК "Лідер" оголосила про запуск нового проекту - UP-кварталу "Сколковскій" - News Agency Info-Kommentator | Новини Росії | News Russia | Nachrichten Russland

ФСК "Лідер" оголосила про запуск нового проекту - UP-кварталу "Сколковскій"

/ Жовтень, 2014 / Фінансово-будівельна корпорація "Лідер" оголосила про запуск нового масштабного проекту - UP-кварталу "Сколковскій", який розташований в 4 км від МКАД на Мінському шосе в Одинцово, по сусідству з інноваційним центром "Сколково". Загальний обсяг інвестицій в проект складає 31 млрд. Рублів.

Рублів

На території 25 га зведуть 13 монолітних багатоповерхових корпусів, в яких представлені одно-, дво-, трикімнатні квартири площею від 44 до 94 кв. м. Проектом передбачено будівництво підземного і наземного паркінгів, загальноосвітньої школи, двох дитячих садків, медичного центру, магазинів, спортивних майданчиків та інших інфраструктурних об'єктів.
На території 25 га зведуть 13 монолітних багатоповерхових корпусів, в яких представлені одно-, дво-, трикімнатні квартири площею від 44 до 94 кв UP-квартал "Сколковскій" буде реалізований в складі трьох черг. В рамках першої черги зведуть два 17-ти поверхові будинки на 651 квартиру вільного планування. Будинки першої черги площею 38 667 кв. м. будуть здані вже в IV кв. 2015 року. Повністю будівництво UP-кварталу "Сколковскій" завершиться в 2019 році.
Володимир Воронін, президент ФСК "Лідер" зазначає: "Ми цілком усвідомлюємо те, що виводимо проект в досить складне і нестабільний час. У великих забудовників сьогодні існує величезна кількість можливостей дати споживачеві більш якісний продукт, не підвищуючи ціну. Ці можливості в нашій компанії пояснюються комплексним підходом до організації процесу девелопменту, вертикально-інтегрованою структурою холдингу і в тих, що будуємо ми виключно на власні, а не на позикові кошти ".
При проектуванні "Сколковского" враховані всі обов'язкові елементи UP-кварталу:
- Комплекс органічно інтегрований в ситуацію інфраструктурну і транспортну систему Одінцовського району Підмосков'я. Зручна транспортна доступність - всього в 4 км від МКАД по Мінському шосе. В кінці 2014 р ФСК "Лідер" приступить до будівництва з'їзду-виїзду на трасу М1 Москва-Мінськ Північний обхід міста Одинцово. До UP-кварталу "Сколковскій" можна дістатися громадським транспортом. Активно розвинене в районі залізничне сполучення - комплекс розташований в 1 км від станції "Трехгорка" Білоруського напрямку МЗ. Крім того, в планах Підмосковного уряду - будівництво лінії легкого метро, ​​яка пройде вздовж існуючої ж / д гілки з зупинками в районі платформ Сколково, Трехгорка і Одинцово.
- На території UP-кварталу побудують школу на 1350 учнів і два дитячі садки, кожен з яких розрахований на 200 дітей, медичний центр, магазини крокової доступності, аптеки, відділення зв'язку, кафе, салони краси, сусідські клуби.
- Будинки в UP-кварталі "Сколковскій" зводяться за індивідуальним проектом. Передбачені місця для установки зовнішніх блоків кондиціонерів, панорамне скління квартир на верхніх поверхах, балкони і лоджії комплексу також засклені. Запроектовані просторі і продумані вхідні групи, пандуси, безшумні ліфти імпортного виробництва, колясочні і безліч інших зручностей. Сучасна монолітна технологія будівництва відрізняється прекрасною звукоізоляцією, високим рівнем комфорту, теплозахисту і рядом інших важливих властивостей. Але головна відмінність - якість і довговічність.
- Територія комплексу буде обгороджена і цілодобово охоронятися. Сучасні системи безпеки і цілодобове відеоспостереження забезпечать максимально комфортні умови для життя. В UP-кварталі "Сколковскій" передбачена і власна консьєрж-служба, готова взяти на себе всі повсякденні турботи і позбавити жителів комплексу від більшості рутинних побутових проблем.
Мінімальна вартість квартири в UP-кварталі "Сколковскій" - 3,5 млн. Руб. Ціна за кв.м в проекті - від 69 до 96,5 тис. Руб. Крім того, в комплексі вже зараз можна придбати квартиру в іпотеку - UP-квартал "Сколковскій" пройшов акредитацію в банку ВТБ 24.
"Потреба в такому житлі є, і поки не задоволена, але ринок активно закриває цю нішу. Люди, які вибирають таке концептуальне, якісне, комфортне і продумане житло, - це якраз і є наші покупці, які вибирають житло в UP-кварталах. Житло, не дуже відрізняється за ціною від пропозицій в нижчому сегменті економ-класу, а за своїми характеристиками наближається до класу бізнес ", - уточнює Володимир Воронін.
Інформація про проект:
UP-квартал "Сколковскій"
Розташування - м Одинцово, вул. Частковий
Обсяг інвестицій - 31 млрд. Рублів.
Початок будівництва - 2014 р
Термін реалізації проекту - 2019 р
Площа земельної ділянки - 25 га
Загальна площа квартир - 399 193 кв. м.
Девелопер проекту - ФСК "Лідер"
Генеральний підрядник - МСУ-1
Фінансово-будівельна корпорація "Лідер" - багатопрофільна девелоперська компанія, що входить в число провідних гравців ринку нерухомості. Холдинг спеціалізується на реалізації проектів у сфері житлової нерухомості: від комплексної забудови районів до будівництва житлових будинків за індивідуальними проектами. У пулі проектів компанії також є ряд об'єктів комерційної нерухомості. Річний оборот компанії в 2013 році склав близько 40 млрд. Рублів. У сукупному портфелі проектів компанії ФСК "Лідер" знаходиться 2,5 млн. Кв. м. нерухомості.