Реклама
Реклама
Реклама

«Я радий назвати Володимира Вороніна своїм наступником»

Глава ДСК-1 Володимир Копелев вибрав партнера заради збереження комбінату

Дві найбільших будівельних організації Москви - Домобудівний комбінат № 1 і фінансово-будівельна корпорація «Лідер» - підписали угоду про партнерство. Своє рішення глави компаній пояснили обопільним прагненням розвивати корпоративний співпрацю, а також необхідністю зміцнити позиції на ринку.
Партнерство Домобудівельного комбінату № 1, найбільшого в Росії підприємства з будівництва панельних житлових будинків, і фінансово-будівельної корпорації «Лідер», відомої своїми якісними проектами в сегменті монолітного будівництва, дозволить компаніям, на думку їхніх керівників, підвищити стійкість в нових економічних умовах. Об'єднання зусиль допоможе знизити ризики і направити всі сили на розвиток найбільш перспективних напрямків діяльності компаній, з огляду на можливості нових партнерів.
«Спільна робота з такою великою системоутворюючою компанією, як ДСК-1, дає нам можливість зробити ривок у розвитку девелоперського напрямку нашої корпорації, збільшити обсяги робіт для наших підрядних організацій, а також розвивати співпрацю з іншими девелоперськими компаніями», - прокоментував це рішення президент ФСК «Лідер» Володимир Воронін. - Для нас велика честь розпочати працювати з компанією, яка володіє унікальними технологіями і колосальним досвідом роботи в сфері житлового будівництва, накопиченим за 55-річну історію ».
Репутація надійного, фінансово стійкого забудовника дозволить ФСК «Лідер» надати підтримку ДСК-1 в переговорах з банками-кредиторами про реструктуризацію боргу комбінату.
Партнерство Домобудівельного комбінату № 1 і ФСК «Лідер» дозволить об'єднати зусилля з розвитку девелоперських проектів в частині роботи з майданчиками, а також в просуванні і розширення лінійки продукції.
«Збереження роботи комбінату в часи нестабільності - моя головна задача, це стало головною умовою при виборі партнера, - зазначив голова ради директорів ДСК-1 Володимир Копелев. - Я радий назвати Володимира Вороніна своїм наступником, тому що впевнений, що його досвід і енергія дозволять ДСК-1 зберегти свої позиції на ринку і вийти на новий рівень розвитку бізнесу ».
Нова стратегія розвитку ДСК-1 буде обговорюватися після формування оновленого складу ради директорів, обраного за підсумками позачергових зборів акціонерів.
ДОВІДКА
Фінансово-будівельна корпорація «Лідер» - багатопрофільна девелоперська компанія, що входить в число провідних гравців ринку нерухомості. Спеціалізується на реалізації проектів у сфері житлової нерухомості. Загальний обсяг житлової та комерційної нерухомості, зданої ФСК «Лідер» у 2015 році, - 516 809 кв. метрів.
Домобудівний комбінат № 1, який відзначив цього року своє 55-річчя, є найбільшим підприємством з виробництва та будівництва житлових будинків. У минулому році комбінат здав 1 160 000 кв. метрів житлової нерухомості.