Реклама
Реклама
Реклама

Західні ЗМІ пророкують Воробйову срібло

Сьогодні на арені Дюссельдорфа пройде перший півфінал музичного конкурсу Євробачення, в якому наш учасник Олексій Воробйов битиметься за місце у фіналі Сьогодні на арені Дюссельдорфа пройде перший півфінал музичного конкурсу "Євробачення", в якому наш учасник Олексій Воробйов битиметься за місце у фіналі. Причому західні ЗМІ пророкують російському конкурсанту друге місце в півфіналі.

Читайте: Воробйова переслідують невдачі на "Євробаченні"

У місцевому прес-центрі конкурсу вже вивісили голосування західної преси, повідомляє "Комсомольська правда" . Перше місце займає Айзербайджан, який так сподобався зірці вітчизняної естради Філіпа Кіркорова. А на другому місці - наш Олексій Воробйов.

По темі: Кіркоров спробує зірвати куш на "Євробаченні"

Тим часом Кіркоров, який за останнє десятиліття перетворився мало в невід'ємну частину "Євробачення", свої ставки вже зробив. Співак в принципі повинен добре розбиратися в тенденціях і відразу "відчути" переможця конкурсу. Як писав раніше "", Філіп Бедросович запропонував "замазати на француза" і нібито навіть поставив 1000 євро на його перемогу в одній з букмекерських контор. І якщо прогноз збудеться, то він заробить 300 000 євро.

Читайте: Сьогодні в Німеччині стартує "Євробачення-2011"

Букмекери оцінюють шанси російського учасника "Євробачення" досить високо. Так, британська букмекерська контора "Вільям Хілл" ще в березні пророкували Олексію Воробйову друге місце. При цьому самі росіяни не особливо вірять в його перемогу. До числа оптимістів відносяться лише шість відсотків наших співвітчизників. Про це свідчать дані опитування, проведеного Дослідницьким центром порталу. Більша ж частина опитаних (45 відсотків) вважає, що Олексію Воробйову вдасться увійти в першу десятку. Втім, співак стверджує, що перемога не є для нього самоціллю. "Я особисто розцінюю конкурс як унікальну можливість заявити про себе в Європі", - сказав Воробйов в інтерв'ю програмі "Питання з пристрастю" на латвійському телеканалі PRO100TV .