Реклама
Реклама
Реклама

В Іванівській області запущений Волзький електрометалургійний завод

Губернатор Івановської області Михайло Мень у вересні 2013 року відкрив провадження арматури, яка буде призначена для будівельних компаній. Весь процес проходив на Волзькому електрометалургійному заводі. Керівник регіоном самостійно провів пуск прокатного стану, про це повідомляють співробітники адміністрації області.

Для того, щоб проект запрацював, потрібні були гроші - в нього було інвестовано 1 200 мільйонів рублів. Михайло Мень каже, що «Іванівська область давно славиться своїм текстилем, виробництвом автомобілів, енергетикою. Ця робота приносить дохід в бюджет всього регіону. Він складається з 75% прибутку з цих галузей ». Коли стало можливим відкриття цього виробництва, весь сектор промисловості регіону почав розвиватися прискореними темпами.

Губернатор сказав, що заводський арматури вистачить на потреби всіх будівельних компаній, які працюють в різних регіонах. «ВЕМЗ стане головною ланкою для всіх наших підприємств, які відносяться до будіндустрії», - підкреслив він.

Керівництво компанії планує реалізацію продукції в різні точки Центрального федерального округу РФ. Перші моделі, які виготовляє завод, надійдуть до покупців протягом наступного місяця.

На даному етапі завод випускає арматуру з квадратної заготовки, в подальшому планується зробити її з металевого брухту. Не за горами той день, коли підприємство збільшить свою потужність, до 2014 року збільшиться число продуктивності - завод буде випускати до 10 тисяч арматури в місяць.

Михайло Мень зазначив, що цей проект буде мати велике значення і для народу. Зі збільшенням обсягу роботи, на заводі будуть працювати вже 200 000 чоловік, це набагато більше, ніж було раніше. Середня заробітна плата будь-якого робочого складе 25 тисяч рублів.

Всі інвестиції для «ВЕМЗ» були розраховані в проекті, який викликав обговорення і дискусії багатьох членів засідання ради з розміщення виробничих сил на території регіону. Компанія має пільги по податках на майно і виплат по кредиту. На церемонії пуску Волзького заводу були присутні і інші, не менш важливі персони. У Іванівську область приїхали партнери по бізнесу, федеральні чиновники і заступник керуючого департаментом металургії Олексій Міхєєв. Він подякував керівництву заводу за успішну роботу і побажав хороших перспектив, коли підприємство зможе збільшити свою потужність і продуктивність.


Теги: Металопрокат арматура
Додана: 12.02.2014 16:20:00