Реклама
Реклама
Реклама

Водієві в'їхав в перехід автобуса дали чотири роки колонії

  1. Обговоріть в соцмережах

Дорогомиловский районний суд Москви призначив водієві в'їхав в підземний перехід на Слов'янському бульварі автобуса покарання у вигляді чотирьох років колонії загального режиму. Про це повідомляє РІА Новини .

Віктор Тихонов визнаний винним за частиною 5 статті 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб). Максимальною санкцією статті є сім років позбавлення волі.

Нагадаємо, 25 грудня 2017 року автобус, що курсує за маршрутом Слов'янський бульвар - Сколково, з'їхав в підземний перехід біля станції метро «Слов'янський бульвар». Жертвами аварії стали чотири людини, ще 15 постраждали. За словами водія, він хотів поступитися місцем іншому автобусу, але у машини відмовили гальма, проте слідство заявило, що транспортний засіб було справним.

Обговоріть в соцмережах

Дорогомиловский районний суд Москви призначив водієві в'їхав в підземний перехід на Слов'янському бульварі автобуса покарання у вигляді чотирьох років колонії загального режиму