Реклама
Реклама
Реклама

Павло Воля спростував чутки про еміграцію своєї сім'ї

13:16, 24.10.2016

Три дні тому інтернет підірвала новина про те, що головний шоумен країни Павло Воля і його дружина, гімнастка і телеведуча Ляйсан Утяшева , Переїжджають на постійне місце проживання в Іспанію. Таке рішення пара нібито прийняла через свого сина Роберта, якому потрібно піти в дитячий сад в країні з теплим і м'яким кліматом.

Сьогодні Павло Воля нарешті перервав мовчання і прокоментував ситуацію в своєму мікроблозі. «Пропустив за вихідні. А тут прям істерика в пресі: Воля і його сім'я виїхали жити до Іспанії Воу-воу, ОКСТУ! Ми нікуди не поїхали !!! Не дочекаєтесь. Та куди ж поїдеш від такого веселощів і народного уваги? Ще раз: ніякої еміграції, ніякого ПМЖ. Ну і для довідки: з Російським Паспортом можна виїхати з Росії тільки на час візи. Як написав один мудрець з інстакомментов: «Нікому вони там не потрібні!» Правильно, мій хороший. Нікому. Нам, дорогі мої співгромадяни, раді в інших країнах в межах віз і наших паспортів. Російських. А інших паспортів з моєї ненаглядної ми не маємо, та й щось поки не збираємося, тому поспішаємо засмутити тих, хто за нас радів і засмутити тих, хто обурювався »(орфографія і пунктуація автора дані без зміни. - Прим. Ред.) , - написав Павло Воля в Instagram.

Шоумен зазначив, що вони з дружиною дуже часто їздять за кордон, але виключно в туристичних цілях: «Ми літаємо по всьому світу, і у нас скрізь є друзі. Так, буваємо в Іспанії. Буваємо у всій Європі і, прикинь, в Америці. Звітую: були в Австралії, на Фіджі, в Дубаї, в Китаї. У Камбоджі були. Причому всюди жили. Їли їжу. Спали на ліжках. Були з дітьми. Скрізь намагалися віддати їх в дитячий сад. Вони - діти. Неймовірно, але виявляється, коли у тебе є діти, їх треба всюди брати з собою. І скрізь вони повинні спілкуватися з дітьми. Сенсація! Прямо відкриття якесь ».

Нагадаємо, Павло Воля і Ляйсан Утяшева одружилися у вересні 2012 року. 14 травня 2013 року телеведуча народила свого первісток Роберта в одній з лікарень Майамі, а 6 травня 2015 року в тій же клініці народилася дочка Софія. Пара ретельно приховує будь-яку інформацію про своїх дітей і не показує їх осіб.

Пара ретельно приховує будь-яку інформацію про своїх дітей і не показує їх осіб

Фото Павла Волі з його сином в Instagram

Читайте також:

Ляйсан Утяшева показала, який товстої була

Павло Воля переодягнувся в Івана Охлобистіна

Павло Воля зворушливо привітав Ляйсан Утяшева з днем ​​народження

Та куди ж поїдеш від такого веселощів і народного уваги?