Реклама
Реклама
Реклама

Бізнесмен Михайло Ходорковський випускає мемуари

  1. Колишній глава нафтової компанії "ЮКОС" Михайло Ходорковський випускає свої мемуари. У них...

Колишній глава нафтової компанії "ЮКОС" Михайло Ходорковський випускає свої мемуари. У них він розповість про "Борисовичу", який заслуговує на повагу, про час "При Путіні" і "Після Єльцина".

У вересні 2012 року в книгарні надійдуть в продаж мемуари колишнього глави "ЮКОСа" Михайла Ходорковського. Про це в п'ятницю, 24 серпня, повідомляє " Нова газета ".

Книга називається "Тюрма і воля" і написана спільно з журналісткою Наталією Геворкян. Мемуари складаються з 15 глав, серед яких є назви "Борисовичу. Чужий, але заслуговує на повагу", "Я хотів бути кращим", "Золотий час банкірів-дилетантів", "Після Єльцина", "За Путіна", "Країна змінює вектор" та інші. В останньому розділі, яка називається "Про майбутнє Росії", Михайло Ходорковський представляє програму розвитку країни.

У передмові до мемуарів бізнесмен каже, що перший раз йому запропонували написати свої спогади в 2004 році. Ходорковський розповів, що тоді відмовився, тому що боявся за безпеку людей, що залишалися на волі, крім того, у нього не було літературного досвіду. Бізнесмен заявив, що досвід і навички у нього з'явився після десятків статей і сотень листів, які він написав у в'язниці.

Відео: телеканал "ПІК "

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter