Реклама
Реклама
Реклама

З Москви в Санкт-Петербург. Скільки коштує дорога і готель?

  1. Як доїхати з Москви в Санкт-Петербург
  2. Де зупинитися. Готелі в центрі Санкт-Петербурга
  3. Готелі 5 *
  4. Готелі 4 *
  5. Готелі 3 *
  6. бюджетно
  7. Схожі статті

Як краще доїхати з Москви в Санкт-Петербург: поїздом, літаком, автобусом або на машині і де зупинитися? Порівняння цін на квитки допоможе вам визначитися з типом транспорту, а огляд готелів Санкт-Петербурга - забронювати проживання в центрі. Як краще доїхати з Москви в Санкт-Петербург: поїздом, літаком, автобусом або на машині і де зупинитися

Санкт-Петербург. Ісаакіївський собор

зміст

Як доїхати з Москви в Санкт-Петербург

На поїзді - це найпопулярніший варіант пересування між двома столицями. Потяги Москва - Санкт-Петербург відходять від Ленінградського вокзалу (Москва Окт), метро Комсомольська. Кожен день в Санкт-Петербург можна виїхати на більш ніж 20 прямих і проходять поїздах з різним комфортом, швидкістю і ціною за квиток. подивитися розклад

Купувати ж / д квитки вигідніше, як тільки відкривається продаж, є знижки на верхні полиці і акції. Більшість вважають за краще нічні поїзди: в дорозі 6,5-9 годин, ліг спати і приїхав. Вночі ходить двоповерховий потяг, фірмові Лев Толстой , Червона стріла , Гранд Експрес . Подорож в таких поїздах може бути дуже атмосферним, особливо якщо взяти квиток в СВ або Люкс і повечеряти у вагоні-ресторані. Бюджетний варіант - плацкарт, зручний - купе. швидкісні поїзди Сапсан йдуть 4 години, починаючи з раннього ранку.

Московський залізничний вокзал Санкт-Петербурга знаходиться в центрі, метро Площа Повстання. подивитися розклад

подивитися розклад

Ленінградський вокзал

На літаку. Летіти з Москви в Санкт-Петербург лише 1 годину 30 хвилин. Ціни на цьому маршруті такі ж, як і на поїзд. Але, на відміну від поїзда, авіаквитки Москва - Санкт-Петербург можна купити раніше, що особливо актуально для поїздок на свята, коли ціни дуже швидко ростуть. Шукати вигідний переліт зручно через календар низьких цін . Поставте тривалість відпустки (наприклад, 3-7 днів) і відзначте місяць поїздки.

Дістатися з аеропорту Пулково в центр Санкт-Петербурга легко на громадському транспорті. До метро Московська ходять маршрутки К-39 і автобуси 39, 39Е (зупинка навпроти виходу із залу прибуття нового терміналу). замовити таксі

На автобусі. Дорога від Москви до Санкт-Петербурга займає 9-12 годин. Автобуси, переважно, нічні, ціни дешевше поїзда, але і комфорту менше. подивитися розклад

На машині. З Москви в Санкт-Петербург веде траса М10, недавно була відкрита ділянка швидкісної платної автодороги М11. Якщо ви приїжджаєте в Санкт-Петербург на своїй машині, дізнайтеся про наявність парковки від готелю. У центрі міста, як і раніше дозволено безплатне паркування, але розглядається можливість зробити платний в'їзд. У Санкт-Петербурзі, також як і в Москві, бувають пробки.

Де зупинитися. Готелі в центрі Санкт-Петербурга

Палацова площа Санкт-Петербург

Центральний район Санкт-Петербурга найкраще підходить для огляду визначних пам'яток і прогулянок по місту. Історичний центр Санкт-Петербурга з одного боку оперізує річка Нева, з іншого - Фонтанка.

Якщо орієнтуватися по станціях метро, ​​то сама центральна - Адміралтейська (Палацова площа, Адміралтейство, Ісаакіївський собор), в крокової доступності станції метро Невський проспект, Гостинний двір, Садова-Сінна-Спаська. Зручно розташовані метро Маяковська, Площа Повстання (Московський вокзал), Достоєвська-Володимирська. Ми жили на набережній каналу Грибоєдова в 5 хвилинах пішки від Сінний площі і транспортного вузла Садова-Сінна-Спаська.

У Санкт-Петербурзі великий вибір готелів , Більшість з них в ціновій категорії до 3500 рублів. У центрі за 1000-1500 руб можна зупинитися в номері зі спільною ванною кімнатою, 2500-3500 руб стоїть стандартний номер, 5000-6000 руб - бутик-готель, більше 6000 руб - готель 4 * -5 *. Ціни на свята можуть бути вище.

Мій огляд містить готелі з хорошими відгуками в центрі Санкт-Петербурга, ціни вказані за 2-х місне розміщення.

Готелі 5 *

Вхід в готель Ермітаж

  • Ермітаж - офіційна готель музею Ермітаж знаходиться в будівлі особняка XIX в. Розкішні номери і приміщення передають атмосферу Ермітажу. У ресторані «Катерина Велика» готують страви російської кухні по історичним рецептами. Ціни від 10500 руб.
  • So Sofitel St Petersburg Я милувалася на відкриту терасу готелю з оглядового майданчика Ісаакіївського собору. До послуг гостей спа-салон, басейн, сауна, камін, ресторан з винним погребом. Дизайн інтер'єрів розробив італійський архітектор Антоніо Чіттеріо. Ціни від 9500 руб.

Готелі 4 *

Ресторан готелю Гармата Інн

  • Олександр Хаус Красиві інтер'єри, вітальня з каміном, бібліотека, патіо у внутрішньому дворику. Кожен номер виконаний в індивідуальному стилі. Знаходиться недалеко від Маріїнського театру. Ціни від 7000 руб.
  • Катерина Гості високо оцінюють чистоту, інтер'єр і розташування цього готелю (в 600 метрах від церкви Спаса-на-Крові). Ціни від 6000 руб.
  • гармата Інн Переможець Traveller's choice за версією тріпадвізор. Знаходиться на набережній річки Мийки в особняку XVIII в. Ціни від 6000 руб.
  • Аркадія Цілодобові сауна і басейн, смачні сніданки. Відомий ресторан готелю «Аркадія» пропонує страви європейської кухні. Ціни від 5500 руб.
  • Достоєвський популярний серед іноземців. Ресторан і бар з панорамним видом на Володимирський собор. Метро Достоєвська-Володимирська. Ціни від 3400 руб.

Готелі 3 *

Майдан повстання

  • камердинер Комфорт, уважне обслуговування, безкоштовний чай, кава і домашнє морозиво. Знаходиться в декількох хвилинах ходьби від Московського вокзалу. Ціни від 4160 руб.
  • 3 Моста бутик-готель поруч з мостами через канал Грибоєдова і річку Миття. Панорамна майданчик на даху, в номерах халати і тапочки. Ціни від 4000 руб.
  • мийка 5 Затишний, тихий готель, 6 номерів з сауною і гідромасажною ванною. 5 хв ходьби до Двірцевій площі, Ермітажу, храму Спаса-на-Крові. Ціни від 3500 руб.
  • будинок Достоєвського У цьому будинку на вул. Казначейська з 1861 по 1893 рр. жив Ф.М. Достоєвський. Ціни від 2800 руб.
  • Сімейний готель Піжама Міні-готель на Ліговському проспекті в 5 хвилинах ходьби від м. Площа Повстання і Московського вокзалу. Затишно, чисто, тихо. Ціна від 2600 руб.
  • Best Western Plus Centre (Жовтнева) знаходиться в історичній будівлі на площі Повстання. Шумоізоляція, є суміжні (сімейні) номера. Ціна від 2300 руб.

бюджетно

  • Міні-готель «Потерпілі» близько до метро і Московському вокзалу. Чисті двомісні та сімейні номери, обідній куточок. Ціна від 1300 руб.
  • Mirage готель економ класу в японському стилі. Великі номери з загальною ванною кімнатою, в холі міні-кухня, чай, кава, вода. Між метро Площа Олександра Невського і Площа Повстання. Ціна від 900 руб.

Схожі статті

Поїздка на фонтани Петергофа
Вздовж річок і каналів Санкт-Петербурга на теплоході і пішки
Дешеві авіаквитки в календарі низьких цін
Ефективне бронювання на booking.com
Airbnb повна інструкція