Реклама
Реклама
Реклама

Вокзал Казань-Пасажирська (г. Казань)

Залізничний вокзал міста Казань - Казань-Пасажирська, з дня свого заснування розташовується в адміністративному центрі Казані на Привокзальній площі

Залізничний вокзал міста Казань - Казань-Пасажирська, з дня свого заснування розташовується в адміністративному центрі Казані на Привокзальній площі. Вокзал обслуговує далекі поїзда, електрички, дизель-поїзди. За календарний рік пасажиропотік цього транспортний вузла становить 8,1 - 8,5 мільйона пасажирів.

Великий залізничний вузол Казань-Пасажирська здійснює транспортний зв'язок практично з усіма східними і північними областями і містами нашої країни: Західного і Східного Сибіру, ​​Далекого Сходу, Алтаю, Предуралья, Уралу, Поволжя, Північної і Центральної частини Росії. Для безпеки пасажирів площа вокзалу оточена огорожею, на ній постійно ведеться відеоспостереження і знаходиться під контролем поліції. Необхідно знати, що прохід на вокзальну територію можливий лише при придбанні проїзних квитків, а також особам від'їжджають, що прибувають і супроводжуючим, що підтверджується знову ж наявністю проїзних квитків. Виключно зручно, що близько вокзального комплексу зупиняється наземний громадський транспорт столиці Татарстану (тролейбуси, автобуси, трамваї). Біля вокзалу є стоянка таксі.

При підготовці до проведення перших на території Росії міжнародних студентських спортивних ігор урочисто відкрита регулярна оперативна зв'язок між залізничним вокзалом та казанським міжнародним аеропортом - Аероекспрес. Це повідомлення обслуговується комфортними швидкісними електропоїздами типу Ластівка , Що дозволяє економити Ваш час.

Адреса: Республіка Татарстан, 420202, м Казань, Привокзальна пл., 1а
Довідка: +7 (843) 294-03-49, 294-09-72
Єдина загальноросійська довідкова служба: 8 800 775 0000


Купуючи квиток на поїздку в поїзді на сайті ЖДБілети.ру - ви робите правильний вибір, адже у нас найнижчі ціни.

На цій сторінці міститься інформація про вокзал Казань-Пасажирська в місті Казані (Республіка Татарстан). Є розклад поїздів далекого прямування в усі напрямки, місце розташування вокзалу на карті, адреса, телефон та інша корисна інформація.

На нашому сайті міститься повний опис фірмових поїздів російської залізниці.

Гарного настрою і вдалої поїздки!