Реклама
Реклама
Реклама

Ціна медичної довідки та інше

  1. Ціна медичної довідки
  2. пластиковий поліс
  3. Платні переїзди

Мінздоровсоцрозвитку підготувало наказ, який передбачає максимальну можливу вартість медичної довідки для ГИБДД. Скоро цей наказ буде опублікований і через десять днів вступить в законну силу. автоінструктора розкажуть про ціну цієї довідки і деяких інших нововведення, які торкнуться автовласників.

Мінздоровсоцрозвитку підготувало наказ, який передбачає максимальну можливу вартість   медичної довідки   для ГИБДД Ціна медичної довідки

З представленого Міністерством документа випливає, що вартість медичної довідки для отримання водійських прав не повинна перевищувати однієї тисячі шестисот п'ятдесяти семи рублів. Щоб отримати цю довідку потрібно пройти і зібрати підписи 7 фахівців. Нижче наведена максимальна вартість відвідування кожного з них:

  • офтальмолог - 324,8 рубля;
  • терапевт - 209,79 рубля;
  • психіатр-нарколог - 216,89 рубля;
  • невролог - 300,8 рубля;
  • психіатр - 223,69 рубля;
  • хірург - 210,6 рубля;
  • оториноларинголог - 170,6 рубля.

Ціни, затверджені Міністерством охорони здоров'я, будуть діяти в установах, які належать до відомства цього Міністерства.

Всі інші поліклініки, які мають необхідні ліцензії, як і раніше, зможуть самостійно призначати ціну за надання цієї послуги.

Медична довідка для ГИБДД потрібна для отримання, заміни і повернення водійського посвідчення.

Подивимося відеосюжет про ціни медичної довідки:

пластиковий поліс

У найближчому майбутньому буде підготовлений великий пакет поправок до закону про ОСАГО . У зв'язку з цим вносяться різні пропозиції про поліпшення обов'язкового автострахування.

Одне з них пропонує замінити паперовий поліс на пластикову карту.

На думку депутатів, пластикова карта набагато зручніше паперового варіанту. На сьогоднішній день поліс видається у вигляді паперового аркуша формату А4, в той час як більшість документів, необхідних водієві, поміщається в звичайний гаманець, ще за одним винятком - завіреної у нотаріуса генеральної довіреності .

Возити з собою такий аркуш паперу незручно, а складати небажано, так як через деякий час в місцях перегинів можуть стертися деякі важливі дані.

Пластикова карта в цьому сенсі набагато зручніше і довговічніше. Крім цього, на карті може бути записана вся інформація про застраховану водія і автомобілі. Ще одним плюсом використання магнітної карти є те, що при наявності у інспектора ГИБДД пристрою, що зчитує, вона може прискорити оформлення ДТП .

Але поки ця пропозиція знаходиться в вигляді депутатського запиту.

Платні переїзди

Уже в цьому році в Підмосков'ї можуть з'явитися платні залізничні переїзди. Зараз ця програма знаходиться в розробці у Міністерства транспорту Московської області.

Поки що важко уявити, як буде функціонувати подібна система, і яка буде плата за проїзд. Але представники Міністерства запевняють, що ціна буде невелика.

Згідно з планом, такі переїзди з'являться, в першу чергу, на найбільш проблемних ділянках дороги .

Сюди експерти відносять Щербинка, Сергієв Посад і Павловський Посад, де в пробці можна простояти більше години.

Успіху і будьте обережні на дорогах!

У статті використано зображення з сайту www.autotat.ru