Реклама
Реклама
Реклама

Житловий селище ЖБК Острів

06/2019 01/2019 09/2018 08/2018 07/2018 06/2018 02/2018 07/2017 05/2017 03/2017 12/2016 11/2015 10/2015 02/2015 07/2014 06/2014 05 / 2014 04/2014 03/2014

Індивідуальний будинок: проект НІ3-М
Лідер продажу.

Індивідуальний будинок: проект Новик-М.


У ЖБК «Острів» залишилося всього 28 місць з 437!
На сьогоднішній день в багатоповерхових будинках доступні:
1. Однокімнатні квартири - 18 шт.
Вартість - від 1 843 000 рублей
2. Двокімнатні квартири - 9 шт.
Вартість - від 2 988 000 рублей
Всі квартири здаються з ОБРОБКОЮ. Заїжджай і живи.
3. Дуплекс - 1 шт.
зведені:
-160 індивідуальних будинків з 240,
-дуплексов 6 з 20
-начато будівництво 4 багатоквартирних будинків з 8.
-Активна фаза будівництва ведеться з червня 2016 року, планове завершення будівництва житлових об'єктів - серпень 2018 р, будівництва мереж і доріг - грудень 2018 р.

Проект індивідуального будинку НІ2-М, доступного до придбання при вступі в ЖБК «Острів».
-Проект НІ2-М являє собою двоповерховий житловий будинок загальною площею 140,94 кв. метра.
У власність власника будинку так само входить 10 соток, прилеглої території.
Основна конструктивна схема:
-монолітні каркас із заповненням газобетонними блоками для зовнішніх систем;
утеплення - мінераловатні плити;
-фасад - вентильований з фіброцементной панеллю на підсистемі.
-На сьогоднішній день в ЖБК «Острів» доступні 3 індивідуальних будинку за проектом НІ2-М

Проект Б5-М - будинок, що складається з двох блок-секцій, з окремими виходами (дуплекс).
Для членів ЖБК «Острів» до придбання доступна одна секція з прилеглою земельною ділянкою до 400 кв. м.
-Кількість поверхів: 1
-Загальна площа однієї секції: 74,62 кв.м.
-На сьогоднішній день в ЖБК «Острів» доступні 9 дуплексів по проекту Б5-М.
ВАРТІСТЬ КВАДРАТНОГО МЕТРА ВСЬОГО 49 800 рублів.

ЛИПЕНЬ 2017

03.07.2017 на сайті ЖБК «Острів» опубліковано повідомлення про проведення конкурсу з вибору організації для укладення договору на виконання робіт по створенню систем телефонного зв'язку, телемовлення, широкосмугового доступу в інтернет, об'єкта «Житловий селище ЖБК« Острів »на п -ве Саперному в г. Владивосток ». Дата закінчення прийому заявок - 17.07.2017.

Май 2017. АІЖК надасть безоплатну фінансову допомогу житлово-будівельному кооперативу «Острів» в Приморському краї. Кошти в обсязі 820 млн рублів будуть використані на забезпечення селища інженерної та транспортної інфраструктури. Детальніше .

Березень 2017. 1 березня ЖБК «Острів» оголосив конкурс з вибору підрядної організації для будівництва внутріпоселкових транспортної інфраструктури об'єкта «Житловий селище ЖБК« Острів »на п-ве Саперному в г. Владивосток». Детальніше .

Грудень 2016 Грудень 2016. фотографії про хід будівництва листопад-грудень 2016.

Листопад 2015. Відбулася нарада щодо реалізації проекту ЖБК Острів. Читати далі .

Жовтень 2015. У жовтні ЖБК Острів оголосив про конкурс з вибору організації для укладення договору на виконання функцій генерального підрядника на будівництво об'єктів інфраструктури та благоустрою 1-ої черги будівництва об'єкта «Житловий селище ЖБК« Острів »на п-ве Саперному в г. Владивосток», яка включає будівництво: доріг і водовідвідних пристроїв, мереж водопостачання та каналізації, мереж газопостачання та електропостачання.

Також в жовтні був опублікований запит комерційних пропозицій на право укладання договору на надання послуг щодо закріплення червоних ліній на місцевості, при підготовці до будівництва об'єктів житлового селища ЖБК «Острів».

Лютий 2015. У лютому 2015 року Адміністрацією міста Владивостока були видані житлово-будівельному кооперативу Острів порубкових талони на вирубку 924 дерев і чагарників на ділянках та 14 - І38 на острові Російський, п-ів Саперний. Термін дії талонів встановлений до 15.12.2015 року.

Липень 2014 г. Триває будівництво водоводу на острів Російський. Будується водовід забезпечить чистою водою не тільки об'єкти на острові Російський, але і споруджуваний мікрорайон «Патрокл» . На сьогоднішній день змонтовано 11,5 кілометра трубопроводу, це 67 відсотків загальної протяжності, повідомили в департаменті містобудування Приморського краю. Роботи ведуться одночасно на восьми ділянках. «Найскладнішим ділянкою трубопроводу стане його підводна частина, яка пройде по дну протоки Босфор Східний. Зараз проект цієї ділянки проходить експертизу і узгодження з різними відомствами », - розповіли в департаменті. Крім трубопроводу, ведеться монтаж двох залізобетонних резервуарів в районі Патрокла ємністю по 10 тисяч кубометрів кожен і чотирьох сталевих резервуарів чистої води ємністю 5 000 кубометрів на острові Російський. Роботи виконані на 75 і 70 відсотків відповідно. Читайте статтю « Відвід на острів Російський змонтований на 67 відсотків «.

Червень 2014 г. На сайті ЖБК «Острів» опублікований Конкурс на право укладення договору надання послуг на виконання проектних робіт на магістральні мережі водопостачання та водовідведення по об'єкту: «Житловий селище ЖБК« Острів »на п-ве Саперному в м Владивостоці.»

30 травня віце-губернатор Василь Усольцев провів нараду з представниками Фонду розвитку житлового будівництва. Питання стосувалося реалізації в Примор'ї проектів житлово-будівельних кооперативів з державною підтримкою. На нараді обговорили хід реалізації будівництва ЖБК «Острів» на острові Російський. Сьогодні членами кооперативу вже стали 404 людини. Це працівники ДВО РАН, ДВФУ, ВДУЕС і сім'ї, що мають трьох і більше дітей. Як повідомив голова кооперативу Роман Ромашко, на ділянці в 40 гектарів будуть побудовані будинки різних типів: 8 багатоквартирних, 54 будинки блокованої забудови і 240 індивідуальних.

При проектних роботах учасники кооперативу зіткнулися з деякими труднощами. Так на ділянці знаходяться рослини-діморфанти, занесені в Червону книгу Росії. Сьогодні питання з їх пересадкою вже вирішене, дані уточненої топознімання представлені для коригування ескізу забудови. Заступник генерального директора Фонду РЖС Наталія Бутович зазначила, що влітку на ділянці, виділеній кооперативу, вже повинні початися роботи. Василь Усольцев підкреслив, що найближчим часом кооператив повинен вибрати підрядника будівництва. За федеральним законодавством, житло повинно бути побудовано за ціною, що не перевищує 41 450 рублів за квадратний метр. Віце-губернатор порекомендував учасникам кооперативу розділити обсяг будівництва на черзі і приступати до робіт в рамках першої з них (джерело: прес-служба адміністрації Приморського краю).

Май 2014 г. На сайті ЖБК «Острів» по ​​об'єкту: «Житловий селище ЖБК« Острів »на п-ве Саперному в м Владивостоці опубліковані запити комерційних пропозицій на право укладення договору надання послуг на виконання проектних робіт на магістральні мережі водопостачання та водовідведення, газопостачання та електропостачання.

Триває будівництво водоводу на острів Російський. Зараз там йде будівництво чотирьох додаткових резервуарів по 5 тисяч кубометрів кожен. Два з них вже змонтовані. Ще два резервуари будуються на материковій частині міста. Читайте статтю « Онлайн-конференція з директором департаменту містобудування Приморського краю «.

19 Мая 2014. Адміністрація Приморського краю направила в Міністерство регіонального розвитку пропозиції щодо розширення категорій громадян, які можуть вступити в житлово-будівельні кооперативи. У список категорій громадян пропонується внести працівників дошкільних освітніх установ, службовців державних і муніципальних підприємств, а також державних і муніципальних службовців. Читайте статтю « У житлово-будівельні кооперативи зможуть вступити більше приморців «.

Підводний етап робіт на будівництві водоводу на острів Російський почнеться в кінці травня. Про це 22 травня повідомив директор департаменту містобудування Приморського краю Олег Єжов під час виїзної наради. Сьогодні ведуться підготовчі роботи на обох сторонах майбутнього водоводу - на острові, і на материковій частині міста в районі Морського кладовища. На материку на 50 відсотків готові два бетонних резервуара для чистої води. Їх ємність - 10 тисяч кубометрів кожен. Чотири резервуари ємністю по 5 тисяч кубометрів з'являться на острові. Два з них вже побудовані.

Як повідомив Олег Єжов, в кінці травня підрядники приступлять до підводних робіт. Труба першої нитки водоводу пройде по дну протоки Босфор Східний. Минулого літа водолази вже обстежили дно і провели підготовчі роботи. По дну прокладуть близько 5,5 кілометрів металевих труб. Всі вони - вітчизняного виробництва, закуплені в Челябінську. «Ми знаходимося в тісному контакті з гідрографічними службами і Тихоокеанським флотом. На час виробництва підводних робіт буде частково обмежено навігація для маломірного флоту. Це буде зроблено для забезпечення безпеки мореплавання », - повідомив Олег Єжов.

До кінця поточного року перша нитка водогону буде запущена в дослідну експлуатацію. Вона забезпечить подачу на острів Російський близько 20 тисяч кубометрів води щодня. Наступного року розпочнуться роботи з будівництва другої нитки водоводу. Обидві нитки забезпечать подачу на острів щодня 48 тисяч кубометрів чистої води. Вода подаватиметься в кампус ДВФУ і на інші території острова. Нагадаємо, будівництво водоводу фінансується з федерального й крайового бюджетів. З федеральної скарбниці виділено 1,669 мільярда рублів. Обсяг співфінансування з бюджету Приморського краю становить 473 мільйона рублів (джерело: прес-служба адміністрації Приморського краю).

Квітень 2014 г. 11 квітня в Примор'ї на нараді з заступником Голови Уряду РФ - повноважним представником Президента в Далекосхідному федеральному окрузі Юрієм Трутнєвим обговорили розвиток острова Російський. Сьогодні існує ряд пропозицій щодо подальшого розвитку даної території. Вони підготовлені експертами. Про ці пропозиції Юрій Трутнєв доповів Президенту Росії Володимиру Путіну. За його словами, глава держави схвалив представлені ідеї. Серед головних чинників розвитку острова Юрій Трутнєв назвав зростання інтелектуального потенціалу території. «Ми повинні створити умови для розвитку на острові нових технологій, зібрати тут кращі уми не тільки Росії, але і наших країн-сусідів», - зазначив віце-прем'єр. Для цього, на його думку, необхідно створити на острові відповідну інфраструктуру для проживання і відпочинку. «У острова Русский є всі можливості для того, щоб стати одним з найбільш чудових місць в світі», - підкреслив Юрій Трутнєв (джерело: прес-служба адміністрації Приморського краю).

Березень 2014 г. Видані дозволи на будівництво на 40 індивідуальних житлових будинки.

Грудень 2012 г. У грудні 2012 року Попечительским радою Фонду «РЖС» було прийнято рішення про передачу в безоплатне термінове користування житлово-будівельному кооперативу «Острів» дев'яти земельних ділянок Фонду «РЖС» загальною площею 40,9864 га. Місцезнаходження земельних ділянок встановлено щодо орієнтиру, розташованого за межами дільниці, орієнтир бенкет. Центральний, ділянка знаходиться приблизно в 5 522 м від орієнтиру у напрямку на схід, поштову адресу орієнтира: Приморський край, Владивосток, острів Російський. Ділянки передаються житлово-будівельному кооперативу на термін 5 років для здійснення будівництва житла економічного класу. В рамках проекту буде зведено 309 малоповерхових індивідуальних будинків, а також 51 квартира в житлових будинках блокованої забудови і 77 квартир в багатоквартирних будинках.

Протягом 3 місяців з моменту прийняття Опікунській радою Фонду «РЖС» рішення про передачу ЖБК «Острів» земельних ділянок на о.Русскій, членам кооперативу необхідно здійснити збір коштів в розмірі не менше 30% суми всіх пайових внесків. Договір безоплатного термінового користування даними земельними ділянками між Фондом «РЖС» і ЖБК «Острів» буде укладено протягом 1 місяця з дати надання кооперативом документів, що підтверджують сплату зазначеної суми пайових внесків.

У листопаді 2012 року Фондом «РЖС» спільно з адміністрацією Приморського краю, адміністрацією м Владивостока, Далекосхідним відділенням РАН і Далекосхідним федеральним університетом було підписано спільний план освоєння земельних ділянок, переданих ЖБК «Острів». Він передбачає надання сприяння кооперативу на всіх етапах житлового будівництва - починаючи з передачі земельної ділянки кооперативу і закінчуючи введенням об'єктів в експлуатацію.

Нагадаємо, що членами ЖБК «Острів» стали 437 осіб з числа працівників Далекосхідного федерального університету і Далекосхідного відділення Російської академії наук. Перші загальні збори членів даного кооперативу за участю представників Фонду «РЖС» пройшло в жовтні 2012 року, 12 листопада 2012 р кооператив був зареєстрований (джерело: Фонд РЖС).