Реклама
Реклама
Реклама

Безкоштовні подарунки ВКонтакте

  1. можливості сайту
  2. внутрішні додатки
  3. Чи допомогла вам ця стаття?

У соціальній мережі ВКонтакте серед безлічі різних функцій присутня досить важлива можливість дарування подарунків, які згодом будуть відображені на сторінці користувача в спеціальному блоці

У соціальній мережі ВКонтакте серед безлічі різних функцій присутня досить важлива можливість дарування подарунків, які згодом будуть відображені на сторінці користувача в спеціальному блоці. Незважаючи на те, що більша частина всіх існуючих можливостей є платною, а основний платою є внутрішня валюта - голоси, все-таки є кілька безкоштовних елементів, доступних кожному користувача VK.com.

Перш ніж перейти до детального розбору безкоштовних можливостей дарування ВК, варто уточнити, що не всі далі наведені аспекти є офіційними. Тобто, деякі безкоштовні листівки не є розробкою адміністрації VK і не будуть відображені в спеціальному блоці сайту соціальної мережі.

Настійно рекомендується утриматися від будь-яких клієнтських програм, додатків та розширень, які обіцяють вам можливості безкоштовно дарувати подарунки.

На сьогоднішній день існує всього дві можливості дарувати безкоштовні вітальні картинки:

  • офіційна;
  • неофіційна.

Обидва варіанти будуть нами детально розглянуті далі, однак, врахуйте, що незважаючи на загальне ставлення до функціоналу подарунки, ви, як користувач, отримуєте абсолютно різний результат, який іноді не зовсім відповідає очікуванням. Більш того, рекомендується використовувати саме стандартні функції ВК, щоб уникнути всіх можливих дочірніх проблем.

можливості сайту

Найбільш актуальною є базова можливість сайта, завдяки який ви можете подарувати абсолютно будь-якому користувачеві ВК, із застереженням на обмеження чорного списку та інші аналогічні блокування, заплативши певну суму грошей. Однак, в рамках цього огляду, нас цікавлять виключно безкоштовні можливості.

Адміністрація сайту ВКонтакте при деяких обставинах надає своїм користувачам можливість дарувати спеціальні картинки за безцінь. Зазвичай, дане явище має прямий взаємозв'язок з будь-якими важливими, на думку адміністрації, подіями, наприклад, внаслідок свят.

Можливості є актуальними виключно в тих випадках, коли VK.com відзначає якусь важливу подію. В іншому випадку, колись доступна можливість дарувати безкоштовні подарунки блокується через неактуальність події.

Щоб дізнатися про можливості безкоштовного дарування, вам слід відкрити, безпосередньо, вікно відповідного функціоналу.

  1. Перейдіть на сторінку користувача ВКонтакте, якому необхідно відправити картинку і натисніть по відповідній іконці по основній фотографією профілю.
  2. Перейдіть на сторінку користувача ВКонтакте, якому необхідно відправити картинку і натисніть по відповідній іконці по основній фотографією профілю

  3. Якщо у користувача заблокована можливість відправки повідомлень, то замість стандартної кнопки «Написати повідомлення» вам буде доступна аналогічна посилання з написом «Надіслати подарунок».
  4. Якщо у користувача заблокована можливість відправки повідомлень, то замість стандартної кнопки «Написати повідомлення» вам буде доступна аналогічна посилання з написом «Надіслати подарунок»

  5. При необхідності ви можете перегорнути сторінку потрібну людину і з лівого боку знайти спеціальний блок «Подарунки», де також присутня кнопка «Надіслати подарунок».
  6. При необхідності ви можете перегорнути сторінку потрібну людину і з лівого боку знайти спеціальний блок «Подарунки», де також присутня кнопка «Надіслати подарунок»

    Зауважте, що у деяких користувачів може бути прихований даний блок, внаслідок особистих переваг в плані параметрів приватності персональної сторінки.

  7. У разі наявності безкоштовних вітальних картинок, ви побачите спеціальний розділ з відповідним найменуванням. Крім того, зверніть увагу, що в розділі «Актуальне» також відображаються безкоштовні подарунки, так як за статистикою їх використовує величезну кількість людей.
  8. Крім того, зверніть увагу, що в розділі «Актуальне» також відображаються безкоштовні подарунки, так як за статистикою їх використовує величезну кількість людей

При даруванні безкоштовних листівок перед користувачами не ставляться обмеження, тобто, ви можете багаторазово дарувати один і той же подарунок одному або відразу декількома користувачам соціальної мережі.

Якщо у вас на даний момент у відповідному розділі відсутні безкоштовні елементи, не варто переживати. Щоб завжди бути в курсі появи безкоштовних вітальних картинок, рекомендується оформити підписку на одне чи кілька на сайті VK.com.

Також уважно стежте за новинами ВК в своїй стрічці активності в розділі «Новини», так як адміністрація досить часто згадує появу нових можливостей таким чином, що їх просто неможливо не помітити. Безумовно, це відбувається лише в разі вкрай важливих подій, а не через кожного окремого безкоштовного подарунка.

Зверніть увагу, що в число безкоштовних елементів для дарування входять деякі стікери, поява які також можна моніторити за допомогою спеціальних паблік.

внутрішні додатки

Другий метод отримання безкоштовних подарунків є швидше додатковою можливістю, ніж повноцінним функціоналом, так як в цьому випадку листівка не буде представлена ​​у відповідній блоці. Однак, необхідну картинку і потрібний підпис ви можете без проблем розмістити на стіні будь-якого користувача сайту.

При використанні спеціальних додатків ви можете відправляти безкоштовні подарунки або ж просто листівки, тільки тим людям, які присутні в списку ваших друзів і не блокують можливості публікації записів на стіні. У будь-якому іншому випадку даний спосіб вам не підійде.

Рекомендується використовувати виключно ті програми, які пропонують повністю безкоштовні послуги з малою кількістю реклами.

На просторах розділу «Ігри» ВКонтакте присутня величезна кількість різних додатків, націлених на відправку подарунків. В рамках даної статті ми торкнемося лише одне з найбільш популярних і в достатній мірі безпечних додатків, щоб наочно показати, як це все працює і що ви отримаєте, скориставшись такими можливостями.

  1. Через головне меню сайту ВКонтакте перейдіть до розділу «Ігри».
  2. Через головне меню сайту ВКонтакте перейдіть до розділу «Ігри»

  3. Прокрутіть сторінку і за допомогою пошукового поля знайдіть додатки по слову «Листівки».
  4. Прокрутіть сторінку і за допомогою пошукового поля знайдіть додатки по слову «Листівки»

    Можливо шукати додатки по слову «Подарунки», проте, в цьому випадку функціонал залишається таким же, а ось вибір представлених доповнень істотно зменшується.

  5. Відкрийте програму і ознайомитеся з інтерфейсом (в даному випадку використовується додаток «»).
  6. Відкрийте програму і ознайомитеся з інтерфейсом (в даному випадку використовується додаток «»)

  7. Ви можете скористатися одним з декількох представлених розділів для швидкого доступу до подарунків по вашим вимогам.
  8. Ви можете скористатися одним з декількох представлених розділів для швидкого доступу до подарунків по вашим вимогам

  9. Також можливо зробити пошук за ключовими словами.
  10. Також можливо зробити пошук за ключовими словами

  11. Після того, як ви підібрали відповідну картинку, клікніть по ній лівою клавішею миші, щоб відкрити спеціальне вікно відправки подарунка.
  12. Після того, як ви підібрали відповідну картинку, клікніть по ній лівою клавішею миші, щоб відкрити спеціальне вікно відправки подарунка

  13. Тут вам надає можливість детальної настройки розсилки, що стосується вибору людей з доступною можливістю відправки листівки і написання оригінального повідомлення, що поставляється разом з картинкою. Крім того, завдяки додатково сортування, можна зробити автоматичну розсилку всім іменинникам, дівчатам або хлопцям.
  14. Крім того, завдяки додатково сортування, можна зробити автоматичну розсилку всім іменинникам, дівчатам або хлопцям

  15. Після детальної настройки натисніть кнопку «Відправити», щоб зробити відправку листівки на стіну того чи іншого друга.
  16. Після детальної настройки натисніть кнопку «Відправити», щоб зробити відправку листівки на стіну того чи іншого друга

  17. Як тільки листівка буде відправлена, додаток розмістить на стіні користувача відповідний пост з картинкою і вашої особистим підписом.

Крім даної можливості, більше додаток не виконує ніяких функцій. Таким чином, завдання відправки безкоштовних подарунків через додатки можна вважати вирішеною.

До того ж до основної інформації варто врахувати, що стандартний функціонал ВК дозволяє відправляти не тільки картинки з підписами, але і стікери. Додатки, на превеликий жаль, цією можливістю не володіють, але не дивлячись на це, у ВКонтакте також існує ряд рішень, що стосується процесу отримання безкоштовних стікерів.

Не довіряйте шахраям. Бажаємо вам отримувати побільше подарунків!

Чи допомогла вам ця стаття?

ТАК НІ

Чи допомогла вам ця стаття?