Реклама
Реклама
Реклама

Як познайомитися з дівчиною в інтернеті і що їй написати?

  1. Ти такий не один
  2. Перші фрази - наше все
  3. Приклади вдалих фраз
  4. Правила ведення переписки
  5. Як познайомитися з дівчиною в інтернеті: тестування анкети

Знайомство з дівчиною в інтернеті схоже на ходіння по лезу ножа Знайомство з дівчиною в інтернеті схоже на ходіння по лезу ножа. Мабуть, навіть знайомство на вулиці дається легше, ніж в інтернеті (незважаючи на загальне оману про зворотне).

Крок вліво, крок вправо - розстріл. А точніше, отшів, ігнорування, відмазки і інші форми небажаного жіночої поведінки. 🙂

Іноді навіть неправильно або невчасно написана фраза може стати тим тумблером, який перемкне думки дівчата з «який цікавий молодий чоловік» на «він якийсь дивний / нав'язливий».

У цій статті я розповім тобі, як познайомитися з дівчиною в інтернеті, що їй писати і як діяти, щоб замість відмови отримати згоду на зустріч.

В першу чергу, ти повинен пам'ятати, що ... →

Ти такий не один

Знайомство з дівчиною через інтернет може піднести тебе кілька нежданих перешкод. Причому, як вконтакте, так і на сайтах знайомств .

Причиною всьому те, що багато хлопців бояться знайомитися на вулиці, і роблять це в межах всесвітньої павутини. Охочих познайомитися навіть з просто симпатичною дівчиною дуже багато. Тому ти повинен:

  • Вміти хоч якось від них відзначитися.
  • Не робити помилок, які вони допускають.
  • Заповнити анкету так, щоб дівчата самі тобі писали (про це поговоримо пізніше;)).

Ну, і почнемо ми з розбору перших фраз і того, якими вони повинні бути.

Перші фрази - наше все

Закон першого враження діє завжди. Яким покажеш себе з самого початку, таким і буде твоє спокушання. Тільки досвідчені спокусники знають, як виправити всі свої помилки. А якщо хлопець, який не має досвіду в спокушанні, зробить помилки в самому початку, то кращий в його випадку варіант - перейти на іншу дівчину, а не намагатися витягти на побачення цю.

Правда цей закон більше працює в негативну сторону, тобто створити погане враження дещо простіше, ніж хороше. А гарне враження потрібно підтримувати і далі, щоб нічого не зіпсувати. Але зараз не про це.

Перш ніж я розповім тобі, як правильно знайомитися з дівчиною через інтернет, давай прямо зараз розберемо основні помилки, які роблять хлопці в написанні перших фраз.

Точніше, помилка одна - невміння писати впевнено.

У кожній їх фразі простежується або невпевненість у власному успіху, або якісь сумніви.

Приклад таких фраз:

  • «Привіт. Ось побачив тебе і вирішив написати. Сподіваюся, ти будеш не проти познайомитися ».
  • «Привіт. Вибач, що так пізно. Можна з тобою познайомитися? ».
  • «Привіт. Ти гарна. Напевно, ти будеш проти знайомства ... але все-таки я спробую ».

Напевно ти зараз помітив, що всі ці фрази мають між собою подібність - вони показують невпевненість хлопця.

У більшості випадків, цю невпевненість помітити не так-то просто (все-таки я привів занадто яскраві приклади). І щоб навчитися помічати різницю між невпевненими і впевненими фразами, потрібно отримати якомога більше досвіду.

Приклади вдалих фраз

Щоб твоє знайомство з дівчиною в інтернеті пройшло успішно, потрібно постаратися з самого початку вибрати правильну стратегію Щоб твоє знайомство з дівчиною в інтернеті пройшло успішно, потрібно постаратися з самого початку вибрати правильну стратегію.

Першу фразу бажано складати, проаналізувавши її анкету і фотографії. Це той же контекстуальний підхід, тільки в межах інтернету, коли ти починаєш спілкування максимально природно.

Правда, на відміну від вуличних знайомств, в інтернеті ти можеш сміливіше використовувати шаблони. Тільки вони повинні бути твого власного «виробництва» і не бути занадто шаблонними. Наприклад: «Привіт. Ти дуже хороша людина з багатим внутрішнім світом. І для нас обох буде добре, якщо ми з тобою зафрендити. 😉 ».

Цей шаблон я привів тільки в якості прикладу, щоб ти розумів, відмінності природного шаблону від неприродного. Тому не факт, що він спрацює у тебе.

Але все-таки я раджу тобі кожен раз складати унікальні перші фрази, а шаблони використовувати тільки в крайніх випадках, коли в анкеті і фотоальбомі зачепитися зовсім нема за що.

Спробуємо придумати фразу на конкретному прикладі. Прямо зараз входжу в соц.сетях Вконтакте в пошук людей і відкриваю сторінку першій-ліпшій дівчата. У розділі «діяльність» написано: «Моя робота тобі точно сподобається 😉». Що можна їй написати в цьому випадку?

Простий приклад: «Привіт! Це якась така у тебе цікава робота? Заінтригувала 😉 ». Якщо активно подумати, то можна придумати щось складніше.

У тій же самій дівчата в розділі «улюблена музика» написано: «Наутілус Помпіліус, Земфіра». У цьому випадку можливі кілька варіантів:

  • «Наші з тобою смаки в музиці схожі. До речі, десь чув, що Земфіра ... »(шматочок історії про Земфіру).
  • «Привіт. Я теж люблю Земфіру слухати. По-моєму, це єдина співачка, яка співає сумні пісні і при цьому, викликає якийсь такий позитивний настрій 🙂 ».

Придумати можна все, що завгодно. Все буде залежати від твого досвіду і бажання розвинути навички генерування працюють перших фраз.

Інша дівчина. За фотографіями видно, що півжиття проводить в тренажерному залі і має спортивну фігуру. При цьому на стіні у неї багато рецептів різних десертів.

приклад:

«Напевно, багато дівчат хотіли б поставити себе на твоє місце, дозволивши собі їсти солодке і, при цьому, мати таку фігуру, як у тебе. Взагалі-то, на тебе вже повинні були зустріти в темному провулку заздрісниці 😉 Хоча ... ».

Фраза спрацює тільки в тому випадку, якщо ти сам відповідаєш її рівню. Тому не розглядай це, як панацею, а просто запам'ятовуй приблизний алгоритм генерування цих фраз.

Правила ведення переписки

Наступна не менш важлива складова в знайомстві з дівчиною через інтернет - це подальше ведення переписки Наступна не менш важлива складова в знайомстві з дівчиною через інтернет - це подальше ведення переписки.

Але мова піде не про розвиток розмови (для його розвитку досить просто ставити правильні питання і переходити з однієї теми на іншу), а про тих правилах спокушання, які важливо дотримуватися.

Правило №1. Чи не задавай «важких» питань.

«Важкі» - значить, такі, які викликають все що завгодно, крім бажання відповісти. До них відносяться банальні питання, а також ті, які змусять її писати занадто багато літер.

Твоя задача - створити враження позитивного хлопця, який веде ненав'язливе спілкування, а не змусити її думати.

Постарайся навпаки більше жартувати і підколювати дівчину, ніж говорити про вічне і серйозному.

Правило №2. Поменше питань.

Звичайно, взагалі без питань обійтися не вдасться, оскільки вони - важлива частина мови, яка дозволяє починати і підтримувати розмову.

Але знизити їх кількість до мінімуму - цілком реально.

Чому я даю тобі цю раду?

Справа в тому, що коли хлопець задає мало питань, він показує дівчині, що не потребує продовження спілкування. Таким чином, він покаже відсутність нужденності і викличе в дівчини стан секундної невизначеності, яке і змушує її продовжувати це спілкування, незважаючи на відсутність запитання.

Ти будеш здивований, але багато хто з дівчат будуть раді самі продовжувати спілкування, відправляючи або відповідні репліки, або просто смайлики (якщо нічого сказати).

Правило №3. Відповідати трохи довше, ніж вона.

Якщо вона відповідає тобі протягом 2-х хвилин, то ти повинен відповісти не раніше такого ж часу. А краще - пізніше. Якщо ж ти будеш вмить відповідати на її повідомлення, і чекати, поки вона щось напише тобі, то відразу покажеш потреба. Це призведе до того, що вона миттєво втратить до тебе інтерес.

Правило №4. Робити «далі».

«Далі» - один з періодів техніки «ближче-далі», коли ти чередуешь зацікавлена ​​поведінку з незацікавленим.

Багато спокусники рекомендують робити «далі» у відповідь на зневажливу поведінку. Я з ними в цьому згоден. Однак іноді корисно робити його без видимої причини.

Наприклад, ти спілкуєшся з дівчиною, розмова йде добре. Але ти, раптом, різко стаєш холодним, відповідаючи «сучьімі» репліками в стилі «ясно» і показуючи небажання продовжувати розмову.

У таких ситуаціях дівчина починає думати, що ж вона такого могла зробити, щоб втратити твій інтерес. І чим більше вона про це думає, тим краще.

Дещо ще про спілкування в інтернеті можеш почитати в статті « Як спілкуватися з дівчиною в інтернеті ».

Як познайомитися з дівчиною в інтернеті: тестування анкети

Завдання твоєї анкети - викликати у дівчини стійке бажання написати тобі першої Завдання твоєї анкети - викликати у дівчини стійке бажання написати тобі першої. І раз на самому початку статті я пообіцяв тобі дати кілька порад, то виконую свою обіцянку. 😉

Щоб дівчина захотіла сама тобі написати, ти повинен в анкеті показати привабливі чоловічі якості. Писати потрібно цікаво (це важливо!), Побічно або прямо демонструючи ці якості. Можливо, навіть десь жартувати.

приклад:

«Займаюся роупджампінга, люблю екстремальні види спорту. Терпіти не можу сидіти вдома - завжди намагаюся кудись поїхати. Деякі бачать в цьому мінус, але як на мене немає нічого кращого пригод та відпочинку на природі. Купа цілей і планів на життя. Мета №1 - стати .... Мета №2 - одружитися на гідної дівчині. Що значить «гідної»? Вона повинна бути красивою і зовні, і внутрішньо. І ... відповісти на 5 моїх питань, які служать для мене сигналом, що з нею можна спілкуватися і далі. 😉 ».

Ну, а такі параметри, як затребуваність у протилежної статі і людей в цілому можна «добити» відповідними фотографіями.

На Мамбе є один чудовий інструмент - «карусель». Ця карусель знаходиться на головній сторінці в правому верхньому куті. Для чого вона тобі потрібна? Для того щоб скласти кілька варіантів анкети і вибрати найкращий варіант.

Ставиш один варіант анкети і купуєш 1 коло каруселі. Потім ставиш другу анкету і робиш те ж саме. А як саме тестувати: просто чекати, поки хто-небудь сам напише або писати якісь невигадливі фрази і чекати відповіді - справа твоє.

Втім, можеш обійтися і без цієї «каруселі», відправляючи одну і ту ж фразу великій кількості дівчат і обчислюючи, в разі з якою анкетою відповідали найчастіше.

На цьому мої поради про те, як знайомитися з дівчатами в інтернеті, закінчуються.

Нарешті, пам'ятай: якщо ти не бачиш ознак відповідної зацікавленості від дівчини (сама ініціює спілкування, задає тобі різні питання і так далі), то не варто робити не з першого разу обмінятися номерами. Якщо ти запропонував зустріч, а вона відмовила, пояснивши тим, що ви «і тут можете спілкуватися», то розберися в своїх помилках і зроби так, щоб цей інтерес з'явився. Але ні в якому разі не клянчити у неї номер.

Більш докладно про це я писав у статті « Чому вона не пише номер телефону ».

З повагою, Роман вініл !

код форми

Що ще можна почитати на цю тему:

Можна з тобою познайомитися?
Що можна їй написати в цьому випадку?
Це якась така у тебе цікава робота?
Чому я даю тобі цю раду?
Що значить «гідної»?
Для чого вона тобі потрібна?