Реклама
Реклама
Реклама

Під захистом вкладів проект Birex.cc огляд та відгуки

  1. Тарифні плани Birex.cc

Проект припинив виплати

Проект припинив виплати. Статус "СЬКАМ"
Компенсації партнерам: Всім моїм партнерам, які зробили внесок в даний проект буде виплачено компенсації в рамках страхового фонду.
Прийом заявок триває з 09.00 19.09.2018 до 09.00 20.09.2018 за київським часом!

Всі отримані заявки були оброблені, а кошти виплачені. Заявки на компенсацію більше не приймаються!

Фонд покрив 40.85% збитків моїх партнерів!

Інвестиційна площадка - ще один проект від адміністратора, який встиг заявити про себе як працездатному. Цього разу перед нами майнінговая платформа, яка зорієнтована на одночасну видобуток різних криптовалюта. Такий підхід дозволяє не тільки знизити ризики, але і помітно підвищити прибуток, адже зростання курсу однієї топової валюти не залежить від іншої.

Компанія запустилася сьогодні і буквально по гарячих слідах додаю її до себе на блог. Плюс, тема Майнінг ніколи не втрачає своєї популярності та актуальності. З фінансового боку в перспективі ми можемо отримувати від 30 до 120% в місяць, в залежності від стартової суми вкладень. За неповний робочий день вже більше 120 клієнтів стали партнерами платформи, що є хорошим показником, і я серед їх числа.

Дизайн сайту виглядає досить оригінальним, сучасним і інформативним. Завдяки статистиці дізнаємося, скільки днів проект працює, загальна кількість користувачів, суму всіх депозитів, показник потужності. Можна стежити за останніми вкладами і виплатами по ним.

Плюс, адміністратор проекту передбачив і окрему інформацію про кількість Gh / s по популярним криптовалюта, які видобуваються: BTC, LTC, ETH, DOGE. Для зручності розрахунку є онлайн-калькулятор, який показує, скільки отримаємо за годину, день, місяць, 3 місяці, 1 рік і 3 роки. Останні новини майданчики можемо отримувати з однойменної рубрики. Сайт доступний на іспанською, португальською та російською мовами.

Адміністратор пропонує нам депозити, які працюють на безстроковій основі. Мінімальний візит становить USD 1, BTC 0.001, LTC 0.1, DOGE 1000, ETH 0.001.

Для початку треба вибрати валюту, а щоденні нарахування залежать від вкладень і представлені в 9 рівнях: від 1% до 7% в день. У спеціальному полі вводимо, скільки готові вкласти і автоматично отримуємо розрахунок прибутку і рівня. Зареєструвавшись на самому старті діяльності, можемо отримати безкоштовно 200 Gh / s безкоштовно!

Доступна 2-х рівнева партнерська програма, що дозволяє отримувати 12% і 5% відповідно і 5 Gh / s від кожного нового клієнта. Робочі платіжки - Perfect Money, Payeer, Ethereum, Bitcoin, Litecoin і Dogecoin.

Реєстрація та відкриття депозиту в проекті Birex.cc


1. Для реєстрації в проекті, в шапці сайту натискаєте кнопку "Реєстрація", а якщо аккаунт вже створений, то кнопку входу "Вхід" - обов'язково перевіряйте вашого аплайна (Ganesa):

Для реєстрації в проекті, в шапці сайту натискаєте кнопку Реєстрація, а якщо аккаунт вже створений, то кнопку входу Вхід - обов'язково перевіряйте вашого аплайна (Ganesa):

2. Відразу після реєстрації, в особистому кабінеті буде кнопка "поплнено" - натискаєте її, вибираєте платіжну систему, вносите бажану суму депозиту і натискаєте "Поповнити":

Відразу після реєстрації, в особистому кабінеті буде кнопка поплнено - натискаєте її, вибираєте платіжну систему, вносите бажану суму депозиту і натискаєте Поповнити:

3. Після поповнення балансу, у вас активується потужність GH / s - яку вам треба скинути на Майнінг, для цього потягніть повзунок Майнінг потрібної вам криптовалюта або долара до упору, або можете частина потужності віддати на Майнінг долара або частина на Майнінг який-небудь криптовалюта:

Після поповнення балансу, у вас активується потужність GH / s - яку вам треба скинути на Майнінг, для цього потягніть повзунок Майнінг потрібної вам криптовалюта або долара до упору, або можете частина потужності віддати на Майнінг долара або частина на Майнінг який-небудь криптовалюта:

Тарифні плани Birex.cc

  • від 0 до 150 GH / s - 1%
  • від 150 до 499 GH / s - 1.5%
  • від 500 до 2499 GH / s - 2%
  • від 2500 до 9999 GH / s - 3%
  • від 10000 до 24999 GH / s - 4%
  • від 25000 до 49999 GH / s - 4.5%
  • від 50000 до 99999 GH / s - 5%
  • від 100000 до 249999 GH / s - 5.5%
  • від 250000 до 499999 GH / s - 6%
  • від 500000 до 999999 GH / s - 7%

Думка блогу про проект Birex.cc

Коли кріпторинок поступово виходить з «літньої сплячки», тема Майнінг особливо актуальна для того, щоб наростити свій капітал. Показово, що інвестиції в майданчик приймаються і в Фіат, і в крипті, а адміністратор уточнює, що список робочих платіжок буде збільшуватися. Працездатна репутація адміна - суттєвий аргумент, щоб вкластися саме в цей проект з досить широкими ранговими нарахуваннями.

Платформа вказує на те, що крипта стає доступною для кожного і лояльні умови входу це підтверджують. Плюс, що немає строго позначених планів, і кожен клієнт можемо сам для себе вирішити, скільки і в чому готовий вкласти в роботу. Вважаю проект перспективним, а працьовитість адміністратор вже доводив, тому на основі всіх цих чинників додаю проект до себе на блог і сподіваюся на профіт.

Я даю кожному моєму партнеру смачний бонус 2%

Після реєстрації в проекті, і відкриття депозиту - не забуваємо замовляти рефбек!
Замовити рефбек Ви можете по засланні .

Мій внесок в проект:

The amount of 200 USD has been withdrawn from your account. Accounts: U9642290-> U18644107. Memo: Shopping Cart Payment. . Date: 10:31 08.09.18. Batch: 227622183.

Інформацію про форумах, моніторах, де присутня проект, Ви можете побачити на AllHyipMon.ru

Інформацію про вклади в проект, Ви можете побачити на ISP