Реклама
Реклама
Реклама

Гірше Ні - книга скарг в інтернеті | Супермаркет / Гіпермаркет. Категорія

  1. Універсам Народна 7Я сім'я
  2. магазин Діксі
  3. Універсам Народна 7Я сім'я
  4. Мережа супермаркетів "Улюблений"
Заплатила за товар 2 рази

Заплатила за товар 2 рази, т Заплатила за товар 2 рази, т.к взяла товар в іншому магазині і чека немає. Сказали, що їм соромно за меня.оплатіла покупку, хоча нічого не брала, просто не споріла.прошу зняти адміністратора з Діксі по локомотивному проїзду д.29.т.к.Она не компетентна, є прострочення і немає чеков.смена 0371

співробітник грубіянив

08 08.07 о 21.00 зайшов в магазин Діксі за адресою ф. Абрамова д. 16 к.1 вибрав покупки ... Виклав покупки на касу і корзинку поставив на сусідню касу. Касир замість того що б почати займатися проведенням купівлі-продажу, почав мені грубити "Слиш, ти, прибери карзbнку" це що за ставлення до клієнта? У співробітника не було бейджа і уніформи звуть-Алі

розлучення покупців

У магазинах магніт проводять акції збери наклейки я не коли цього не робила вирішила повірити У магазинах магніт проводять акції збери наклейки я не коли цього не робила вирішила повірити. Щоб купити сковорідку боляче понравіласьнаклейкі зібрали тільки сковорідок вже з 25 червня в Москві немає не в одному магазині магніт керівництво заманила покупців і кинули на дзвінки не відповідають письмово писала не відповідають ви б своїх працівників поважали хоча б люди працюють покупці на них свою злість скидають а вони причому якщо їм не везуть сковорідок навіщо думати а людей ми думаємо про себе і про свою кишеню. А на людей наплювати

Робота прибиральницею

Добрий день Добрий день. Я глухоніма, працювала прибиральницею в Магніт. Звільнилася з - за малу зарплату за 2 години 200 руб .. Цього не вистачає для життя і на маленьких дітей? Директор не віддає мені трудову книжку вже місяць. Де в Омську адміністрація Магніту?

Універсам Народна 7Я сім'я

Жахливе якість обслуговування, хамське ставлення, некомпетентність працівників.

Взяла два товари акцією Взяла два товари акцією. На ціннику було написано що знижка буде враховуватися після пробиття. В результаті знижка пройшла тільки на один товар. Касир сказала що на другий продукт знижка буде тільки по карті клієнта. Але на цінниках про карту нічого не сказано! два цінника ідентичні. У Період акції потрапляю. Запитала у касира чому така ціна, вона ж почала кричати що не адміністратор, вона сидить тільки на касі. Попросила покликати адміністратора, мені сказали щоб сама знайшла його в магазині ... "він ...

магазин Діксі

обман покупця

У магазині діксі за адресою м Псков, вул У магазині "діксі" за адресою м Псков, вул. Комунальна, будинок 45а відбувається обрахування покупців на касі при оплаті готівкою. Мене обдурила: зміна 0031 число 05.07.19 час 19: 38, касир Фролова. Обрахування на 75 рублів. Обходьте мережу магазинів "діксі" стороною, що б не бути обдуреними, як багато покупців.

Універсам Народна 7Я сім'я

прострочена продукція

Продається прострочена молочна продукція торгової марки Будиночок в селі Продається прострочена молочна продукція торгової марки Будиночок в селі. На зауваження про прострочення повідомили що відповідальність за продукцію на вітрині несе представник вищевказаної компанії, скарга в Росспоживнагляд подана. Відповідальність за ст. 14.4 КоАП РФ ще ніхто не відміняв

помилкове звинувачення

Привіт, сьогодні була в вашому магазині Привіт, сьогодні була в вашому магазині. Там касир почала мене звинувачувати в крадіжці гумки для спорту (спандокса), хоча я вранці, в цей же день купувала його у них. Почали вимагати чек, а я його, як зазвичай викинула. Довелося повторно заплатити. Я, звичайно, нічого не хочу сказати, в фікс часто крадуть, як я зрозуміла за статтями в інтернеті, але навіщо звинувачувати людей без причини?

Мережа супермаркетів "Улюблений"

незрозумілі знижки

02 02.06. зайшла в магазин Улюблений заподгузнікамі. Зазвичай беремо в місті Хабаровську, тому що ціна набагато нижча. Тут дивлюся є акція на памперс -500 з гаком (точно не пам'ятаю). Подумала, як класно, таких цін і не знайдеш в селищі. Ще запитала продавця, точно акція? Вона перевірила, сказала що акція є. На касі пробиває 1200. Як так? Касир дзвонить в тех. підтримку. Довго ніхто трубку не бере. Стою з дитиною, чекаю терпляче. Чекала чекала, так проблему не вирішили. Гаразд. Попросили залишити номер ...

жахливий персонал

Привіт, в місті у нас є кілька ваших магазинів, на Тімірязєва завжди чистота і порядок, а на Соціалістичної просто жах, завідувач завжди відсутній на робочому місці, адміністратор мабуть тільки навчається і не знає що робити, такі ж продавці, в магазині вічно бардак, ходити туди вже багато хто відмовився Привіт, в місті у нас є кілька ваших магазинів, на Тімірязєва завжди чистота і порядок, а на Соціалістичної просто жах, завідувач завжди відсутній на робочому місці, адміністратор мабуть тільки навчається і не знає що робити, такі ж продавці, в магазині вічно бардак, ходити туди вже багато хто відмовився

Ставлення до відвідувачів магазину

Зайшли в магазин, стали оглядати товари, взявши товар в руки, дитячу іграшку Зайшли в магазин, стали оглядати товари, взявши товар в руки, дитячу іграшку. Підійшов продавець, став виколупувати з даної коробки усі товари без упаковки, кажучи, щоб ми купили все, що порвали, хоча такого не було, покликав навіть охорону. Охоронець теж сказав, що бачив як ми всі колупали. При запиті показати нам на камері наше "злодіяння" відмовилися. Більше в магазин не звернемося, спасибі за зіпсований настрій. Більше не прийдемо! Охоронець: Столик Юрій. Продавець: Артем.

обман

Сьогодні, 27 Сьогодні, 27.06.2019 в 20:11:12 в магазині по вул. Заболотного, на касі # 20, касир Ткаченко О.В. обрахувала по повній програмі! Чек # 20/2052/110. За фактом було придбано 1 упаковка курячих гомілок загальною вагою 1,111, а в чеку 7,771. На суму 453,13! Я прекрасно розумію, що чек потрібно перевіряти у каси, на жаль ми цього не зробили (поспішали) і цей обвіс побачили від'їхавши 50 км від Києва. І повернутися назад немає можливості. Шкода, що Ви так дбаєте про своїх покупців ... Повинно бути соромно! Довіра до Вашого маркету втрачено назавжди.

обман покупців

У магазині Світлофор на новобудові г У магазині "Світлофор" на новобудові г. Брянск на касі при покупці зважують ковбасні вироби в заводській упаковці, з зазначеним на ній вагою нетто і пробивають чек до оплати вже по новому вазі, т. Е. Додатково з вагою самої заводської упаковки. Покупці! Будьте пильні! Не дайте себе обдурити: Не платите за вагу упаковки!

Хамську поведінку продавця

Сьогодні 25 Сьогодні 25.06.2019 в 20-30 прийшла в магазин Фікс Прайс в м Брянську, пр-кт Верстаті Димитрова 67 і була вилаяти продавцем. Вона сказала що я приходжу завжди пізно в магазин. А вибачте яке її справа, я прийшла до закриття, в магазині ще було повно народу. Я дивилася одяг, вона підбігла і сказала що я її повинна добре разложіть.Стала зі мною лаятися. А не їхня це робота? Що за хамка працює. Відбиває будь-яке бажання приходити в магазин. Я прошу розібратися з продавцем. Прізвище її точно не знаю, не побачила бейдж.

автобуси

Доброго дня Доброго дня! Що за потворне ставлення водіїв на автобусах, які прямують за маршрутом Красногорськ (Смарагдові Пагорби) -АШАН в 13-30. Під'їхав, навіть мить не почекав були з дитиною накричав на неї і взагалі відмовився вести нас. Попросили його відкрити двері, щоб зайшов чоловік і ще пару чоловік. У відповідь тільки сказав вони мені не потрібні, дочки 4 річної сказав ти що кричиш замовкни. Це хіба нормальне ставлення.

Пиріжки з тарганами

Здійснювала покупки в магазині «Перехрестя» за адресою: Строгинский бульвар, буд Здійснювала покупки в магазині «Перехрестя» за адресою: Строгинский бульвар, буд.1, кор.2. Слойка, яку я купила, виявилася не тільки з яблуком, а й з «м'ясом», причому помітити цю живність з першого погляду було неможливо, адже її як раз заклеїли цінником ... Коментарі зайві ... Люди будьте уважні!

невідповідність ціни

Добрий день, Магазин в Селі Фоминское (Нова Москва, котеджне селище Згода-2 , Московська вул Добрий день, Магазин в Селі Фоминское (Нова Москва, котеджне селище Згода-2 ", Московська вул., 34. Постійно цінники не відповідають товарам. Причому ЗАВЖДИ в невигідну для покупця бік. Неодноразово залишала скарги і на гарячу лінію, і в книзі скарг в магазині, ніякої реакції, ніяких змін. Півроку не ходили в цей магазин, сьогодні вирішили перевірити. Знову все те ж саме. І навіть немає сканера для перевірки ціни. Впізнаєш про обман тільки після оплати. Огидний магазин, хамським продавці, ніхто ніколи навіть не вибачався ся. Хто-небудь що-небудь з цим зробить?

хамство

Купили вчора набір для дизайну нігтів, там не виявилося трафаретів, не біда, на наступний день пішла мама і попросила відкрити і подивитися що б там все було на місці і вона купить, на що продавці почали пряме хамство, і в новій коробці теж не виявилося трафаретів, прошу вжити заходів аж до звільнення співробітників, або будемо спілкуватися в іншому місці Купили вчора набір для дизайну нігтів, там не виявилося трафаретів, не біда, на наступний день пішла мама і попросила відкрити і подивитися що б там все було на місці і вона купить, на що продавці почали пряме хамство, і в новій коробці теж не виявилося трафаретів, прошу вжити заходів аж до звільнення співробітників, або будемо спілкуватися в іншому місці.

Обман, хамство, злодійство

Магніт - це обман, хамство, злодійство, продаж списаних товарів своїй клієнтурі (відвозять машинами), прострочення на полицях "Магніт" - це обман, хамство, злодійство, продаж списаних товарів своїй клієнтурі (відвозять машинами), прострочення на полицях. Нічого і нікого не боятися, видно все куплені, замнуть будь-який скандал. Тисячі гнівних відгуків в інтернеті, але ніхто не реагує. Прокуратура, Росспоживнагляд займаються окозамилюванням, створенням видимості роботи. Корупція одним словом. Риба гасне з голови (Банк ВТБ і MarathonGroup). Іваново, Шереметьєвський ін., 91. (Директор Анна).

Касир замість того що б почати займатися проведенням купівлі-продажу, почав мені грубити "Слиш, ти, прибери карзbнку" це що за ставлення до клієнта?
Цього не вистачає для життя і на маленьких дітей?
Де в Омську адміністрація Магніту?
Я, звичайно, нічого не хочу сказати, в фікс часто крадуть, як я зрозуміла за статтями в інтернеті, але навіщо звинувачувати людей без причини?
Ще запитала продавця, точно акція?
1200. Як так?
А не їхня це робота?
Хто-небудь що-небудь з цим зробить?