Реклама
Реклама
Реклама

Де і як зняти квартиру в Вінниці на тривалий термін

  1. Де і як шукати
  2. Як вибрати
  3. Що потрібно зробити після

Затишок, спокій, тиша або можливість повністю розслабитися - для кожної людини поняття «будинок» асоціюється з чимось своїм. І добре, якщо це «своє» відчувається у власному житлі. Тим часом, для багатьох людей власна квартира з різних причин залишається блакитною мрією. Тоді вони приходять на портал нерухомості Місце. юа (mesto.ua), де в розділі довготривала оренда представлена ​​вся нерухомість Вінниці. Завдяки цьому, серед сотень оголошень, щодня допомагає комусь здати або зняти житло, вони знаходять оптимальний варіант для себе. Цікаво, що на сайті представлені також агентства, що пропонують користувачам ріелтерські послуги.

Де і як шукати

Місце. юа - це гігантський портал, який зібрав на своїх сторінках масу об'єктів нерухомості, які здаються на максимально вигідних умовах. Для того щоб знайти свій, досить скористатися зручним фільтром і, вказавши бажаний тип нерухомості, район, кількість кімнат і ціну, яку людина готова заплатити, переглянути знайдені пропозиції. Для зручності користувачів всі вони супроводжуються докладним описом і масою фотографій. Інформація на сайті постійно оновлюється, але найкращі пропозиції швидко розбираються.

Як вибрати

З огляду на те, що довгострокова оренда передбачає тривале проживання на орендованій території, підходити до вибору квартири потрібно відповідально. Звертати увагу слід на такі фактори, які, до речі, впливають не тільки на ціноутворення, але також на якість життя проживає.

  • Стан будинку. Наявність тріщин в стінах в кращому випадку загрожує постійними холодами і значними рахунками за обігрів, а в гіршому - ризиком для власного здоров'я.
  • Його місце розташування. Потенційного квартиронаймача насторожити повинні зламані лавочки, розписані нецензурними словами стіни, забиті порожніми пляшками дитячі майданчики. Не тільки тому, що вони псують зовнішній вигляд, але також тому, що вони свідчать про певний контингент, який на цій території проживає.
  • Вхідні двері в під'їзд. Відсутність кодового замка на ній загрожує постійними візитами непрошених гостей. Чи варто говорити про те, що в цьому випадку під сумнівом виявиться не тільки комфорт мешканців, але також їх безпеку.
  • Освітлення. Досвідчені ріелтори, стверджують, що на перегляд квартири краще приходити ввечері. Просто для того, щоб оцінити рівень безпеки поблизу будинку. У цей момент стає помітним все: освітлений чи двір, під'їзд, доріжки від зупинок.
  • Зовнішній вигляд будинку. Чистота і охайність завжди роблять проживання комфортним, в той час як миші, таргани і розкидане сміття - часом нестерпним.
  • Стан квартири. На цьому етапі важливо оглянути: вікна і двері, від яких згодом будуть залежати тепло і затишок в приміщенні, сантехніку, меблі, кількість розеток і стан проводки, справність кранів або приладів.
  • Сусіди. З ними потрібно знайомитися не тільки під час покупки житла, але також під час оренди. Причому не тільки для того, щоб встановити дружні відносини, але також для того, щоб розпитати про якість комунальних послуг в будинку (тепло чи взимку, чи є перебої з водою, світлом), наявності неблагополучних мешканцем в під'їзді, характер самих господарів і їх схильності до частої зміни квартиронаймачів без видимої на те причини.

Що потрібно зробити після

Коли бажана квартира підібрана, саме час перевірити документи її господаря - паспорт, паперу на квартиру. В майбутньому це убезпечить не тільки від раптового виселення справжнім власником, але також від зайвих витрат. На жаль, суборенду і її наслідки ніхто не відміняв.
Також слід укласти з власником нерухомості договір. У ньому варто прописати інформацію про квартиру - метраж, вартість, стан, опис майна, термін оренди, права та обов'язки сторін (в тому числі і в разі поломок, що мають на увазі поточний ремонт). Згодом договір потрібно буде підписати двома сторонами, краще при свідку, і завірити в нотаріуса.
Заходьте на портал Місце. юа для того, щоб орендувати квартиру для себе прямо зараз. Ціни на житло тут стартують від 4000 гривень, але список вигідних пропозицій постійно поповнюється.