Реклама
Реклама
Реклама

Формат відео для iPad і iPhone

  1. "Рідний" формат Apple пристроїв
  2. Використання сторонніх додатків
  3. AVPlayer HD
  4. BUZZ Player HD
  5. конвертер


Вітаю вас, колеги - власники чудових пристроїв, на базі операційної системи iOS, таких як - iPhone і iPad Вітаю вас, колеги - власники чудових пристроїв, на базі операційної системи iOS, таких як - iPhone і iPad. Сьогодні ми поговоримо з вами на дуже цікаву тему, а саме спробуємо розібратися - який формат відео для iPad і iPhone є "рідним" і як зробити так, щоб наше Apple пристрій читало, практично, всі сучасні формати відео.

Кожна людина, що купує iPad або iPhone, так чи інакше, розглядає таку його можливість, як - перегляд фільмів та відеороликів. Якого ж буде його засмучення, коли, після завантаження улюбленого фільму на iPhone або iPad, він не зможе його відкрити. Не біда. Ця проблема легко вирішується, причому як за рахунок додаткового програмного забезпечення, так і за рахунок, відмінного, безкоштовного відео конвертера (в ньому є спеціальна функція конвертації відео для Apple пристроїв).

Але, давайте про все по порядку.

"Рідний" формат Apple пристроїв

Звичайно ж, як можна здогадатися, у Apple пристроїв є формат, який вони відкривають без проблем, тому що званий "рідний" формат, їм є формат відео з розширенням .mp4, такий формат має назву - Mpeg-4. Даний формат є дуже поширеним, так що, якщо ви не хочете проблем з відтворенням відео на вашому iPhone або iPad, то намагайтеся завантажувати і викачувати відео саме в цьому форматі. Крім того, що технологія Mpeg-4 забезпечує високу ступінь стиснення файлу, вона забезпечує, досить, непогана якість картинки.

Використання сторонніх додатків

Якщо ви завантажили відео або фільм не в форматі .mp4, а в якому ні будь другом, наприклад в .avi, а подивитися відео на iPhone або iPad дуже хочеться, то можете скористатися додатковим програмним забезпеченням - спеціальними відеопрогравачами. Нижче в можете знайти список відео плеєрів, що підтримують велику кількість різних форматів:

AVPlayer HD

Дуже непоганий плеєр, підтримує велику кількість форматів. Посилання на завантаження програми в App Store -.

BUZZ Player HD

Ще один чудовий плеєр для iPhone і iPad. Підтримує ще більшу кількість форматів, ніж попередній інструмент. Посилання на завантаження програми в App Store -.

конвертер

Якщо вам, з якої-небудь, причини вам не підходить жоден з, запропонованих вище, варіантів відкриття відео файлу, то можете скористатися найпростішим і універсальним, а саме - конвертером відео для Apple пристроїв, який підтримує, просто, гігантське, кількість форматів.

Отже, що ж це за конвертер і як ним користуватися? Інструкція нижче:

  • Переходимо на сайт - - і викачуємо програму (безкоштовну) Freemake Video Converter;
  • Встановлюємо і запускаємо програму;
  • Натискаємо кнопку "Додати відео", знаходиться в лівому верхньому кутку;
  • Вибираємо потрібно відео;
  • Внизу програми натискаємо на логотип Apple (надкушене яблуко) з написом "В Apple";
  • В поле "Профіль" вибираємо модель вашого пристрою;
  • В поле "Зберегти в ..." вибираємо шлях збереження вашого відео;
  • Натискаємо кнопку "конвертувати";

Все, тепер можете завантажувати конвертувати відео на свій iPad або iPhone.

На сьогодні це все, сподіваюся, ви змогли відкрити необхідний формат фільмів на вашому iPad або iPhone. Якщо у вас виникли якісь ні будь зауваження або доповнення до сьогоднішнього матеріалу, то можете, сміливо, поділитися ними в коментарях до цього запису.

Отже, що ж це за конвертер і як ним користуватися?