Реклама
Реклама
Реклама

Як відправити відео з Однокласників в Whatsapp

Як відправити відео з Однокласників в месенджері Whatsapp, якщо ти знайшов щось дивно прекрасне або сміховинно смішне, і тобі не терпиться з кимось цим поділитися? Інтернет зараз переповнений кліпами з кумедними звірятами, класними піснями, рецептами і всілякими Лайфхак на всі випадки життя. І популярна соціальна мережа - не виняток, а справжній бездонний колодязь розважального контенту. Як відправити відео з Однокласників в месенджері Whatsapp, якщо ти знайшов щось дивно прекрасне або сміховинно смішне, і тобі не терпиться з кимось цим поділитися

Алгоритм дуже простий і полягає в двох звичних функціях: копіювати-вставити.

Детальніше:

  • Заходи в Однокласники, перебуваючи на сторінці із зацікавленими тебе роликом, копіюй посилання як у нас на скріншотах

Заходи в Однокласники, перебуваючи на сторінці із зацікавленими тебе роликом, копіюй посилання як у нас на скріншотах

  • Встав її в поле повідомлення того чату, де ти спілкуєшся;

Встав її в поле повідомлення того чату, де ти спілкуєшся;

  • Коли твій співрозмовник отримає це посилання і пройде по ній, то він якраз потрапить на відеофайл, яким ти так хотів з ним поділитися.

Ось бачиш, в тому, як переслати відео з Однокласників в Ватсап, немає нічого складного. Просто копіюєш посилання і пересилати потрібній людині. А потім тобі тільки залишиться чекати відповідної реакції - схвалить він такий відсів чи ні, чи, ймовірно, скине тобі щось теж.

Ми підготували для тебе ще чимало корисних і цікавих матеріалів. Наприклад, почитай, як налаштувати Вацап на планшеті .

Як відправити відео з Однокласників в месенджері Whatsapp, якщо ти знайшов щось дивно прекрасне або сміховинно смішне, і тобі не терпиться з кимось цим поділитися?