Реклама
Реклама
Реклама

Британія дозволить вільний в'їзд громадян ЄС після Brexit - ЗМІ - Новини Європи - Послаблення будуть діяти протягом перехідного періоду, планують в Лондоні

  1. Орфографічна помилка в тексті:

21 липня 2017, 13:19 Переглядів: 21 липня 2017, 13:19 Переглядів:   ЄС і Британія домовляються про переселенців

ЄС і Британія домовляються про переселенців. Фото: AFP.

Влада Великобританії готові запропонувати громадянам ЄС вільні поїздки в країну строком до двох років після Brexit. Такий план розробив глава МЗС Британії Філіп Хеммонд, повідомляє The Times.

Як повідомляє видання, Хеммонд вважає, що у нього є підтримка всіх міністрів в питанні перехідного угоди після того, як Великобританія в 2019 році вийде з ЄС. Новий імміграційний режим введуть в дію лише після дворічного періоду.

Однак, як з'ясувалося, на переговорах по Brexit, Брюссель хотів обмежити вільне пересування британських громадян. В цьому випадку, більше мільйона британців, які проживають на континенті, матимуть право залишатися в країні, де живуть, але в той же час втратять своє автоматичне право жити або працювати в іншій державі ЄС.

Як повідомляється, Великобританія і ЄС виклали свої позиції по Brexit на цьому тижні, під час чергового раунду переговорів у Брюсселі.

Нагадаємо, раніше британський уряд оприлюднило 15-сторінковий документ , В якому викладається докладна інформація про те, що пропонує Британія громадянам Євросоюзу після Brexit. При цьому прем'єр-міністр Тереза ​​Мей зазначила, що будь-які зобов'язання щодо майбутнього правовим статусом громадян "повинні бути взаємними і гарантують права 1,2 млн британських емігрантів, які проживають на континенті".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Британія дозволить вільний в'їзд громадян ЄС після Brexit - ЗМІ". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ