Реклама
Реклама
Реклама

Автомобілістам хочуть закрити в'їзд на ВВЦ на все літо

Також на території Виставкового центру можуть з'явитися "лежачі поліцейські" Також на території Виставкового центру можуть з'явитися лежачі поліцейські   Фото: Антон Білицький / BFM

Фото: Антон Білицький / BFM.ru

Автомобілістам можуть заборонити в'їзд на територію Всеросійського виставкового центру на все літо. Приводом для такого рішення можуть стати два серйозних ДТП, які в цьому місяці відбулися на ВВЦ, повідомляє М24.ru .

За даними видання, в столичному департаменті транспорту в світлі останніх подій також розглядається питання про встановлення на ВВЦ "лежачих поліцейських", які не дадуть розігнатися. Крім того, пропонується видавати пропуску тим, хто працює на території Виставкового центру.

Як розповіли М24.ru в прес-службі держустанови «Мосгорпарк», в даний час на ВВЦ рух автомобілів обмежена об'їзною дорогою і пов'язаними з нею хордами. Гранична допустима швидкість складає 20 кілометрів на годину. Для гостей Виставкового центру, велосипедистів і ролерів організовано пішохідний простір - від головного входу ВВЦ до площі Промисловості. В'їзд легкового та вантажного транспорту там заборонений.

В даний час слідчі розслідують дві справи про ДТП на ВВЦ. Одне з них стосується відомого співака Вітаса , Який 10 травня збив на на своєму позашляховику велосипедистку. Дівчина отримала травми і написала в поліцію заяву про те, що артист погрожував їй вбивством.

Ще одна справа стосується аварії, яка сталася на ВВЦ 25 травня . За даними слідства, п'яний водій Nissan Qashkai збив сім'ю велосипедистів: жінка загинула від отриманих травм, а її син і чоловік були доставлені в лікарню.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?