Реклама
Реклама
Реклама

Ваги камінь талісман для жінок

  1. Ваги - цінителі порядку
  2. Поради для вибору каменю-талісмана Терезам
  3. Тлумачення каменів для талісманів
  4. шпінель
  5. Амазонит
  6. цитрин
  7. авантюрин
  8. опал
  9. Метали, рекомендовані Терезам

Сентиментальні і чуйні, абсолютно спокійні і часом невпевнені в собі - такі Терези. Цей знак зодіаку привносить в характер людини неймовірну кількість хороших якостей. З усього ряду повітряної стихії у Терезів самий спокійна вдача. Чого не відняти - естети! Вони народжені з розумінням прекрасного. Якщо і варто прислухатися до чийогось судження, то Терезам - пріоритет.

Ваги - цінителі порядку

Завдяки впливу Терезів, люди цього сузір'я абсолютно не пихаті і не люблять роль лідера. Знак зодіаку геть позбавлений безкомпромісності. У суперечку якщо і вплутуються, то з чіткою підкріпленої фактами позицією. Ваги як символ у своєму розпорядженні до постійного сумніву в прийнятті остаточного рішення, тому ці коливання заважають швидко визначатися з підсумком. Зате їх отлич Завдяки впливу Терезів, люди цього сузір'я абсолютно не пихаті і не люблять роль лідера ає неймовірна старанність.

Будучи за своєю природою дуже акуратними людьми з вродженим почуттям естетичного сприйняття, вони міцно завойовують позитивну репутацію як на роботі, так і у звичайному житті. Їм до вподоби брехня, в Терезів патологічне неприйняття брехні. Якщо Ваги виявляють в своєму оточенні брехуна, то тут вже не сумніваючись, намагаються від нього дистанціюватися.

Сприятливий знак зодіаку для чоловіків. Як правило, старанні хлопчики отримують хорошу освіту і в майбутньому житті домагаються певних кар'єрних успіхів. Потрібно визнати, що в якомусь самостійному справі, фінансовому проекті їм рідко вдається досягти успіху. Виняток - той випадок, якщо будуть хороші близькі помічники. Зате перебуваючи на других ролях і отримуючи чіткі плани і вказівки, здатні своєю старанністю і навіть деколи скрупульозністю досягти певних успіхів, завоювавши авторитет.

Характерна риса у чоловіків - вони вибудовують свій побут під певний звід неписаних правил. Бо будинок повинен бути осередком смаку, модних і технічних тенденцій, обов'язково відповідати естетичним потребам господаря. Взагалі будинок для Терезів - дуже цінне місце. Там вони повинні відчувати себе в безпеці, одержувати якісний відпочинок, і головне - будинок повинен бути функціональним і зручним місцем.

Звичайно, жінці буде сл Звичайно, жінці буде сл   ожно відповідати чоловікові з такими запитами, лише ідеальні господині зможуть отримати в такому будинку своє законне місце дружини ожно відповідати чоловікові з такими запитами, лише ідеальні господині зможуть отримати в такому будинку своє законне місце дружини. Величезні вимоги у чоловіків пред'являються і до морального вигляду своєї половинки. Скандальним і істеричним особам навряд чи знайдеться місце в серці Терезів. Зате з таких чоловіків виходять вірні і добрі чоловіки.

Їх сексуальні апетити цілком помірні, особливої ​​запалом відрізняються хіба що в юності. А вже набравшись розуму і досвіду, вважають за краще віддати свою долю однієї жінки. Однак інколи Терезам доводиться пережити крах першого шлюбу через те, що погляди подружжя на виховання дітей або ведення господарства не зовсім збігаються. На жаль, але знак зодіаку передбачає підвищені вимоги до моральних і практичним якостям свого обранця. Зате другий союз створюють з урахуванням попередніх помилок.

Жінки цього знака зодіаку мають напрочуд м'яким і доброю вдачею. Їм не властива гучна мова, зухвала поведінка або схильність до істерик. Жінок сузір'я можна дізнатися по спокійним рухам, допитливому розуму і старанності в усіх сферах - від роботи до домашнього господарства. Дуже люблячі і дбайливі мами. Терезам подобається віддавати свого часу вихованню чад.

Їх молодість, як правило, проходить в навчальному закладі, де вони старанно і старанно набираються знаний. За ними не тягнеться шлейф сексуальних перемог, деякі інтрижки будуть, не без цього. Але в цілому для сучасних тенденцій вони досить цнотливі особи.

Поради для вибору каменю-талісмана Терезам

Так як знак має цілий набір сумнівів, то каміння, насамперед, підбирають життєствердного властивості, так, щоб талісман допомагав робити правильний вибір в тих чи інших питаннях. До всього Терезам складно догодити, нехай вони беруть участь у купівлі каменю, щоб оберіг не викликав дисонанс з енергетичної оболонкою власника і якісно виконував свої функції.

  • Перш за все, Терезам підбирають талісман відповідно їх естетичних і смаковим уподобанням. Людині з природним чуттям до прекрасного подарунок повинен бути до душі. До того ж цей камінь повинен бути чимось оригінальним, виділяти своєю незвичністю власника.
  • На стику поєднання сузір'я Діви з Терезами народжують найбільш скрупульозні, часом із ґрунтовною часткою занудства, особи. Їм, народженим в першу декаду, варто підбирати талісман з яскраво вираженою ноткою романтизму і легкості, щоб відволікати занадто серйозного людини від справ і роботи. Камінь повинен надавати йому деяку свободу у вчинках і мисленні.
  • Терезам, народженим в другу декаду, краще придбати оберіг в класичному оформленні, щоб він став постійним супутником та зберігачем впевненості. Камінь повинен надихати і грунтовно підштовхувати до дії, надавати сміливості і рішучості.
  • Народженим в третю декаду краще камені підбирати, акцентувавши на сфері матеріального збагачення. Близькість до стихії Води надає боязким Терезам більшої свободи і креативності, розташувавши удачу правильно підібраним каменем, можна істотно посилити свої здібності до розвитку.

Тлумачення каменів для талісманів

гіацинт

Різновид циркону. Камені з характерними властивостями прозорості та заломлення сонячних променів. Червоно-коричнева колірна гамма створює Терезам чудовий настрій. Мобілізує їх енергетичні та психологічні здібності. Пробуджує волю до перемоги. Сприятливо діє на область почуттів. Рекомендується для заміжніх жінок і чоловіків у шлюбі. Врятує їх від рутини відносин, несучи нові відчуття в їх сформовані союзи.

шпінель

прозорі прозорі   е кристали шпінелі акумулюють чуттєві потоки енергії е кристали шпінелі акумулюють чуттєві потоки енергії. Створюють настрій і розкріпачує. Терезам рекомендують ці камені, що талісмани, що стимулюють творче начало. Отримавши такий оберіг в подарунок, можна завоювати прихильність обдаровуваного. Шпінель тонко впливає на область почуттів і романтичне сприйняття. Рекомендована тим Терезам, що не пов'язані з матеріальною сферою. Добре розкриває потенціал у представників творчої інтелігенції - акторів, співаків, художників.

Амазонит

Чарівний зеленувато-блакитний камінь дуже сприятливо позначається на фінансовій успішності. Ваги, будучи досить недовірливим і сумнівається знаком, часто не можуть прийняти ризиковане рішення, яке принесе їм прибуток, виведе їх на новий матеріальний рівень. Також оберіг з такого досить рідкісного каменя стане хорошим засобом для просування в кар'єрі. Весь секрет досить простий - колір каменю повністю збігається з настроєм і особливостями представників цього сузір'я, налаштовуючи їх на необхідні вчинки і кроки.

цитрин

Ці камені - безперечні хранителі вогнища і сім'ї. Такий оберіг буде сприятливо діяти на відносини в шлюбі або створить необхідні умови для виникнення другої половинки. Мінерал своїм незвичайним жовтим, часом медовим, відтінком умиротворяє власника і сприяє знаходженню компромісів всередині шлюбного союзу. Підсилює почуття любові, робить занадто серйозний характер трішечки більш романтичним. Створює сонячний настрій в будинку, додає теплоти і взаєморозуміння.

авантюрин

Іскристо-золоті Іскристо-золоті   е авантюрин - одну з найулюбленіших каменів у представників сузір'я е авантюрин - одну з найулюбленіших каменів у представників сузір'я. Терезам дуже підходить цей камінь за настроєм, задовольняючи їх потяг до прекрасного. Талісмани з цими мінералами, як правило, стають улюбленими, якщо будуть вставлені в прикраса незвичної форми. Авантюрин буває самих різних відтінків від червоного до зелено-сірого і задовольняючи будь-який смак. Він стане тим незвичайним акцентом в образі власника, що дасть йому сміливість і впевненість в собі.

опал

Опал відмінно впливає на здоров'я свого володаря. По-перше, розсіює часту меланхолію, підвищує настрій, вносить легкість в сприйняття навколишнього світу. По-друге, відмічено сприятливий вплив на психоемоційну сферу, прибирають зайву недовірливість. Допомагає Терезам присікати прояви агресії і гніву, не властиві їм, але іноді виявляються. Адже це стає руйнівним чинником у взаєминах з людьми. Незвичайний опаловий відтінок вносить впорядкування енергетичних потоків в аурі власника.

Метали, рекомендовані Терезам

головною умовою головною умовою   в створенні талісманів і оберегів для представників цього сузір'я є бездоганне поєднання каменів і оправи до них в створенні талісманів і оберегів для представників цього сузір'я є бездоганне поєднання каменів і оправи до них. В цілому Терезам немає особливих протипоказань для використання колірної гами металів, допускаються і жовті, і білі. Вся суть в естетичному оформленні. Це обов'язково повинні бути не химерні, класичні предмети. Рідше з напівкоштовних каменів допускають великі, яскраві акценти - брошки, браслети, камеї.

Прикраса має повністю відповідати уявленням про прекрасне свого вибагливого господаря. Проте, воно не повинно мати високу вартість, вільно допускаються поєднання як дорогих каменів і дорогоцінних металів, так і авторські роботи з металів меншою цінової категорії.