Реклама
Реклама
Реклама

Arbonia - кращі радіатори опалення на ринку

  1. Комфортні покупки в Arbonia

Вибір джерел опалення досить складний - сучасні моделі відрізняються по конфігурації і матеріалами корпусу. Кожна з них має ряд особливостей, свої переваги і недоліки, що визначає область її застосування. Це необхідно враховувати при виборі відповідного пристрою. Також важливо визначити точку продажу, оскільки від якості виробництва і зберігання радіаторів залежить їх надійність і термін служби. Інтернет-магазин Arbonia пропонує великий вибір трубчастих і вертикальних радіаторів, конвекторів та інших компонентів опалювальних систем.

Інтернет-магазин Arbonia пропонує великий вибір трубчастих і вертикальних радіаторів, конвекторів та інших компонентів опалювальних систем

Підібрати пристрій допоможуть консультанти компанії. Однак з деякими особливостями існуючих товарів бажано ознайомитися заздалегідь, щоб знати, які радіатори опалення ставити в певне приміщення.

Принципова відмінність моделей полягає в їх конструкції:

  • Секційні. Переважно алюмінієві, чавунні чи біметалеві. Кількість секцій відповідає силі опалення, відповідно, змінюючи цей параметр, можна регулювати режим роботи радіатора. Однак наявність великої кількості з'єднань збільшує ризик протікання.
  • Панельні. Монолітні і трубчасті, вони частіше виготовляються зі сталі, міді або мідно-алюмінієвого сплаву. Спеціальне покриття труби, що збільшує термін служби батареї, підвищує вартість пристрою.

Також певні особливості має кожен з використовуваних металів:

  • Чавун. Найбільш міцний, стійкий до зовнішніх чинників і внутрішніх середовищ, повільно віддає тепло. Однак його довгий нагрів і ваговитість вважаються головними недоліками.
  • Алюміній. Легкий і мобільний, він швидше проводить тепло і нагріває приміщення, однак володіє такою ж стрімкою тепловіддачею. Примітно, що агресивність теплоносія в центральній системі може привести до протікання батареї.
  • Біметали. Сплави підвищують стійкість і покращують експлуатаційні якості моделей.

Комфортні покупки в Arbonia

Зібравши кращі традиції існуючих технологій, компанія поставляє якісні товари для опалювальних систем. Можливість консультації з професійними дизайнерами і авторський замовлення моделі відрізняє фірму від інших. Офіційний сайт Arbonia містить онлайн-каталог товарів, тут же можна оформити замовлення і вказати адресу для доставки. У магазині легко знайдеться відповідний радіатор, який буде зручний для установки як в квартирі, так і в приватному будинку.