Реклама
Реклама
Реклама

Заміж за іноземця Великобританія

Заміж за іноземця Великобританія

Заміж за іноземця Великобританія

У Великобританії можна приїхати не тільки в якості дружини, але і в ролі нареченої з метою укладення шлюбу (не має значення якого цивільного або офіційного). За звичайної візі до Великобританії така поїздка буде неможливою, тому британці придумали спеціальний вид Marriage Visitor. Перебувати після укладення шлюбу в країні можна строком до 6 місяців. Щоб оформити всі необхідні документи для отримання візи нареченої в Великобританію краще звернутися в спеціалізовані компанії. Це дозволить вам заощадити сили, час і нерви і отримати готову візу в стислі терміни. кваліфіковані фахівці проконсультують з усіх питань щодо оформлення візи нареченої / дружини.

За звичайної візі вийти заміж за іноземця / британця не можна, тому в цьому випадку потрібно отримати візу нареченої СШ А. Ця віза дає право укласти шлюб з підданим Королівства. Згідно з правилами, шлюб потрібно укласти протягом 6 місяців з дня отримання дозвільного документа (візи). Однак в житті бувають різні ситуації і нерідко буває так, що через неприємні обставин весілля припадати перенести. В цьому випадку англійці йдуть назустріч і продовжують візу (тільки з поважних причин). Коли шлюб зареєстрований варто подумати про отримання візи дружини до Великобританії. Весь необхідний пакет документів можна подати, перебуваючи як на території Великобританії, так і на території іншої країни.

Щоб отримати візу дружини потрібно щоб шлюб був зареєстрований в Королівстві. Є також обмеження за віком (вік повинен бути рівний або старше 18 років). Крім цього, один з подружжя повинен проживати в Великобританії.

Заміж за іноземця / Великобританія / як оформити? Є можливість оформити дві візи нареченої: нареченої-відвідувача і нареченої на ПМЖ. У першому випадку віза видається з метою одружитися в Королівстві і повернутися на батьківщину, щоб оформити візу дружини, а в другому - щоб зареєструвати шлюб у Великобританії і залишитися в країні, щоб отримати подружню візу.

Отримати візу до Великобританії для українців не складно. Щоб заощадити час ви можете відразу звернутися в посольство або в спеціальні агентства, де вам запропонують професійну допомогу в оформленні візи і допоможуть зі збором всіх документів. Вас проконсультують щодо умов отримання візи до Королівства. Зазвичай термін розгляду документ ів становить до 3-х місяців (в стандартному режимі).

Варто сказати, що процес оформлення візи нареченої і візи дружини до Королівства досить складний. Необхідно враховувати чимало нюансів і вимог. По-перше, це пов'язано з тим, що візи ставляться до імміграційних - при її оформленні дозволяється проживати на території Великобританії і згодом подати документи на ПМЖ. По-друге, тому що вам потрібно буде надати документальне підтвердження серйозності відносин зі своїм обранцем, навіть якщо шлюб був зареєстрований в іншій країні.

Віза дружини в Англію дає право жити, працювати і вчитися у Великобританії.

Більш детально про необхідні документи для візи http://travel-architect.net/vizy-world/viza-v-velikobritaniju/

Заміж за іноземця / Великобританія / як оформити?