Реклама
Реклама
Реклама

Вища освіта у Великобританії

Отримання вищої освіти в Великобританії - процес захоплюючий і стоїть прикладених зусиль
Отримання вищої освіти в Великобританії - процес захоплюючий і стоїть прикладених зусиль. Сотні університетів і коледжів надають необмежені можливості у виборі цікавлять вас предметів і спеціальностей, дозволяють поринути в атмосферу найстаріших академічних традицій та отримати дипломи і кваліфікації, широко визнані і оцінені в усьому світі.
Система британської освіти відрізняється від російського тим, що навчання ділиться на два етапи. Етап перший - отримання звання бакалавра, зазвичай триває два роки, і другий - диплом майстра, рік-два навчання в залежності від спеціальності, з можливістю продовжити навчання для отримання диплома кандидата наук (PhD - доктор філософії).

Диплом бакалавра можна отримати, відразу поступив на відповідний курс Диплом бакалавра можна отримати, відразу поступив на відповідний курс. Але можна і нащо з дворічного курсу HND (Вищий Національний Диплом), NHC (Вищий Національний Сертифікат) або Базового курсу і потім брати додаткові курси (ступеня), які в сукупності будуть достатні для отримання звання бакалавра. Тривалість і складність навчання залежить від обраного вами шляху.

NHC - один рік, як правило рекомендовані тим, хто будує свою кар'єру в технологічній індустрії (інженерні спеціальності), спорті, мистецтві та дизайні, медіа та рекламі NHC - один рік, як правило рекомендовані тим, хто будує свою кар'єру в технологічній індустрії (інженерні спеціальності), спорті, мистецтві та дизайні, медіа та рекламі. При успішному закінченні курсу дипломник своєму розпорядженні достатні знання, щоб почати обрану кар'єру з нижчої менеджерської позиції або продовжити вищу навчання.


NHD, Базовий курс, Диплом про Вищу освіту - два роки навчання, три роки якщо потрібна практика за обраним профілем NHD, Базовий курс, Диплом про Вищу освіту - два роки навчання, три роки якщо потрібна практика за обраним профілем. Базовий курс, як правило потрібен тим, хто спеціалізується в мистецтві і дизайні, технологіях, готельному бізнесі, медіа та телекомунікації. Диплом про Вищу освіту - це основа для тих, хто збирається бути соціальними працівниками, вчителями, працювати в сфері комунікацій. Ступеня - найбільш популярний вибір британський студентів. Зазвичай тривають два-три роки в Англії і чотири роки року в Шотландії, і можуть включати в себе практику в обраній індустрії у Великобританії або за кордоном.
Диплом Бакалавра - три роки. Іноді чотири разом з виробничою практикою.

Диплом Майстри - чотири роки, якщо цей курс був обраний відразу, один- два, якщо ви робите після закінчення бакалаврату.
Іноді існує необхідність в так званому Підготовчому річному курсі (University International Foundation Year) - як правило, рекомендований для іноземних студентів і служить для того, щоб підтягти їх англійська та базові знання з обраних для подальшого навчання предметів.


Вартість навчання в Великобританії варіюється в залежності від обраної вами схеми і предметів, що вивчаються.


Бакалаврат з розрахунку на рік

Диплом Майстри з розрахунку на рік

Інститут вищої навчання в Великобританії настільки розвинений, що було б дуже важко в одній статті торкнутися всіх його аспектів Інститут вищої навчання в Великобританії настільки розвинений, що було б дуже важко в одній статті торкнутися всіх його аспектів. У всі світі на слуху такі найвідоміші і найстаріші університети, як Оксфорд і Кембридж, з їх віковими традиціями і культурою. Але тільки в одному Лондоні, не кажучи вже про інші міста, є десятки інших, не менш шанованих навчальних закладів, дипломи яких так само визнані і престижні, а студентське життя рівноцінно насичена і продуктивна. Вся принадність - у свободі вибору, який тільки за вами!

Також Вам будуть цікаві статті:

Англійська в Англії

Підвищення кваліфікації в Лондоні