Реклама
Реклама
Реклама

Укладення шлюбу в Великобританії процедура і документи

Укладення шлюбу в Великобританії процедура і документи

Укладення шлюбу в Великобританії процедура і документи

Великобританія належить до консервативних країн, тому шлюбу тут надається особливе значення. Укладення шлюбу в Великобританії - це трудомістка процедура для тих, хто є громадянином іншої країни, проте цілком здійсненна. Процес отримання візи до Великобританії триває відносно недовго, але все залежить від швидкості подачі документів. Щоб вийти заміж за британця необхідно отримати дозвіл на укладення шлюбу. В цьому випадку знадобитися надати пакет документів комісії для розгляду. Ці документи повинні підтверджувати серйозність ваших намірів і искристость ваших відносин. Після отримання дозволу на шлюб за кордоном, ви можете сміливо приступати до оформлення візи.

На сьогоднішній день вступити в шлюб з британцем можна за двома візами: відвідування для укладення шлюбу і віза нареченої). Обидві візи видаються терміном на 6 місяців. Термін розгляду документів становить, як правило, до 3-х місяців.

Укладення шлюбу в Великобританії процедура і документи:

Список необхідних документів включає в себе обов'язкові документи та додаткові:

Обов'язкові документи:

  1. Закордонний паспорт: оригінал + ксерокопія сторінки з фотографією. Термін дії паспорта повинен перевищувати, по крайней мере, на 60 днів термін дії візи. Термін дії візи обмежений терміном дії медичного обстеження, але не перевищує 180-ти днів.
  2. Свідоцтво про народження: оригінал, ксерокопія, переклад на англійську мову.
  3. Для тих, хто раніше був одружений, - документи, що підтверджують закінчення ВСІХ попередніх шлюбів: оригінали, ксерокопії, переклади на англійську мову.
  4. Військовий квиток, якщо ви служили в армії (оригінал, ксерокопії всіх заповнених станиць і переклад на англійську мову).
  5. Заявник старше 16-ти років повинен представити довідку про відсутність судимості та записів кримінального характеру, (оригінал і переклад на англійську мову), на ВСЕ ІМЕНА, ПРІЗВИЩА (включаючи дівоче прізвище), якими коли-небудь користувався, і ДАТИ НАРОДЖЕННЯ, якщо вони мінялися . Термін дії довідки про відсутність судимості обмежений одним роком. Ми рекомендуємо перевірити довідку і переконатися, що вона була видана не раніше ніж за рік до співбесіди. В іншому випадку необхідно запросити нову довідку якомога швидше. Якщо Ви проживали за кордоном, довідки потрібні з тих країн, де Ви перебували більше одного року.
  6. Виписки з судових рішень (оригінали, ксерокопії та переклади): якщо ви коли-небудь звинувачувалися у вчиненні злочину, ви повинні надати сертифіковану копію кожного судового рішення незалежно від того, чи були ви амністовані, виправдані або помилувані.
  7. Результати медичного огляду, які будуть доставлені безпосередньо до Консульського відділу. Медогляд можна пройти в медичному центрі, акредитованому при посольстві.
  8. ДВІ КОЛЬОРОВІ матовий фотографії для візи. Зображення очей має перебувати на рівні 28-35 мм від нижньої межі фотографії. Прохання фотографуватися без окулярів та головних уборів.
  9. Підтвердження Ваших відносин з родичем-подавцем петиції (фотографії, листи, електронне листування і т.п.)

Укладення шлюбу в Великобританії процедура і документи-Віза дружини / чоловіка до Великобританії доступна тим, хто вступив у шлюб з громадянином Великобританії і подружжя планує жити разом в Сполученому Королівстві. Термін дії цього виду візи становить 3 роки. Така віза дає право на ПМЖ в Великобританії.

Якщо вам потрібна кваліфікована допомога в оформленні візи дружини / чоловіка, то звертайтеся в спеціалізовані агентства, де працюють професіонали, які нададуть повноцінну консультаційну інформацію та допоможуть отримати готову візу.

Більш детальну інформацію про вартість консульського збору та процедуру оформлення візи ви можете дізнатися у нас на сайті www.travel-architect.net

Віза до Великобританії