Реклама
Реклама
Реклама

Податкові пільги від Великобританії

Великобританія завжди надавала суттєві податкові пільги, і ми хочемо нагадати вам про головну перевагу використання англійських LTD компаній в якості холдингів

Великобританія завжди надавала суттєві податкові пільги, і ми хочемо нагадати вам про головну перевагу використання англійських LTD компаній в якості холдингів.

Малі підприємства отримують повне звільнення від оподаткування іноземних дивідендів, якщо вони приходять з території, яка має угоду про уникнення подвійного оподаткування з Великобританією (що містить статтю про недискримінацію). Перелік таких територій включає в себе Гонконг, Росію, Україну, Кіпр, Мальту, Китай, Канаду, Ірландію, Сінгапур, Казахстан і ін. Повний список країн, що мають угоду про уникнення подвійного оподаткування, доступний за посиланням: https://www.gov.uk/hmrc-internal-manuals/international-manual/intm412090 .

Корпоративний податок в Велікобітаніі, згідно з чинним законодавством. - 19%.

Ставка корпоративного податку буде нижчою, якщо ваша компанія буде надавати благодійну допомогу. Сума ваших пожертв може відніматися із загального доходу від бізнесу в якості податкових пільг.

Прибутковий податок - прогресивний (залежить від рівня доходу). Перші 5 000 фунтів стерлінгів від дивідендів акцій компанії податком не обкладаються.

Ви можете перевірити, чи правильну суму прибуткового податку ви платите, на сайті gov.uk. Протягом поточного податкового року (6.04.2017 - 5.04.2018) у вас є можливість перевірити свої платежі з прибуткового податку і прорахувати платіж, який ви повинні вносити.

Також можна перевірити суму внесеного прибуткового податку за минулий рік і оцінити, чи збігається вона з тієї, яку ви повинні були внести.