Реклама
Реклама
Реклама

Після Brexit громадяни ЄС як і раніше будуть їздити до Великобританії без віз

Автор: Immigrant.Today

За повідомленнями з урядових джерел, система Post-Brexit дозволить громадянам ЄС вільно в'їжджати до Великобританії і мати право залишатися там на невизначений термін. Однак якщо громадяни ЄС хочуть працювати в Великобританії, їм доведеться дотримуватися нові міграційні обмеження.

Британські міністри неодноразово заявляли, що, хоча Brexit надасть уряду влада контролювати імміграцію, це не означає, що вони хочуть повністю її зупинити, і що вони хочуть продовжити дозвіл на компаніям наймати кваліфікованих робітників з ЄС.

Були заклики до уряду використовувати квоти для контролю кількості кваліфікованих робітників ЄС, що надходять до Великобританії. Однак, згідно з урядовими джерелами, нова система буде включати в себе певну кількість дозволів на роботу в конкретних секторах зайнятості, які видаються працівникам з ЄС.

Хоча громадянам ЄС після Brexit буде не потрібна віза для перетину кордону і в'їзду у Великобританію, це не рівносильно продовження вільного пересування, яке включає в себе право громадян ЄС працювати в іншій державі-члені Євросоюзу.

джерело: https://www.theguardian.com/

Підпишіться на наші соц. мережі, щоб дізнатися більше: Підпишіться на наші соц YouTube-канал , Telegram , ВКонтакте , Facebook , Instagram .

мережі, щоб дізнатися більше:   YouTube-канал   ,   Telegram   ,   ВКонтакте   ,   Facebook   ,   Instagram

Поділіться статтею в соц. мережах: Comments system Cackl e