Реклама
Реклама
Реклама

Палата лордів Британського парламенту схвалила поправки в законопроект про Brexit

  1. Орфографічна помилка в тексті:

2 березня 2017, 1:27 Переглядів: 2 березня 2017, 1:27 Переглядів:   Палата лордів Британського парламенту схвалила поправки в законопроект про Brexit, фото AFP

Палата лордів Британського парламенту схвалила поправки в законопроект про Brexit, фото AFP.

Палата лордів парламенту Великобританії схвалила поправку в законопроект про початок процедури виходу з Євросоюзу, передає телеканал "112 Україна" з посиланням на Telegraph.

За поправку, яка передбачає внесення пропозицій щодо захисту прав громадян ЄС в Великобританії, проголосували 358 членів Палати лордів, проти - 256.

Поправка передбачає, що громадяни Євросоюзу та їх сім'ї, які живуть у Великобританії на законних підставах на момент прийняття парламентом законопроекту про вихід з Євросоюзу, матимуть такі ж права і до цього.

Видання зазначає, що прем'єр-міністр Тереза ​​Мей наполягала на необхідності збереження графіка запуску Brexit. Також зазначається, що вона переконана, що білль буде відхилений в палаті громад, де голосування відбудеться протягом місяця. Передбачається, що палата Громад розглядатиме це питання 13 і 14 березня.

23 червня 2016 року у Великобританії відбувся референдум з питання виходу країни з Європейського Союзу. Британці вирішували, залишиться Сполучене Королівство в складі ЄС чи ні. За вихід з Євросоюзу проголосували 51,9% учасників референдуму, за збереження членства - 48,1%. Прихильники виходу Великобританії з ЄС здобули перемогу з перевагою в більш ніж 1 млн голосів.

8 лютого палата громад Великобританії остаточно проголосувала за початок Brexit.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

ЄС

, законопроект , вихід , процедури , питання , голосування , прихильники , прем'єр-міністр , громадяни , поправка , Brexit , палата лордів

Ви зараз переглядаєте новина "Палата лордів Британського парламенту схвалила поправки в законопроект про Brexit". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ