Реклама
Реклама
Реклама

Королівська сім'я Великобританії зустрічає Різдво не в повному складі

Королева Єлизавета II відзначає Різдво в колі сім'ї в палаці Сандрінгемі
Королева Єлизавета II відзначає Різдво в колі сім'ї в палаці Сандрінгемі. Єдиним, хто пропустив різдвяну службу в церкві Марії Магдалини і традиційний обід, був 90-річний чоловік королеви принц Філіп, герцог Единбурзький, передає Associated Press . Принц Філіп недавно переніс операцію на серці, і лікарі поки не дозволяють йому виписатися. Проте, як повідомляють в Букінгемському палаці, принц знаходиться в "прекрасному настрої".

Королева першою прибула на різдвяну службу. За нею послідували старший син Єлизавети II Чарльз з дружиною Каміллою. Принц Вільям з дружиною Кетрін з'явилися разом з принцом Гаррі. Крім того, на різдвяному зборі королівської сім'ї була присутня внучка королеви Зара Філіпс з чоловіком Майком Тиндалл, відомим регбістом.

Ще однією частиною різдвяних торжеств стало щорічне звернення до нації, з яким Єлизавета II виступає вже майже шістдесят років. Всі ці роки королева пише тексти своїх різдвяних звернень сама. Як зазначають ЗМІ, це рідкісний випадок, коли Єлизавета II висловлює свою думку без консультації з урядом. В цьому році королівська мова була присвячена родині та людської спільності.

В цьому році королівська мова була присвячена родині та людської спільності