Реклама
Реклама
Реклама

Громадянам ЄС не знадобиться віза для відвідин Великобританії після Brexit

17 серпня 2017, четвер, 13:54 168

2017-08-17T13: 54: 00 + 03: 00 Європа 2019-05-15T05: 20: 04 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини Громадянам ЄС не знадобиться віза для відвідин Великобританії після Brexit Українські Новини Громадянам ЄС не знадобиться віза для відвідин Великобританії після Brexit

Віза потрібна буде тільки для роботи. Фото: pixabay.com

Система Post-Brexit дозволить громадянам ЄС вільно в'їжджати до Великобританії, але для роботи їм необхідно буде дотримуватися нові імміграційні обмеження. Джерела підтвердили повідомлення про те, що плани імміграційної системи після Brexit, які будуть опубліковані в кінці цього року, дозволять громадянам ЄС вільно відвідувати Великобританію.

Але це не означає, що громадяни ЄС матимуть право залишатися на невизначений термін. Якщо вони захочуть попрацювати в Великобританії, то їм необхідно буде оформити робочу візу.

Міністри Великобританії неодноразово заявляли, що хоча Brexit надасть уряду влада контролювати імміграцію, це не означає, що вони хочуть повністю її зупинити і перестати залучати кваліфікованих робітників з ЄС.

Багато закликали уряд контролювати кількість кваліфікованих робітників з ЄС, які прибувають на роботу до Великобританії. Однак джерело заявило, що для роботи громадянам ЄС буде потрібно всього лише дозвіл на роботу в конкретних секторах зайнятості.

Депутати партії Торі, які підтримують Brexit, розповіли, що вони задоволені ідеєю, що громадяни ЄС можуть відвідувати Великобританію без візи. Депутат Ендрю Брідж заявив, що не проти в'їзду громадян ЄС в країну, але "вони не матимуть права працювати або претендувати на пільги".

Як повідомляли Українські Новини, Євросоюз розгляне пропозиції Лондона про "тимчасове митному союзі" .

раніше Британія натякнула на повернення в ЄС ядерних відходів після Brexit .