Реклама
Реклама
Реклама

Майстерня Діда Мороза і Новий рік XIX століття: що цікавого підготували парки до фестивалю «Подорож в Різдво»

Вистави, концерти, квести, майстер-класи та лекції чекають гостей на майданчиках «Подорожі в Різдво» в парках. З 14 грудня по 13 січня фестиваль пройде в «Сокольниках», «Кузьмінках», «Червоної Пресні», «Філях», «Митине», Бабушкінському, Ізмайловському, ліанозовської парках, а також в сквері в Олонецком проїзді

Кожен парк підготував окрему святкову програму. По буднях майданчики працюватимуть з 11:00 до 22:00, у вихідні - з 10:00 до 22:00.

«Театральне Різдво» в парку «Сокольники»

Темою фестивалю в парку «Сокольники» буде театр. У заходах візьмуть участь артисти вуличних і лялькових театрів, театрів пантоміми, танців, а також інші колективи. Кожен гість зможе приєднатися до театрального дії, відчути себе актором або режисером.

Так, 18 грудня в парку відбудеться майстер-клас «Театр своїми руками». Його учасники зможуть створити настільну сцену і акторів для неї. 23 грудня всіх чекає театралізоване шоу «Святкова головоломка», присвячене почуттям. 29 грудня на майстер-класі «Театральний грим» можна буде навчитися малювати грим для вистав і свят.

29 грудня на майстер-класі «Театральний грим» можна буде навчитися малювати грим для вистав і свят

«Казкове Різдво» в парку «Філі»

відвідувачів парку «Філі» зустрічатимуть герої відомих казок і літературних творів. Персонажі запропонують гостям взяти участь в уявленнях, майстер-класах, воркшопах і чарівному квесті.

23 грудня в парку можна буде навчитися ліпити сніговиків, робити іграшки для ялинки у вигляді казкових героїв, а також розписувати ялинкові кулі. 31 грудня тут покажуть спектакль «Пані Метелиця», а 4 січня розкриють «Таємницю Снігової королеви». Юним гостям фестивалю прочитають казки про зиму, розкажуть про традиційних російських новорічних іграшках і про те, чим Дід Мороз відрізняється від Санта-Клауса.

Подорож у часі в парку «Червона Пресня»

гості парку «Червона Пресня» виявляться в центрі новорічних і різдвяних свят кінця XIX століття. 15 грудня для відвідувачів виступить оркестр Дідів Морозів з піснями з радянських новорічних фільмів, в тому числі з «Іронії долі, або З легким паром».

15 грудня для відвідувачів виступить оркестр Дідів Морозів з піснями з радянських новорічних фільмів, в тому числі з «Іронії долі, або З легким паром»

18 грудня відбудеться кулінарний майстер-клас «Класичні різдвяні рецепти XIX століття». Його учасники дізнаються, як господині позаминулого століття готувалися до свят і які страви ставили на стіл. А під керівництвом досвідченого кулінара можна буде приготувати одне з новорічних частувань.

Льодові шоу і різдвяний квест: як пройде шостий фестиваль «Подорож в Різдво» Від булочок фрекен Бок до улюбленого пирога Івана Грозного: чому навчать гостей фестивалю «Подорож в Різдво»

Різдвяна кондитерська в парку «Мітіно»

Відвідувачі ландшафтного парку «Мітіно» дізнаються все про солодощі, способах прикраси десертів і оригінальних рецептах. 23 грудня тут пройде майстер-клас «Чарівне маршмеллоу», учасники якого зможуть зробити казкових їжачків з солодкого зефіру. 2 січня відбудуться спортивні змагання «Найшвидший і влучний сніговик». Взяти участь у веселих стартах можна всією сім'єю.

Навколосвітня подорож в Ізмайловському парку

Ізмайловський парк познайомить гостей з традиціями і особливостями святкування Нового року і Різдва в різних куточках світу. Щодня на майданчику «Різдвяний лекторій» розповідатимуть цікаві історії про зустріч Нового року в різних країнах, а також казки народів світу. По буднях лекції будуть проходити о 16:00, у вихідні - о 14:00.

Глядачі театральних вистав побувають в Африці, Мексиці і на Північному полюсі. Також для гостей виступлять популярні музичні колективи і кавер-групи. По буднях концерти розпочинатимуться о 15:00, у вихідні - о 13:00.

В Бабушкінському парку відкриється майстерня Діда Мороза, в ліанозовської пройде «Спортивне Різдво», в сквері в Олонецком проїзді відбудуться тематичні заходи «Новорічний подарунок», а в парку «Кузьменко» всіх чекає «Різдвяна симфонія».

В   Бабушкінському парку   відкриється майстерня Діда Мороза, в   ліанозовської   пройде «Спортивне Різдво», в сквері в   Олонецком проїзді   відбудуться тематичні заходи «Новорічний подарунок», а в   парку «Кузьменко»   всіх чекає «Різдвяна симфонія»