Реклама
Реклама
Реклама

Завантажити програму для обліку товару в магазині ShopUchet

  1. Програма для обліку торгівлі в магазині.
  2. У чому особливості програми?
  3. Облік торгівлі швидко і легко!
  4. Купіть Shopuchet зараз, і вона почне заробляти Вам гроші вже сьогодні!

Програма для обліку торгівлі в магазині.

Завантажити програму для магазину безкоштовно

Власникам такого бізнесу, як магазин, дуже складно управляти закупівлями, реалізацією товару і його рухами на складі, займатися контролем взаєморозрахунків, вести облік бази даних клієнтів. Проблема полягає в великій кількості роботи, для якої потрібно багато часу, сил або додаткові руки. Як результат - зайві інвестиції, поява помилок через людський фактор і грудку витрачених нервів. Чи варто воно того?

Сьогодні годі й перейматися самостійним рішенням подібних питань. Досить завантажити програму обліку для магазину, яка зробить все за вас! При цьому ви однозначно отримаєте більше вигоди, ніж займаючись паперовою тяганиною самостійно або за допомогою додаткового співробітника.

На сайті нашої компанії знайдеться повноцінно розроблена програма обліку для магазину. Завантажити і випробувати пробну версію ви можете прямо зараз! Це ПО повністю функціональний і передбачає велику кількість можливостей, в тому числі і видачу продукції в розстрочку і т. Д. Ви маєте ліміт в 100 парафій / продажу товару, після чого необхідно просто активувати ліцензійну версію.

Важливо відзначити, що вся внесена в базу даних інформація зберігається. Тому скачать програму обліку - це не просто ознайомитися зі зручною утилітою, але і почати працювати з нею з подальшим придбанням повного аналога.

У чому особливості програми?

Займатися паперовою рутиною у вигляді обліку товарів, ведення бухгалтерії, бази постачальників - справа досить складна. Оптимізувати всі ці процеси і збільшити продуктивність роботи всього персоналу дозволить автоматизація магазину. Завантажити пробну версію для попереднього ознайомлення досить доцільно, оскільки ви відразу ж отримуєте:

  • можливість реєстрації всіх продажів і витрат на автоматичному рівні;
  • друк типових документів в один клік;
  • автоматичне генерування артикулів і штрихкодів;
  • зручну роботу з бонусними картами клієнтів;
  • всілякі маніпуляції з товарною базою (прихід, витрата, залишки і т. д.);
  • контроль роботи персоналу.

Важливо і те, що для кожного співробітника передбачається створення індивідуального доступу в конкретні розділи програми обліку товару в магазині. Завантажити можна одну продукт, а використовувати її одночасно декільком користувачам. При цьому продавцеві буде доступна виключно інформація, пов'язана з його діяльністю, а комірникові - дані по надходженнях і т. Д.

Облік торгівлі швидко і легко!

Переслідуєте мета автоматизації бізнесу, але не знаєте, з чого почати? Тоді вам точно потрібна безкоштовна програма для обліку магазину. Завантажити цей продукт - значить, освоїти ази ведення облікової діяльності за допомогою ПК і підготувати себе до повноцінного впровадження ПО. Ви зможете детально ознайомитися з особливостями програми, налаштувати її під себе, щоб максимально ефективно використовувати всі можливості.

Після цього досить одного разу придбати ліцензовану версію і продовжувати вести автоматичний облік товару в магазині. Завантажити програму ви можете самостійно на нашому сайті. Тут детально викладена вся інформація про ПО, але при необхідності ми уточнимо будь-які нюанси.

завантажити програму

Купіть Shopuchet зараз, і вона почне заробляти Вам гроші вже сьогодні!

Вартість програми склад і торгівля - 2000 тенге на місяць. Це вартість ліцензії на один комп'ютер, кількість користувачів не обмежена. Ліцензія на кожен наступний (додатковий) комп'ютер - 400 тенге в місяць.

Що Ви отримаєте за цю ціну:

  1. Повнофункціональну версію програму обліку;
  2. Безкоштовні оновлення на весь період;
  3. 3 години безкоштовного навчання;
  4. Постійну і якісну технічну підтримку, клієнт для нас ДУЖЕ важливий, і це не порожні слова.

Також можна придбати ліцензію одноразової основі без абонентської плати. У цьому випадку ціна ліцензії на один комп'ютер складе 44990 тенге, ліцензія на кожен додатковий комп'ютер стоїть 14990 тенге.

Для покупки ліцензії відправте заявку на адресу [email protected] . У заявці вкажіть Ваші ПІБ та контактні дані. Або зателефонуйте за номером +77071070093.

Бажаємо Вам успіхів у бізнесі і так прибуде з Вами удача!

Купити програму обліку

Програми для обліку магазину:

Інші програми обліку ShopUchet.kz:

У чому особливості програми?
Чи варто воно того?
У чому особливості програми?
Переслідуєте мета автоматизації бізнесу, але не знаєте, з чого почати?