Реклама
Реклама
Реклама

Портмоне - платіжна система, переклади, тарифи, поповнення та відгуки

  1. переваги реєстрації
  2. Для фізичних осіб
  3. Переказ грошей
  4. Як оплатити комунальні слуги
  5. для партнерів
  6. Безпека
  7. Контакти
  8. зміни тарифів

Платіжна система Портмоне - одна з найбільших білінгових платформ, заснована на Україні в 2002 році. Багатомовність розрахована на людей, які розмовляють українською, російською та англійською мовами. Працювати з порталом можливо з будь-якої точки світу, через інтернет-банкінг, кіоски самообслуговування, банкомати. Підключений великий список банків-еквайєрів: ПриватБанк, Банк ВТБ, UniCredit Bank, ОщадБанк і інші. Платіжна система Портмоне - одна з найбільших білінгових платформ, заснована на Україні в 2002 році

Напрямки роботи сервісу надзвичайно різноманітні. Вони орієнтовані на потреби та фізичних, і юридичних осіб. Інфобізнесмени можуть організувати обслуговування своїх онлайн майданчиків, отримувати гроші від покупців і клієнтів, розраховуватися з партнерами. Фізособі доступні всі особисті фінансові операції: оплата і поповнення рахунків, переказ коштів іншим особам, шопінг.

переваги реєстрації

Користуватися порталом можна і без верифікації. Поповнити рахунок мобільного, оплатити інтернет або відправити гроші іншій людині дуже просто з головної сторінки portmone.com.ua . На головній сторінці користувачам пропонують:

  • переклади;
  • поповнення мобільного;
  • комунальні послуги;
  • інші сервіси.

Клікнувши на одному з перерахованих картинок, користувач відразу потрапляє в діалогове вікно, де швидко проведе операцію по нехитрим підказкам.

Інструкція! Як поповнити телефон (МТС, Київстар, Life, Vodafone, Yezzz, TRAVELSIM) (UPD. C 9 березня 2017 року поповнити без комісії неможливо). Для цього знадобляться дані «пластика» (номер, термін дії та код CVV2 / CVC2). Вибравши варіант з головного меню, потрібно відразу вказати телефон і суму поповнення. Після цього відкриється інтерфейс банку-еквайра для завершення процесу.

Користуючись інтерфейсом разово, так чи інакше доводиться вводити інформацію про себе. Наприклад, email - для підтвердження. Якщо виникне бажання працювати з ПС і далі, то краще відразу стати зареєстрованим користувачем. Реєстрація відніме ще менше часу і зажадає дій не більше, ніж при простому поповненні телефону. Але дасть багато переваг:

  • Вся інформація буде збережена, що зробить наступне поповнення можливим в «два кліка». Це особливо зручно при регулярних платежах в бюджетні служби.
  • Операції будуть доступні навіть з телефону і голосової пошти. Навіть при нульовому балансі смартфона або інтернету, служба підтримки зможе допомогти поповнити рахунки.
  • Історія всіх дій, чеки, варіант замовити їх пересилання поштою в паперовому вигляді.
  • Налаштування sms-інформування про регулярні платежі, створювати шаблони і нагадування.
  • Користування акціями і бонусами.

На «Портмоне кому юа» часто проводяться акції для знову зареєстрованих клієнтів. На 2017 рік немає комісії за дитячі установи. Крім цього компанія дарує два місяці користування всіма можливостями абсолютно безкоштовно.

Крім цього компанія дарує два місяці користування всіма можливостями абсолютно безкоштовно

Для фізичних осіб

Платіжна система Портмоне - це величезна база для комунікацій. Сотні підприємств співпрацюють з платформою і миттєво відкривають доступ з однієї точки. Все що потрібно - це вибрати компанію в меню і необхідні реквізити будуть формувати квитанцію. Крім операторів зв'язку, тут можна знайти:

  • службу для оплати комуналки по своєму регіону (електрозв'язку, водоканали, ОСББ та ін.);
  • інтернет провайдера (Інтертелеком, Київстар, Воля, Тріолан, Ланет, IP.NET, Freenet, FreshTEL, ДАТАГРУП, NashNet, VegaTelecom);
  • дистриб'ютора (Shopekat.ru, Oriflame, AVON, Zepter, MaryKay, Фаберлік, Karcher, Exist.UA);
  • фірму, яка обслуговує телефонію (Укртелеком, Вегателеком, Домашнійтелеком, Череда ПП) телебачення (VIASAT, UA.TV, TEHET TV, XTRATV), супутниковий зв'язок;
  • банк для перерахувань по кредиту або іпотеки.
  • бюджетну організацію для сплати податків, штрафів, юр. витрат, освітніх курсів;
  • охоронну фірму (ВЕНБЕСТ-ОХОРОНА, С.К.А.Т), що спеціалізується на сигнализациях, домофонах, інжинірингу);
  • гру (World of Tanks / Warships / Warplanes, Warface, Steam (Ваучер), LOL (League of Legends), G2A Gift Card, RIOT, War Thunder, CrossFire), казино, соціальну мережу;
  • страхову послугу провідних брендів (Княжа, Оранта, MetLife, Зеленная карта, Renaissance Life, АСКА, Aegon, UNIQA Life і ін.);
  • квиток на літак, потяг, автобус, театр, кіно і навіть туристичну путівку;
  • готель в будь-якій країні для бронювання;
  • благодійні фонди;
  • книги, періодику для підписки.

Якщо ж необхідної компанії не знайшлося, то ввести атрибути неважко вручну в розділі «Платежі за реквізитами». Один раз набрати дані буде досить, щоб скористатися квитанцією при подальшому вході.

Один раз набрати дані буде досить, щоб скористатися квитанцією при подальшому вході

Інструкція як підключити карту! Щоб не додавати кожен раз «пластика», можна верифікувати на сайті. Після додавання Мастеркард або Віза в особистому кабінеті необхідно підтвердити дію шестизначним кодом, який буде висланий в смс або на сайті банку-емітента.

Додавати можна кілька банків - це зручно для постійних платежів і переказів грошей на зовнішній носій або отримання готівкою.

Переказ грошей

Перерахувати кошти можна кількома способами. Найпростіше - через вхід в систему, вибравши свою підключену ПК. За бажанням можна відправити одержувачу повідомлення про транзакції за допомогою sms або email, а собі - квитанцію на пошту.

Інструкція, як перевести гроші з картки на картку без реєстрації! Вибрати відповідну сторінку на офіційному сайті. Заповнити поля: 16 цифр, місяць і рік закінчення терміну, CVV (3 останні цифри на зворотному боці пластика). Вказати номер одержувача і суму. Підтвердити платіж через що з'явилося діалогове вікно банку-еквайра.

Умови сервісу:

  1. Переклад можливий між Visa / MasterCard будь-яких українських банків (навіть якщо відправник і одержувач обслуговуються в різних фінансових установах).
  2. Доступ в будь-який день, цілодобово і здійснюється протягом півгодини.
  3. За послугу з відправника знімається 5 грн. і 1% з суми.
  4. Кількість транзакцій за одним рахунком лімітується - до 10 в день і до 25 в місяць.

Існують і встановлені грошові ліміти: до 25 тисяч гривень одноразово, до 75 тисяч - в цілому за добу, максимум 150 тисяч - на місяць.

Портмоне пропонує ще унікальний варіант відправки валюти - за допомогою смс-повідомлення. Досить вказати мобільний одержувача, і ваш знайомий або родич самостійно вкаже свої реквізити через смс-діалог чи отримає готівку в касі банку-емітента.

Умови використання (переклади з карти на карту)   в форматі PDF Умови використання (переклади з карти на карту) в форматі PDF.

Як оплатити комунальні слуги

Популярність обумовлена ​​в першу чергу зручними перерахуваннями за ЖКГ, телефонію, телебачення. Вони доступні без комісії. Платформа співпрацює з понад 200 підприємствами і надає повні звіти по заборгованостях. Якщо фірми не виявилося в базі Портмоне, за перерахування буде взята комісія. Тарифи фіксовані: 2% з перерахування бюджетних і комерційних структур, 5 гривень - благодійним.

Інструкція, як розрахуватися за комуналку перший раз! З особистого кабінету або з головної сторінки вибираємо меню «Комунальні послуги», а потім - ярлик серед запропонованих організацій (обов'язково вкажіть регіон в списку міст). У вікні атрибути підприємства вже будуть позначені. Чи залишиться заповнити: адреса, ПІБ, особовий рахунок, показання приладів обліку, суму. Далі Вас переключать на інтерфейс банку-еквайра.

Для веріфіцированного аккаунта транзакції збережуться і запропонують при наступній сесії. З ЛК можна встановити смс-нагадування перед наближенням нового періоду оплати. Є можливість зберігати чеки в акаунті і навіть оформити підписку на регулярне отримання «платіжок» поштою.

Послуги «Укрпошти» - платні. За квартальну розсилку передбачається плата за підписку 20 грн (до 60 штук), 15 грн - до 40 шт. і 10 грн - якщо «платіжок» менше 20 шт. Безкоштовно користуватися опцією можуть авторизовані відвідувачі, в акції періоди.

для партнерів

Інтернет-магазини значно підвищують свою привабливість, якщо пропонують не тільки широкий вибір товару, але і гнучкий вибір способів розрахунку. Власники онлайн бізнесу, підключені до «Portmone», стають учасниками програм MasterCard SecureCode і Verified by Visa.

Новаторські технології, спрощують взаємодію між продавцем-покупцем і партнерами:

  • платіжний шлюз для Web-сайтів або їх мобільних версій, а також для iOS та Android;
  • зв'язок з інтернет-банкінгом;
  • додаток Portmone Invoice, що дозволяє управляти рахунком через смс або дзвінок;
  • електронна розсилка квитанцій, підписних листів;
  • сервіс автоматичного списання Direct-Debit, на підставі договорів з клієнтами;
  • онлайн бухгалтерія в персональному бізнес-акаунті.

Нерідко платіжна система проводить акції для нових юридичних партнерів у вигляді безкоштовного розміщення рекламного банера або посилань. Безсумнівним плюсом є і високий ступінь безпеки угод, що підтверджують позитивні відгуки багатьох користувачів.

Безпека

Біллінгова платформа визнана міжнародним аудитом стандарту PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) і сертифікована німецькою командою SRC (Security Research and Consulting GmbH), що є безсумнівним проривом для українського бренду. Це означає, що компанія дотримується всіх сучасних заходів безпеки:

  • забезпечує шифрування з ключем до 128 біт;
  • використовує постійно оновлювану антивірусний захист;
  • щоквартально сканує сервіс на виявлення вразливостей;
  • щорічно проходить перевірку міжнародним аудитом безпеки.

Все це робить «Portmone» не тільки актуальною і зручною для будь-якого користувача, але і дуже надійною.

Все це робить «Portmone» не тільки актуальною і зручною для будь-якого користувача, але і дуже надійною

Контакти

вул.Північно-Сирецька, 1-3, Київ-136, 04136, Україна, Телефон / факс: (+380 44) 200 09 02, Ел.пошта: [email protected].

Адреса на мапі Адреса на мапі

зміни тарифів

Шановні клієнти! Звертаємо Вашу увагу, що з 9 березня 2017 вводяться нові мінімальні тарифи на комунальні платежі (0-1,5% від суми платежу, але не менше 3 гривень) і поповнення мобільних телефонів (2% від суми платежу, але не менше 2 гривень) .