Реклама
Реклама
Реклама

Чоловік Поліни Гагаріної відповів на глузування Олександра Васильєва

12:48, 20.09.2017

Дмитро Ісхаков і Поліна Гагаріна живуть душа в душу і виховують двох дітей: Андрія, народженого співачкою в першому шлюбі, і спільну доньку Мію. Подружжя разом подорожують, займаються спортом і є частими гостями на світських заходах. Зоряна пара викликає загальне захоплення, однак деяким демонстрація ніжних почуттів Дмитра і Поліни здається занадто нудотно.

В інтерв'ю виданню « 7 днів »Дизайнер і телеведучий Олександр Васильєв вельми уїдливо відгукнувся про чоловіка знаменитої співачки. Васильєв вважає, що Дмитро вже занадто пишається своєю дружиною: «Чоловік Поліни Гагаріної схожий на мисливця, який пишається своєю здобиччю: дивіться, який трофей я« підстрелив ». Упевнений, у Дмитра є кавказьке коріння. Пам'ятайте товариша Саахова, який домагався героїні Наталі Варлей в « Кавказькій полонянці »? Мрію товариша Саахова здійснив Дмитро Ісхаков. Його дружина «спортсменка, комсомолка і просто красуня».

Знаменитий фотограф не міг не відповісти на висловлювання історика моди Васильєва. У своєму мікроблозі в Instagram Дмитро продемонстрував, що з гумором поставився до ситуації, і зазначив: нічого дивного в тому, що він пишається своєю дружиною, немає. «Олександр Васильєв - красень! Як мене розкусив! ;) Ну звичайно, я пишаюся своєю коханою дружиною. А це дивно? Дивно було б не пишатися, по-моєму ... або я не правий? Поліна Гагаріна, тиж моя Золота Антилопа :) Але ось що напевно, так судячи з цим по фото, мені давно треба було перейти на 1500ккал, а то і менше :) »- написав Ісхаков (орфографія і пунктуація автора дані без змін. - Прим . ред.).

Нагадаємо, Дмитро Ісхаков і Поліна Гагаріна розписалися в Москві у вересні 2014 року. Відразу після загсу молодята вирушили на Сейшели, де зіграли весілля. 26 квітня цього року Поліна Гагаріна народила чоловікові дочку. Фотограф розповів, що після народження дитини його життя повністю змінилася. «Я відчуваю почуття настільки сильні, що навіть не зможу підібрати слів для їх опису. Це щось, абсолютно мною раніше не випробуване. Любов іншого порядку. А запах! Цей запах неможливо сфотографувати, і це мучить мене. Найсмачніший запах на світі! »- поділився Ісхаков своїми враженнями від батьківства.

Протягом всієї вагітності Гагаріна ретельно приховувала своє цікаве положення. У Instagram артистка зізналася, що просто хотіла самоти. До того ж в першу вагітність Поліна зіткнулася з однією неприємністю: недобросовісні виробники засобів для схуднення використовували фотографії вагітної зірки в рекламних цілях. Навчена гірким досвідом Поліна на цей раз вирішила не афішувати, що вона чекає дитину, і продовжувала працювати в звичному режимі.

9 вересня подружжя відзначило третю річницю весілля

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков з сином на футбольному матчі

Читайте також:

Чоловік Поліни Гагаріної показав, як знаменита дружина жартує над ним сплячим

Чоловік Поліни Гагаріної поділився враженнями від батьківства

Поліна Гагаріна опублікувала перше фото з новонародженою дочкою

А це дивно?
Або я не правий?