Реклама
Реклама
Реклама

Планування санвузла в приватному будинку: 6 кращих варіантів

  1. 1 Ванна ближче до центру кімнати Ви часто бачили подібні проекти у зарубіжних дизайнерів і, зізнайтеся,...
  2. 3 Ванна у вікна
  3. 4 Ванна з душовою
  4. 5 Ванна з пральнею
  5. 6 Ванна з домашньої сауною

1 Ванна ближче до центру кімнати

Ви часто бачили подібні проекти у зарубіжних дизайнерів і, зізнайтеся, трохи заздрили? Так чому б не дозволити собі трохи розкоші і не встановити ванну не в кутку і не впритул до стіни, а ближче до центру кімнати, залишивши навколо вільний простір. У приватному будинку цей варіант якраз можливий.

У приватному будинку цей варіант якраз можливий

Фото: Instagram kseniaxmelevskaya

Подивіться: автори цього проекту поставили купіль на мармуровий подіум - вона начебто і не в центрі кімнати, але все одно домінує в інтер'єрі.

2 Санвузол з душовою

Планування з душовою більш властива міським санвузлів, але, якщо вам подобається саме такий варіант, без ванни, чому б і ні? В цьому випадку ви можете дозволити собі просторий душ. Його знову ж годі й «заганяти» в кут.

Його знову ж годі й «заганяти» в кут

Фото: Instagram amse_studio

3 Ванна у вікна

Ще одна невелика витівка, яку можна собі дозволити в заміському санвузлі, - поставити ванну біля вікна. По-перше, саме вікно у ванній будинку, як правило, є, по-друге, від зовнішнього світу вас приховує паркан або сад - можна не боятися сторонніх поглядів.

Перевага? Милуватися чудовим видом під час водних процедур.

4 Ванна з душовою

У санвузлі великої площі можна вмістити відразу і ванну, і душ. Останній в даному випадку краще облаштувати в вугіллі - все-таки кімната має межі.

Місцезнаходження ванни у багато залежить від форми приміщення . У витягнутому логічно зробити і ванну, і душ на одній стіні. У квадратному - на протилежних. Також можна розташувати ванну і душ на прилеглих стінах.

5 Ванна з пральнею

Якщо вийшло так, що окремої кімнати для домашньої пральні немає, зате є місткий санвузол, можна відмовитися від ванни або душу, залишивши щось одне, а вільний простір віддати під пральну машину і систему зберігання для господарського приладдя.

Якщо вийшло так, що окремої кімнати для домашньої пральні немає, зате є місткий санвузол, можна відмовитися від ванни або душу, залишивши щось одне, а вільний простір віддати під пральну машину і   систему зберігання   для господарського приладдя

Фото: Instagram tatiana_erzunova

Зверніть увагу на таку Г-подібну планування: пральнею відданий дальній кут. «Сховати» цю зону цілком логічно.

6 Ванна з домашньої сауною

Якщо ви щасливий володар величезного санвузла, то разом з ванною можна організувати сауну або Хахам.

Варіант з Г-образної плануванням тут теж актуальне (сауна - окрема кімнатка). Хоча можна зважитися і на більш неординарний варіант: ванна з умивальниками в центрі кімнати, душова і вхід в сауну або хамам - по периметру.

Перевага?