Реклама
Реклама
Реклама

акрилові ванни

Ванни з акрилу набувають останнім часом все більшої популярності у споживачів

Ванни з акрилу набувають останнім часом все більшої популярності у споживачів. В Європі акрил зараз займає близько 90% від загального ринку ванн, практично витіснивши чавунні і сталеві. Сантехнічні вироби з цього матеріалу можуть бути будь-якої форми, кольору і розміру, що знімає всілякі обмеження в розробці нестандартних дизайнерських рішень.

Акрил дуже простий у догляді, він гігієнічний і безпечний, не вступає реакцію з активними речовинами, які входять до складу шампунів, гелів для душу та інших засобів гігієни. Акрилова ванна має не слизьку поверхню, яка має антисептичні та гігієнічними властивостями, вона тепла і приємна на дотик. Незаперечною перевагою є підвищена звукоізоляція: шум від наливу води не посилюється, а поглинається.

Перш ніж купити акрилову ванну, обов'язково варто звертати увагу на якість акрилу, з якого вона зроблена. Якісними можна вважати тільки ванни з 100% санітарного литого акрилового листа. Важлива також товщина цього листа, оскільки від цього залежить надійність і довговічність вашої ванни. Ну і звичайно враховуйте стійкий білий колір поверхні, без жовтизни і плям.

Для додання міцності, акрилові ванни армуються із зовнішнього боку стекломатеріаламі з поліефірної смолою. Завдяки такому посиленню, ванна може витримувати будь-які розумні навантаження. Купивши акрилову ванну, дотримуйтесь правил догляду за акриловою поверхнею, рекомендованим виробником, і ванна довгі роки буде радувати око гладкою білою поверхнею.

Ті, хто може дозволити собі додатковий рівень комфорту, обов'язково оцінять переваги гідромасажних систем, які легко монтуються в акрилові ванни. Струмені води з бульбашками повітря м'яко обволікають тіло, або навпаки інтенсивно масажують проблемні зони. Винахід італійської компанії Джакуззи тепер можна купити за доступною ціною.

Комплектацію гидромассажной системи можна вибрати зі стандартних пропозицій, або замовити індивідуальний набір під свої потреби і смаки.

Оптимальний вибір для тих, хто цінує зручність і комфорт - це акрилові ванни. Ціна від виробника неодмінно порадує наших покупців, а якість і дизайн виробів будуть радувати око довгі роки.

Акрилові ванни ТМ EGO та RIVA pool. Виберіть для себе оптимальне поєднання дизайну, ціни і якості.

Акрилові ванни торгових марок EGO та RIVA pool виробляються в г. Киев компанією "Поліпромсинтез".

Лінійка ванн RIVA pool розроблена і виробляється за італійською технологією. Чаші ванн забезпечуються додатковим посиленням для забезпечення підвищеної міцності. Для виготовлення ванн застосовується литтєвий санітарний лист акрилу товщиною 4,5 мм. На поверхню ванни встановлюється гарантія виробника 12 років. Панелі ванн також посилюються. Можна купити ванну в комплектації з гідромасажною і аеромасажною системою, зі світлодіодним підсвічуванням. Унікальною перевагою є функція TURBO, що дозволяє посилювати інтенсивність масажу, а також після закінчення масажних процедур повністю видалити залишки води з гідромасажною системи. Всі ванни з гідромасажними системами поставляються на алюмінієвому звареному каркасі і з фронтальною панеллю. Дізнатися ціну та інформацію про те, де купити ванни торгової марки RIVA pool можна за телефоном, вказаним на сайті в розділі Контакти.

У лінійку торгової марки EGO входять виключно високоякісні побутові акрилові ванни. Купити ці вироби можна в національній мережі гіпермаркетів "Епіцентр К", де вони ексклюзивно представлені, як в м.Києві так і в більшості великих міст України. Асортимент включає моделі різних розмірів і форм, здатні задовольнити найвибагливіший смак. Ванни з гідромасажем і аеромасажем можна купити або готові, виставлені в салоні, або замовити з урахуванням своїх переваг по комплектації. Як додаткову опцію, можна замовити установку врізного змішувача, підголівник, підсвічування.