Реклама
Реклама
Реклама

«НДВ-Нерухомість» представить експозицію новобудов на виставці нерухомості в ЦДХ

Виставка-ярмарок «Нерухомість від лідерів 2016», яка традиційно проходить в Центральному Будинку Художників (ЦДХ) на Кримському Валу, збере на своєму майданчику представників найбільших ріелторських та девелоперських компаній Виставка-ярмарок «Нерухомість від лідерів 2016», яка традиційно проходить в Центральному Будинку Художників (ЦДХ) на Кримському Валу, збере на своєму майданчику представників найбільших ріелторських та девелоперських компаній. Після довгої перерви компанія «НДВ-Нерухомість» візьме участь у виставці і представить до уваги відвідувачів свою лінійку первинного житла.

«НДВ-Нерухомість» пропонує великий вибір житлової нерухомості в самих різних цінових сегментах: від економ-до бізнес-класу. Для презентації всієї лінійки новобудов компанією обраний великий стенд, виконаний в актуальному зараз еко-стилі. Для розміщення робочої зони і експозиції знадобилося майже 70 квадратних метрів виставкової площі. Компанія представить макети ЖК «Терлецький парк» , Проекту комфорт-класу на сході Москви, ЖК «Митищі Lite» , Новобудови поруч з Пироговського водосховища, ЖК «Ленінградський» , Об'єкта комфорт-класу в районі зі сформованою інфраструктурою, а також ЖК «Казка» , Малоповерхової забудови в альпійському стилі на березі Істри.

На стенді «НДВ-Нерухомість» можна буде отримати консультації широкого профілю. Фахівці підберуть квартири відповідно до вимог клієнта, розкажуть про діючі акції та можливості покупки житла, включаючи іпотеку і взаємозалік. Тим, хто цікавиться вторинним житлом, також варто відвідати стенд компанії «НДВ-Нерухомість». Представники департаменту міської нерухомості допоможуть вирішити питання будь-якої складності, пов'язані з купівлею-продажем житла і будь-якими видами обмінів.

Крім роботи на стенді, «Стройтрест-Нерухомість» підготувала семінари, які відбудуться в рамках спеціального фестивалю по нерухомості в ЦДХ. Заходи пройдуть у вихідні, 19 і 20 березня. На відвідувачів чекає цікава програма: презентація актуальних новобудов Московського регіону і семінари по вторинного житла , Завдяки яким можна буде дізнатися, як вигідно і безпечно здійснити операцію в поточних економічних умовах. Після презентації новобудов відбудеться вікторина з подарунками, а за підсумками семінарів відвідувачам будуть вручені спеціальні подарункові купони. При здійсненні операції через «НДВ-Нерухомість» їх можна обміняти на знижку по ріелторських послуг.