Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво нового житла в Грузії: різновиди та особливості вибору - Ділові новини АН BFS

  1. Як і де вибирати квартири в новобудовах Грузії
  2. Що пропонує грузинський ринок житлової нерухомості сьогодні?

Житлова нерухомість первинного ринку сьогодні користується величезною популярністю в різних країнах

Житлова нерухомість первинного ринку сьогодні користується величезною популярністю в різних країнах. Не виключенням є і Грузія, де на даний момент здійснюється будівництво 445 проектів різного класу і вартості від 280 великих забудовників.

Тутешні комплекси привертають увагу і місцевих жителів, і приїжджих, які планують переїхати в цю країну або розглядають покупку квадратних метрів в якості вкладення інвестицій.

Як і де вибирати квартири в новобудовах Грузії

Купівля житла - складний і відповідальний процес незалежно від його подальшого цільового використання. Головною проблемою покупців іноземної нерухомості найчастіше є відсутність досвіду в здійсненні подібних угод. Щоб уникнути помилок, отримати доступ до повної структурованої інформації про доступні об'єкти, сьогодні можна скористатися допомогою професіоналів. Пропонує її ресурс Flatfy.ge. Його можливості використовують більше 27 тисяч чоловік, які планують придбання квартири в споруджуваному будинку. Згідно зі статистикою, кожен користувач відвідує сайт щомісяця, стежачи за новинами і етапами реалізації проектів.

За оцінками фахівців нова нерухомість в Грузії має відмінну якість. Але спрогнозувати заздалегідь чи буде завершений той чи інший проект неможливо. Зате можна оцінити ймовірні ризики. Для цього експерти ресурсу надають користувачам максимально правдиву і об'єктивну інформацію про забудовників, їх завершених проектах, репутації на ринку. Над створенням цього блоку працює великий відділ контент-менеджерів, аналітиків і журналістів.

Вибирати квартири можна, використовуючи велику зручну карту і численні інструменти-фільтри, що відбирають пропозиції по локації, вартості, періоду завершення будівництва і т. Д. Варто відзначити, що ресурс доступний користувачам з різних девайсів як на грузинському, так і на російській мові і є повністю безкоштовним.

Що пропонує грузинський ринок житлової нерухомості сьогодні?

Новобудови в Грузії представлені у великому асортименті - це:

  • Апарт-готелі, що пропонують покупку апартаментів;
  • багатоповерхові монолітно-каркасні будинки, де позиціонуються квартири різної площі;
  • малоповерхові будівлі, що входять до складу містечок тощо.

Серед представлених варіантів є ультрасучасні комплекси з басейнами, охороною, парковками та іншими об'єктами, що забезпечують високий рівень якості життя. Вибравши вподобану позицію, можна зберегти її в обраних, щоб стежити за просуванням будівництва.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що пропонує грузинський ринок житлової нерухомості сьогодні?
Що далі?