Реклама
Реклама
Реклама

Нічний клуб Сова

  1. У банкетному залі можливо: Проведення і організацію Корпоративних вечірок, днів народжень, ювілеїв,...
  2. Нічний клуб - це Сова!
  3. Особливості закладу Сова
  4. СОВА!

У банкетному залі можливо:

Проведення і організацію Корпоративних вечірок, днів народжень, ювілеїв, сімейних Торжеств, Банкетів, зустріч і будь-яких Ваших свят!

Проведення і організацію Корпоративних вечірок, днів народжень, ювілеїв, сімейних Торжеств, Банкетів, зустріч і будь-яких Ваших свят

У нашому нічному клубі:

Жіночі гарячі еротичні шоу! Красиві дівчата покажуть вам гарячий стриптиз! Окремий Банкетний Зал в Сові! Ви можете влаштувати будь-яке святкування в нашому банкетному залі. КАРАОКЕ для всіх! Заспівати улюблені треки в караоке залі під якісний звук, що пестить Ваш голос!

Нічний клуб - це Сова!

1.Кафе 2.Ночной клуб 3.Караоке. Ми починали в лихі 90-е, і ваші батьки відмінно пам'ятають ті часи, коли ми перебували в кінотеатрі «Витязь». Тоді ми були одним з найбільш відвідуваних закладів нічної Москви. Тоді на наших майданчиках виступали відомі зірки естради та молоді виконавці, що стали популярними згодом. У нас можна було зустріти відомих в Москві і країні людей, біля входу ніколи не бувало порожньо, а строгий face-control стежив, щоб в клубі тусувалися тільки гідні люди. Щочетверга в клубі проходить під девізом жіночого дня, на якому прекрасну половину чекає чоловіче еротичне шоу з м'язистими мачо, які вміють показати своє тіло!
Нічний клуб «СОВА» - то місце, де завжди можна розслабитися в компанії кращих друзів, познайомитися з особливою протилежної статі, весело відзначити день народження або річницю знаменної події у вашому житті, недорого і смачно поїсти і провести час за дегустацією величезного вибору всесвітньо відомих алкогольних коктейлів. Для наших гостей є окреме приміщення для караоке, оснащене плазмовими екранами і найсучаснішим музичним обладнанням.
У вашому розпорядженні - два кафе-бару, в яких шанувальники футболу, боксу і тенісу можуть покуштувати різноманітний асортимент напоїв, коктейлів і свіжого пива, не відриваючись від перегляду спортивного шоу на великих плазмових екранах.

Особливості закладу Сова

Тут завжди панує жвава атмосфера, адреналін прямо витає в повітрі, під глибокий соковитий бас. Для тих, хто звик працювати в будь-якому місці, передбачено WiFi - і наші клієнти успішно користуються можливістю смачно поїсти і одночасно попрацювати над своїм робочим проектом або переглянути свіжі новини на відомих інтернет порталах. Крім того, любителів смачно і вишукано поїсти, ласкаво просимо в наш банкетний зал, де представлена ​​російсько-європейська кухня і багата колекція марочних вин. І навіть в звичайні дні нічний клуб «СОВА" не спить!
У центрі холу клубу розташувався просторий танцпол, все це створює враження, безперервного "куражу", прийнявши участь у незабутній вечірці. Сова - прогресивний, сучасний нічний клуб не позбавляє відвідувачів вибору, не всі будівля закладу виконано в клубному стилі, так, що любителям сучасної заспівати в нічних клубах - є караоке з якістю HI-FI Premium апаратурою, де Ви можете заспівати улюблені треки в перервах танцями . Всього в клубі є: дві танцювальні майданчики, два бари і просторий хол. Крім якісних вечірок і хорошої музики, нічний клуб славиться і смачною кухнею, особливу перевагу відвідувачі віддають гарячих закусок і чудовим м'ясних страв, які готує шеф-кухар клубу, ніж славиться на всю столицю. Клуб Сова в Бібірево відомий на всю Москву не просто так, тут виступають лише кращі музичні виконавці, і музичний матеріал програється авторами знаменитих електронних хітів. Модна, весела, красива, сексуальна публіка, ось хто є цільовою аудиторій нічного закладу. У клубі Сова не місце любителям спортивних костюмів, або кримінальним елементам, які безнадійно застали в лихих дев'яностих. Служба безпеки і дрес-код контролю пильно стежить за тим, щоб стиль клубу підтримували не тільки адміністратори закладу, а й відвідувачі. Всі відвідувачі клубу можуть бути впевнені в особистій безпеці й безпеці їхніх особистих речей, а так само в тому, що в якій би день тижня вони не зайшли в клуб, вони застануть відмінну вечірку. Тут завжди панує жвава атмосфера, адреналін прямо витає в повітрі, під глибокий соковитий бас

СОВА!

Нічний клуб "СОВА" в Бібірево & Алтуфьево

Лайкнути Сові;)

Ми чекаємо Вас щодня:
з 20:00 до 6:00 Дізнатися подробиці за тел:
+7 (499) 206-70-59
Ми чекаємо Вас щодня:   з 20:00 до 6:00 Дізнатися подробиці за тел:   +7 (499) 206-70-59   Нічний клуб СОВА, поруч з м
Нічний клуб СОВА, поруч з м. Кузьминки - це сучасний і прогресивний нічний клуб. Кожен день працює 2 бари, кафе-караоке, vip-зал, європейська кухня, в меню знайдеться страва на будь-який смак! У нічному клубі "СОВА" Ви завжди можете замовити банкет, провести корпоративний захід, відзначити день народження і просто відмінно провести час і зарядитися позитивом. У нашому нічному закладі завжди багато красивих людей, багато як постійних гостей, так і тих, хто в клубі вперше. У святкові та вихідні дні в програмі - еротичне і танцювальне шоу, розіграші призів та конкурси. Крім цього досить часто в стінах клубу проходять концерти популярних груп і виконавців. Якщо Вам необхідно замовлення банкету, організація корпоративного заходу - наш персонал завжди з радістю допоможе Вам у вирішенні всіх питань.
До Ваших послуг ресторан "СОВА" в Кузьминки. Це місце, де ви можете відпочити, смачно поїсти, відзначити день народження, ювілей, і взагалі будь-яке свято. Ми пропонуємо російсько-європейську кухню, бар з безліччю напоїв. Приходьте самі і приводьте друзів!
Дискотека "СОВА" в Бібірево Дискотека "СОВА" в Кузьминки, це відмінна музика, останні європейські і російські хіти, дівчата GO-GO, які не дають втомитися і збуджують на нові подвиги, це море драйву, вогню, позитиву, це можливість розслабитися і забути про проблеми зовнішнього світу. Дискотека "СОВА" в Бібірево чекає на Вас!