Реклама
Реклама
Реклама

Квартири в Гродно і районних центрах: аналітика цін за лютий 2018 року.

За даними документів єдиного державного реєстру нерухомого майна, прав на нього та угод з ним на підставі договорів купівлі-продажу за минулий місяць була проведена державна реєстрація права власності на 175 квартир в місті Гродно

За даними документів єдиного державного реєстру нерухомого майна, прав на нього та угод з ним на підставі договорів купівлі-продажу за минулий місяць була проведена державна реєстрація права власності на 175 квартир в місті Гродно. Для порівняння, за аналогічний період 2017 року було проведено 135 угод купівлі-продажу.
Традиційно найбільшим попитом користувалися 2-кімнатні квартири: всього за лютий було укладено 83 договори купівлі-продажу (60 договорів - у 2017 році).

За інформацією реєстру цін середня ціна за 1 квадратний метр 2-кімнатної квартири склала 575 доларів США. Найбільш дорогими «двушки» стали квартири, розташовані на вулиці Калиновського і Великий Троїцької.

Самою ж дорогою квартирою в місті виявилася п'ятикімнатна квартира поліпшеного планування по вулиці Доватора.

Середня ціна за 1 квадратний метр в розрізі основних районних центрів області склала:

Середня ціна за 1 квадратний метр в розрізі основних районних центрів області склала:

Традиційно, лідером за вартістю житла, не враховуючи обласного центру, є Ліда (460 $ за 1 кв.м.). До позначки в 400 $ за квадратний метр підтягуються і ціни в Волковиську.

Службою оцінки Гродненського агентства підготовлена ​​інтерактивна інфографіка, в якій будь-який користувач може управляти відображенням цікавлять його даних.

За інформацією щодо інших містах Гродненської області в форматі інтерактивної інфографіки Ви можете побачити в нашому новому розділі Аналітика.

Нагадуємо, що в Агентстві Ви можете отримати безкоштовну консультацію з питань оцінки по телефону: +375 29 744 66 99. Наші фахівці мають свідоцтва про атестацію оцінювача на право проведення незалежної оцінки всіх видів об'єктів нерухомого майна, машин, обладнання, інвентарю, транспортних засобів і матеріалів; а також включені в список експертів-оцінювачів Департаменту з гуманітарної діяльності Управління справами Президента Республіки Білорусь і в перелік виконавців експертизи достовірності оцінки.