Реклама
Реклама
Реклама

Патент на роботу в Москві і Московській області

Патент - це документ, що засвідчує право іноземного громадянина, який прибув на територію РФ   в порядку, що не вимагає оформлення візи   і законно перебуває на території РФ, на здійснення трудової діяльності у фізичних осіб Російської Федерації

Патент - це документ, що засвідчує право іноземного громадянина, який прибув на територію РФ в порядку, що не вимагає оформлення візи і законно перебуває на території РФ, на здійснення трудової діяльності у фізичних осіб Російської Федерації.

Патент на роботу для іноземців в Москві і МО офіційно через ФМС видається в відділеннях УФМС на підставу ФЗ від 19 травня 2010 року Про внесення змін до ФЗ Про правове становище іноземних громадян у РФ Патент на роботу для іноземців в Москві і МО офіційно через ФМС видається в відділеннях УФМС на підставу ФЗ від 19 травня 2010 року "Про внесення змін до ФЗ" Про правове становище іноземних громадян у РФ ".

патент ФМС пропонує Вам висококваліфіковану допомогу в оформленні патенту на роботу для іноземних громадян на здійснення трудової діяльності в короткі терміни. Вам не доведеться стояти в чергах в УФМС і виправляти неправильно оформлені документи для отримання патенту.

Вам не доведеться стояти в чергах в УФМС і виправляти неправильно оформлені документи для отримання патенту

Довірте фахівцям нашій компанії оформлення документів на отримання патенту на роботу для іноземних громадян, як зробили наші клієнти!

Замовити оформлення патенту на роботу для іноземців можна прямо зараз заповнивши форму ON - LINE замовлення або зателефонувавши за телефоном :.

+7 (925) 376 00 96

Для оформлення ON - LiNE замовлення необхідно:

  • заповнити форму ON - LINE замовлення, вкласти електронні копії необхідних документів
  • вибрати зручний для Вас спосіб оплати
  • ознайомитися з умовами виконання замовлення патенту на роботу для іноземців

Ви можете оформити замовлення у нас в офісі. Для цього Вам потрібно:

Більш детальну інформацію з оформлення та отримання патенту на роботу для іноземних громадян Ви можете дізнатися у фахівців нашій компанії.

Вартість оформлення пакету документів для патенту на роботу для іноземних громадян (сертифікат про знання російської мови + переклад нотаріальний + медичний огляд + ДМС (мед. Страховка)) по Москві 8 000 рублів 7 робочих днів, по Московській області 10 000 руб. 7 робочих днів.

Допомога в оформленні патенту - все включено

(Два відвідування ФМС)!

Москва - 17 000 руб. Московська область - 25 000 руб.

СПЛАТИТИ КВИТАНЦІЮ НА ПАТЕНТ

Надалі Ви можете самостійно продовжувати термін дії патенту на роботу, оплачуючи державне мито в розмірі 1216 рублів на місяць. При оформленні патенту продовження реєстрації до року робити не потрібно!

  1. Територіальний орган федерального органу виконавчої влади в сфері міграції не пізніше десяти робочих днів з дня прийняття від іноземного громадянина, який прибув до Російської Федерації у порядку, що не вимагає отримання візи, заяви про видачу патенту, зобов'язаний видати даному іноземному громадянинові патент на роботу або повідомлення про відмову в його видачі.
  2. Патент видається на строк від одного до трьох місяців. Термін дії патенту може неодноразово продовжуватися на період не більше трьох місяців. При цьому загальний термін дії патенту для іноземців з урахуванням продовження не може становити більше дванадцяти місяців від дати видачі патенту.
  3. Термін дії патенту на роботу для іноземців вважається продовженим на період, за який сплачено податок на доходи фізичних осіб у вигляді фіксованого авансового платежу в порядку, встановленому законодавством Російської Федерації про податки і збори (далі - податок). У цьому випадку звернення до територіальних органів федерального органу виконавчої влади в сфері міграції не требуется.В іншому випадку термін дії патенту припиняється з дня, наступного за останнім днем ​​періоду, за який сплачено податок.
  4. Через дванадцять місяців від дати видачі патенту на здійснення трудової діяльності іноземний громадянин має право звернутися до територіальних органів федерального органу виконавчої влади в сфері міграції за отриманням нового патенту для роботи.
  5. Патент на роботу видається іноземному громадянину особисто за пред'явленням документа, що посвідчує його особу та визнається Російською Федерацією в цій якості, і документа про сплату податку на термін, на який видається патент.
  6. Патент надає право іноземному громадянинові здійснювати трудову діяльність на території того суб'єкта Російської Федерації, в якому видано.
  7. Патент на роботу для іноземців видається територіальними органами ФМС Росії