Реклама
Реклама
Реклама

Подарункові дипломи, плакетки, дилерські сертифікати

  1. Нагороди зі шкіри та дерева
  2. Фотографії, картини на металі
  3. жартівливі дипломи

Виготовляємо нагородні плакетки - подарункові дипломи, дилерські сертифікати, подяки, грамоти методом повноколірного друку на металі за технологією сублімації; шляхом лазерного гравірування на пластиці, металі, дереві, шкірі, склі; способом УФ-друку на різних поверхнях; іншими відповідними способами і їх комбінаціями.

У нас великий досвід, власне виробництво в Києві, своя дизайн-студія. Фотогалерея компанії БРТ: плакетки , унікальні нагороди , дипломи близьким . У кожному каталозі - кілька сторінок.
Робимо подарункові і нагородні дипломи, сертифікати з металу, скла, дерева, двошарового пластику, акрилу, шкіри ... Дипломи можуть мати дерев'яну підкладку з цінних порід дерева або пластику; можуть кріпитися на стіну, встановлюватися на столі. Виготовлені нами нагороди можуть мати спеціальну подарункову упаковку .

Виготовлені нами нагороди можуть мати спеціальну подарункову   упаковку

Корпоративні сертифікати і вітальні дипломи на металі різних квітів. Стильна підкладка з дерева або оргскла. Сертифікати на металі : Сертифікат дилера (дилерський сертифікат), сертифікат дистриб'ютора, сертифікат партнера, сертифікат відповідності, сертифікат про проходження навчання, а також всілякі грамоти, подяки ... Корпоративні сертифікати і вітальні   дипломи на металі   різних квітів

красиві дипломи . Красиві сертифікати. Красиві подяки - добірка фотографій нагород, зроблених для наших замовників. Всі дипломи в настінному виконанні.

Плакетки класичної та оригінальної форми. Дипломи для нагородження партнерів, колег, клієнтів ... дипломи і не зовсім дипломи, але теж дуже хороші нагороди для привітання людей, компаній, організацій.

дипломи і не зовсім дипломи, але теж дуже хороші нагороди для привітання людей, компаній, організацій

Красиві настільні нагороди під замовлення. З різноманітних матеріалів: оргскла, металу, пластику, дерева. Нанесення зображення на метал, лазерне гравіювання і різання, механічна гравірування.

Індивідуальний дизайн. Красиві авторські вироби в настільному виконанні.

Настільні дипломи - дипломи з металу, оргскла, пластику, акрилу, дерева, шкіри в настільному виконанні. Мають спеціальні підставки, тримачі (ніжки).

Нагороди зі шкіри та дерева

Робимо оригінальні нагороди і подарунки з дерева - гравірування лазером, різання дерев'яних елементів, склейка - дуже красиво!
Нагородну продукцію, родинні герби, і просто оригінальні подарунки, виконані методом лазерного гравірування на шкірі. Виглядає чудово.

Фотографії, картини на металі

нагороди близьким

Весільні дипломи - прикольний диплом нареченого, жартівливий сертифікат нареченої, дипломи дарування руки і серця, а також смішні і веселі нагороди для тещі, тестя, свекрухи і свекра, для гостей.
сертифікат любові - свідоцтво непорушною щирої любові. Робиться з металу, дерева, пластика. Його можна повісити на стіну, поставити на столі. Дарується коханій людині на День закоханих, на заручини, і просто так ...
валентинки - Продовжуючи тему прикольних подарунків. Валентинка - це визнання в любові, і зроблена вона повинна бути красиво.

Диплом в подарунок рідним , Близьким, друзям.

жартівливі дипломи

Коробки для нагород

Дізнатися більше про технології виготовлення ви можете у відповідних розділах нашого сайту: друк сублімації ; лазерне гравіювання і різання

Якщо хочете замовити дипломи та сертифікати - рекомендуємо подивитися можливі варіанти і оцінити вартість в нашому інтернет-магазині shop.brt.com.ua . Зверніть увагу - дизайн може бути будь-який! В інтернет-магазині представлені приклади робіт. Телефонуйте і пишіть нам, приходьте в гості - контакти

Ще не зробили свій вибір? - Дізнайтеся думку про нас у наших клієнтів і партнерів - читати

Подивитися наші роботи - друк на металі, виготовлення нагородних дощок - можна в спеціальному розділі нашого портфоліо , Або в нашій фотогалереї:
солідні подарункові дипломи , Плакетки, сертифікати;
тут - несерйозні, смішні дипломи