Реклама
Реклама
Реклама

види граніту

  1. Відмінності граніту в залежності від родовища сірого граніту і південно-султаевского
  2. Застосування граніту південно-султаевского
  3. Типи граніту. Застосування бруківки з граніту
  4. Граніт південно султаевскій
  5. Исетский - сірий граніт

Відмінності граніту в залежності від родовища сірого граніту і південно-султаевского

Всі області життєдіяльності осіб розвиваються, як правило, по спіралі. Недарма кажуть, що все нове - це добре забуте старе. Так і в будівництві, був час, коли основним оздоблювальним матеріалом був граніт. І це тривало до моменту, поки технічна революція і прорив в хімічевскіх науках не дали людству безліч штучних оздоблювальних матеріалів. Але ось змінився черговий виток історії і знову найбільшою популярністю користується все природне і натуральне. Оздоблення стін гранітом, декор гранітом, бруківка з граніту, сьогодні ці роботи користуються все більшим попитом.

Причина, чому людство на якомусь етапі відмовилося від граніту, була в складності його обробки та транспортування, але сучасний рівень розвитку транспорту і технологій обробки зробили крок далеко вперед, і сьогодні робота з твердими і важкими матеріалами, такими як граніт, не представляє собою абсолютно ніякої проблеми. А раз робота з гранітом максимально полегшена, на перше місце вийшли його унікальні природні якості: довговічність, міцність, теплоємність і краса. Граніт має дуже широку колірну гамму. На ринку представлений білий, зелений, чорний, червоний, сірий граніт , А також інші кольори і відтінки.

Застосування граніту південно-султаевского

Граніт отримав в будівельній галузі найширше застосування. Його використовують як обробку стін, колон, цокольній кладки, внутрішнього покриття підлог, оздоблення камінів та кухонних інтер'єрів. Також граніт використовується для кладки тротуарів, бруківка з граніту, призабута в середині 20-го століття, знову стає ознакою багатства і стилю.

Типи граніту. Застосування бруківки з граніту

Зазвичай для неспеціаліста весь граніт здається однаковим. Але, звичайно ж, це не так, граніт відрізняється за кольором, починаючи від яскраво білого, до абсолютно чорного і включаючи майже весь інший спектр кольорів, а також кольору з вкрапленнями і звичайний сірий граніт. Відмінності квітів обумовлені хімічними відмінностями, які залежать від місця вироблення. У кожного родовища свої особливості, граніт південно султаевскій відрізняється від граніту з Мансурского родовища, як і граніт головирінскій від Ісетського.

Граніт південно султаевскій

Має червонуватий колір, з легкою домішкою чорних крапок. Граніт з цього родовища дуже добре виглядає полірованим і володіє високою межею міцності на стиск. Як правило, його використовують для зовнішньої обробки, мощення доріг і виготовлення пам'ятників. Бруківка з граніту з Південно-Султаевского родовища відрізняється високою зносостійкістю і довговічністю. Зазвичай граніт південно султаевскій продається в блоках середнього і малого розмірів.

Исетский - сірий граніт

Граніт з Ісетського родовища добре підходить для шліфування, а також для тонкої декоративної обробки. Характерною особливістю цього граніту є наявність невеликих вкраплень і найтонших тріщин, через що використання його, як правило, обмежується виробами невеликого розміру. Видобувається цей граніт в Свердловській області, що полегшує його доставку по центральній частині Росії.

Додано: 20.01.2015 11:37:41