Реклама
Реклама
Реклама

У дворі ЖК «Графіті» з'являться шість континентів

фото надане компанією «Ойкумена»

Компанія «Ойкумена» представила проект благоустрою третьої черги ЖК «Графіті» (корпусу 1.7, 1.8, 1.9, 1.10). Він буде виконаний згідно з концепцією «Географічні відкриття», яка перетворить двір в карту світу з символами всіх континентів. Автор проекту - фінське проектне бюро Румпу.

У дворі третьої черги ЖК «Графіті» буде шість зон. У кожній з них з'явиться символ одного з континентів. Північну Америку представить нью-йоркський хмарочос, Південну - статуї у вигляді ідолів з острова Пасхи. Символом Європи стане Тріумфальна арка, а символом Африки - одна з визначних пам'яток міста Тімбукту. Великий айсберг з підсвічуванням з'явиться в зоні Антарктиди, баскетбольний майданчик - в зоні Австралії.

фото представлено компанією «Ойкумена»

Благоустрій двору продумано таким чином, щоб в ньому змогли відпочивати мешканці будь-якого віку і уподобань. Для дітей молодшого віку передбачена зона з гірками і гойдалками, для дітей старшого віку - скалодром і скейтпарк, для всіх - каток зі штучним льодом, на якому можна кататися на ковзанах або грати в хокей в будь-який час року. Любителі спокійного відпочинку зможуть провести час в альтанці, виконаної у вигляді величезної матрьошки, або прогулятися серед зелених насаджень і квіткових клумб.

рендер представлений компанією «Ойкумена»

Благоустрій третьої черги дозволить задекорувати в єдиній стилістиці технічні елементи всередині двору. В'їзд в підземний паркінг перетвориться в корабель конкістадорів, а вентиляційна шахта стане схожа на хмарочос. Як і в усьому житловому комплексі, у дворі третьої черги буде працювати безкоштовний wi-fi.

При розробці проекту благоустрою ЖК «Графіті» компанія «Ойкумена» приділила особливу увагу безпеці і комфорту проживання сімей з дітьми. Двори комплексу закриті для машин, в парадних передбачені місця для зберігання колясок і дитячі кімнати, а також душові для миття лап домашніх вихованців.

фото представлено компанією «Ойкумена»

Оформлення дворів «Графіті» символізує шлях пізнання світу дитиною. Спочатку дитина пізнає життя за допомогою казок - це виражено у благоустрої двору, оформленого в стилі казки «Аліса в країні чудес», з намальованими на стінах будинку графіті на тему «Аліси». Коли дитина підростає, він вчиться за допомогою ігор, - це відображено в концепції одного з дворів, перетворених на ігровий майданчик. І, нарешті, подорослішавши, людина пізнає світ через подорожі в нові міста і країни - про що розповідає концепція благоустрою третьої черги.

Довідка про компанію ЗАТ «Ойкумена»

ЖК «Графіті» -застройщік ТОВ "Форум", проектна декларація на сайті http://forum-company.com/